58

О хо хо

преди 3 години

ЗАЩО СЛАВЯНИН НЕ ОБЯСНИ НА ХОРАТА КАК ТОЧНО СЕ ПАЗИ ОТ КОВИД ЕЖЕДНЕВНО БЕЗ МАСКА??? НЕЩО ЗАМЛЪКНА ПО ВЪПРОСА.

57

Силви

преди 3 години

До Мария ИгнатоваСпоред проф. д-р Балтов изп.директор на УМБАЛСМ "Пирогов", този вирус е "пипнат" в лаборатория. Това ме навежда на мисълта, че единствено и само тези психопати, които стоят зад това чудовищно срещу човечеството изобретение, могат да кажат как се разпространява и как може да се предпазим.08239

56

до 46 от славянин

преди 3 години

''интересна логика "защо трябва да ми пука за някого" от славянин!? Еми тогава стъпиш ли на пътното платно с чиста съвест мога да те прегазя без да ми ПУКА, защото си карам колата на пътя , според правилата, а ти си се разсеял за момент и си на пътя!''Много ти е лукава логиката, аз питам защо трябва да ми пука за някого, който се е запуснал като *** и го мързи да си мръдне и малкия пръст, за да се поддържа в тонус и здраве!?

55

Анонимен

преди 3 години

До 19Какви болници ве папагал, аз не взимам пари за такава дейност. Стига сте повтаряли тези тъпотии. Няма болни и умрели от това нещо.

54

Коронка++

преди 3 години

Слагайте маските и сваляйте гащите.

53

До славянин

преди 3 години

Да наричаш короната бивш грип е висша форма на некомпитентност и неразбиране. Пази боже от такива като теб!

52

славянин

преди 3 години

Както ми обяснява една моя позната: до началото на тази година колежките и във шивашката фирма през студения сезон масово си карали неизбежния грип като кашляли като задавени кози, ходели с температура на работа и въобще никой на никого не обръщал внимание на това, откакто дойде короната (бившия грип) никоя вече не смеела не да кашля, а да кихне от страх да не насочи към себе си десетките и стотици ужасени погледи на колежките си! Ето това е резултатът от масово натрапваната ни психоза!

51

Майна

преди 3 години

МОЛЯ СЛАВЯНИН ДА ОБЯСНИ КАК ЕЖЕДНЕВНО СЕ ГРИЖИ ЗА ЗДРАВЕТО СИ, ЗА ДА Е ТАКА СИГУРЕН, ЧЕ КОВИД ЩЕ ГО ПОДМИНЕ И БЕЗ ДА СЛАГА МАСКА. ДРУГИТЕ ХОРА НЕ ЗНАЯТ ТОВА. ОБЯСНИ НИ!!! МОЛЯ!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Също така, Апония по принцип, и в момента, има средно по 10-15 починали от ковид на ден. Пишете ги още като пример против носенето на маски! Те са в ПЪТИ по-добре от 15 пъти по-малката като население Швеция! По-добре са от България като заболели и починали! АМА НЯМАТ ПРОСТИ ***!!!!

49

joe

преди 3 години

До славянин"Искам някой да ми обясни и то аргументирано защо на мен, който цял живот се грижа за здравето си със физически и психически методи, трябва да ми пука за тези, които цял живот са били скара-бираджии и боледуват тежко и от най-леката настинка!? Много моля: защо трябва да ми пука за такива!? "Познавам трима като теб/здрави, корави, умни, здравословни, интелигентни/ които минаха през интензивен сектор. Явно ти подхвърлят от някъде стотинки, за да пишеш глупости. Не прекалявай!

48

Анонимен

преди 3 години

До до 14 от славянинИли живееш в някое затънтено село или лъжеш ама ЯКО. Цяла България е пламнала. Аз лично имам 8! роднини които са със леки до средно сериозни симптоми, от които един е в Болница, а неотдавна на мой приятел единия му родител почина от вируса. 4 от тия 9 човека са в София, 5 са в Благоевград. Я пак?

47

До 42

преди 3 години

Ходете си спокойно на работа, но ако нямате 2 метра отстояние - с маски НАД носа. Това е трудно за спазване от учителите. Затова трябва да се мине на дистанционно обучение. Именно малките ученици са разпространители, защото са леко боледуващи, а вкъщи всички ги обгрижват, естествено без маски, и така всички около тях се заразяват. Толкова ли е трудно да се разбере? Повечето хора ги виждам без маски или под носа и брадичката. А за Япония - не съм там и не виждам как точно си носят маските

46

Много

преди 3 години

интересна логика "защо трябва да ми пука за някого" от славянин!? Еми тогава стъпиш ли на пътното платно с чиста съвест мога да те прегазя без да ми ПУКА, защото си карам колата на пътя , според правилата, а ти си се разсеял за момент и си на пътя!

45

Анонимен

преди 3 години

Мария, Япония има население 126 милиона!!!, живеят изключително нагъсто, до момента имат общо под 110 000 болни, и в момента по 2000 новооткритина ден? Тоест, много по-добре са от нас, дори в абсолютни, а не относителни стойности? МAЛOУМНА ли сте, да ги давате за пример срещу носенето на маски????

44

данчо

преди 3 години

Обикновените българи са оставени да *** като кучета по стълбите.За такива като Боко Тиквата вниманието е съвсем друго.Да не забравяме,че за Домусчиев беше затворена цяла болница.Управляващи и народ живеят на различни планети.Срам и позор.Утре в 17ч-всички на площада.Идват времената за метене.

43

до 36 от славянин

преди 3 години

''Внимавай какво си пожелаваш,защото може да ти се случи!Но ,ако не те подмине "храбрецо",знам какво ще се изприказва: "няма държава, къде е държавата,не се взеха навременни мерки и т.н." Всеки друг ще е виновен ,само не "героичния славянин".Пак някой друг ще ни е акал в гащите!''За да ми се случи каквото и да е трябва да съм създал в себе си условия то да ми се случи, това е духовен зако,н при мен здравето не е дар свише, а цял живот ежедневна грижа, като малък съм боледувал нон-стоп!

42

Мария Игнатова

преди 3 години

Знаем, че има вирус и боледуваме и ни лекувате по телефона.Но кажете в какво е нашата вина? Защо всеки ден ни казвате, че ние сме си виновни.А вие кажете как да се спасим?Как да не ходим на работа? Как да не излизаме от вкъщи? Кажете ни нещо адекватно.Защо в Япония има бум на заболели при положение, че не свалят маските?

41

Анонимен

преди 3 години

Това е невероятно... От един месец поне, не съм чел коментарите под ковид темите тук, и днес буквално първия, който виждам, пак е "славянин"... Приятелю, ти наистина нямаш причина да се тревожиш за вируси и тн, просто имаш толкова по-сериозни и неразрешими проблеми... Кажи честно, вече половин година не спираш под всяка тема за ковид да пишеш едно и също, нали? Възможно ли е да си нормален? 96% сигурен съм, че не си.

40

Страшния Съд

преди 3 години

Когато лъжата Кови излезе на яве, тези двамата ще отидат при бай Ставри, за насаждане на масова психоза.

39

славянин

преди 3 години

Искам някой да ми обясни и то аргументирано защо на мен, който цял живот се грижа за здравето си със физически и психически методи, трябва да ми пука за тези, които цял живот са били скара-бираджии и боледуват тежко и от най-леката настинка!? Много моля: защо трябва да ми пука за такива!? То е същото като на някой, който работи да трябва да му пука за тези, които не искат да ралотят и живеят като скотове!? Защото грижата за здравето си е най-сериозна работа!