429

sd

преди 3 години

Зато, говорю, мы делаем ракетыИ перекрыли Енисей,А также в области балета,Мы впереди, говорю, планеты всей,Мы впереди планеты всей!

428

Анонимен

преди 3 години

Абе ти от къде знаеш, че не е минала всички изпитания? Да не си бил там? Я дай подробности. Ти пробва ли я?

427

Анонимен

преди 3 години

Едната дъщеря на Путин е ваксинирана 2 пъти с тази ваксина дали е безопасна? Иначе заглавието кърти ;)))Ваксина разпалва студена война.... Трепач направо ;))) Кой ги мисли... Или е голям балък или мисли населението за балъци ;) А може и двете. най - вероятно.

426

Кръстьо

преди 3 години

Мръсно играе Путин - ваксин прави, ракети прави ... още малко и ще каже и че е независим !

425

Анонимен

преди 3 години

А на нас не ни харесва да се карате,а после Европа да обира парсата и негативите от вашите конфликти,крайно време е да се разберете,че ни втръсна вече от ненужни конфликти!

424

Анонимен

преди 3 години

До komitataейРусия не е регистрирала ваксина минала през всички фази на изпитания.

423

komitataей

преди 3 години

според запданите експерти е така но н еискат д апризнаят чев борбата си за наделяване кой д арегистрира първи ваксина и д апотекат парите Русия вече го напарави -остава ада обеснят къде отидоха милиардите за изследвания върхи маймуни,депутати и гущери

422

Анонимен

преди 3 години

До Обедини се народИ руските разработчици на "ваксината" си задават същия въпрос.

421

Обедини се народ

преди 3 години

Каква е фаза 3?

420

рашид

преди 3 години

И нека квиченето започне сега...Израел вече ги потърси, а "учените" на запад *** защото нямат научен потенциал, а само капитал, но с капитал мозък не се прави

419

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен449..хубаво,обсебена си от "ПроСоТо",но защо си пропуснала уточнението,което е направил "Анонимен" в 446:-ЕДИН МИЛИАРД дози е уточнил той!..Е?

418

до435

преди 3 години

*** си ти.Като чета глупостите ти мисля,че е време за лекарства.

417

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо"Па и друго:-Щом цели 20 държави са поръчали стотици милиони дози от тая ваксина,може пък и да не е чак толкова "фалшива".."***, по-***, най-***, ПроСтОто

416

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 448Тази ваксина не е минала всички фази на клинични изпитания.Не знам какво знаеш или се съмняваш, но мисля, че е пределно ясно за какво става дума.

415

Анонимен

преди 3 години

Не понасям БСП, мразя руски и български комунисти, НО за да бъдем честни, когато излезе ваксината за птичия грип в рамките само на 2 месеца след разпространението му, никой нищо не каза за три фазина изпитване, за 1 год разработки... Защо? Защото онази ваксина беше разработена от запада? Или има нещо много по-скрито от това, което ни се казва?

414

Анонимен

преди 3 години

Вече 20 държави са поръчали 1 милиард дози ваксина. Вие си приказвайте колкото си искате. Русия ще прибере и парите и славата !

413

православен патриот

преди 3 години

Трябва да имаме доверие на Вовата !!! Щом е сложил от тази ваксина на дъщеря си ,значи е безопасна !!!! И аз бих си бил само ваксина от Русия и никоя друга !!!! Русия отново ще спаси света !!!! СЛАВА РОССИИ!!!!

412

ПроСоТо

преди 3 години

може и да са поизбързали малко руснаците с тая ваксина,а може и да не са..Но чак пък да "Разпалват нова Студена война",някакси звучи прекаленоПа и друго:-Щом цели 20 държави са поръчали стотици милиони дози от тая ваксина,може пък и да не е чак толкова "фалшива"..Но,мераци -секакви..Мераклии и завистници-дал Бог..Във всеки случай дали руснаците,дали американците,дали китайците,японците или арабите ще изнамерят нужната ваксина,май нема значение..Просто наблюдаваме едно заиграване с нашите п

411

Куне

преди 3 години

на мене ми се чини че русняшката ваксина е като москвич а американската е като ролс ройс и аз нема да се ваксинирам с русняшка ваксина и предпочитам да умрем ама да не се ваксинирам с русняшка ваксина коя е хибридна война на путин срещу Бойко

410

Анонимен

преди 3 години

Защо се тревожите за руската ваксина? Нали руснаците ще я ползват?