409

Dino

преди 3 години

Разпалва - разпалва болния мозък на журналиста, който е написал тази статия! Търси куче, търси под вола теле.

408

Анонимен

преди 3 години

*** и от двете страни! Отнемала "милиони животи"?! 650 000 и то максимално 30% от тях имат дирекно поражение от вируса. при повечето е само заболяване - катализатор. Второ - ваксина срещу грип е глупост само по себе си. Това мутира и толкоз. НЯМА ваксина. Има рискови групи всяка година. Аман от *** маскировки на икономическият ПРОВЛ на световните корупции!

407

Русофил

преди 3 години

ВЕЛИК Путин най добрия успешен политик.УСПЕХИ.

406

КОГАТО ДОЙДЕ МОМЕНТА

преди 3 години

Когато дойде момента да ви предложат с коя ваксина да се ваксинирате - руска или не руска . . . тогава да му мислите ! Предполагам кой коя ще избере !

405

Анонимен

преди 3 години

До аз-ът"ако се зараза и стигна до респиратор, веднага на момента. Други въпроси?"АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААбе, другарю, ти знаеш ли ВЪОБЩЕ ЗА КАКВО се използват ваксините и КАК се прилагат?АЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕАхахахахаххахаха

404

Анонимен

преди 3 години

457 А не би трябвало да е така, защото био войната на Китай е срещу белите изобщо! Концепцията на Китай включва Русия към запада, а руснаците са " варвари", както и западняците! Иначе ако е вярна теорията ти, означава че руските служби са се справили по добре от западните и това не е чак толкова необяснимо- щатското разузнаване от 2016 г. е заето повече с комплоти срещу Тръмп, отколкото с дейност, оправдаваща съществуването му!

403

Анонимен

преди 3 години

До Мишо"Никой не е очаквал друга реакция! В желанието си да спечелят все повече и повече пари западните и най-вече американските корпорации отдавна са забравили за хората."Написа човека който хвали ваксина, за която насилствено са тествани хора и е регистрирана без изпитанията за безопасността й да са проведени.Рушитата май винаги страдате он някаква форма на ши*офрения.

402

1

преди 3 години

ех Минке последният комунист ще умре в БГ

401

Анонимен

преди 3 години

На кой му пука за руската ваксина? Истинска или менте до нова година ще се ваксинират и корона вируса там в Сърбия, арабите и дори ЮАР и Бразилия ще е спомен. А тук в т. н. бял западен свят още ще се изолираме и цъкаме с език. Короната е китайско био оръжие и ваксината е направена още преди самия вирус. Това че Путин сега я пуска си е негова игра. САЩ и другите англофони последни ще я получат.

400

Наско

преди 3 години

Фалшиви, платени новини!

399

Анонимен

преди 3 години

434: Аз затова ще изчакам, живот и здраве да минат ония 5 години на изпитания и тогава.-----------------------------А ако не ти дадат възможност да изчакаш? Путин каза, че ваксинацията ще е доброволна, а Били Гейтца се похвали, че набързо ще ваксинира 7 млрд души. Твоето зарзаватско правителство те преписа към последния и още догодина може да си ваксиниран щеш не щеш като опитна мишка.

398

Мишо

преди 3 години

Никой не е очаквал друга реакция! В желанието си да спечелят все повече и повече пари западните и най-вече американските корпорации отдавна са забравили за хората. Те са готови да оплюят ваксина създадена на друго място само и само да печелят пари и по този начин да обрекат на гибел милиони хора! И тук няма значение дали е Руска, Китайска или Индийска все щеше да е заклеймена като несигурна и негодна за употреба! Америка се вида колко и пука за хората - рекорден брой заболели и мъртви от КОВ!

397

аз-ът

преди 3 години

До аз-ътКато "имаш" кога смяташ да ти я бият?-------ако се заразя и стигна до респиратор - веднага, на момента ! други въпроси?

396

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 458Ако САЩ фалират се готви за 16 часов работен ден срещу ориз и купичка супа от прилеп.

395

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътКато "имаш" кога смяташ да ти я бият?

394

ЕЛИ

преди 3 години

ЗАПАДНЯЦИТЕ ЗАВИЖДАТ ТОВА СЕ ВИЖДА ОТ КОСМОСА И ОТ ДРУГИТЕ ГАЛАКТИКИМНОГО ЖАЛКИ И МНОГО *** КОМЕНТАРИ ОТ ЗАПАДНИТЕ " УЧЕНИ" КАКВО ОБЩО ИМА БОРБАТА СРЕЩУ ВИРУСА И ПО ТОЧНО ВАКСИНАТА С СТУДЕНАТА ВОЙНА??

393

Анонимен

преди 3 години

Баарзата *** майсторе може и слепи да ги ражда, но кравата на краварите не роди нищо. И кумирите ти са номер едно в света по смъртност и заболели.Ще изчакам да видя тези кравари бавно какво ще родят.Ако изкарт нещо работещо ще е след години и тогава населението им ще е наполовина.Лекарството е нужно навреме, а не след смъртта на пациентите.

392

Анонимен

преди 3 години

Абе *** - плювачи, защо не млъкнете поне за ден, поне за час?Знам, ако млъкнете няма да ви плаща Сорос.Вие си лайте, керванът си върви.САЩ скоро ще фалират и тогава се чудя какво ще драскате тука злобари такива.

391

Х

преди 3 години

Русофилите антиваксъри, още са в ШОК...

390

аз-ът

преди 3 години

За мен това са обещаващи новини. Руска или танганайска не ме интересува, важно е да работи. Вярвам, че до следващото лято тази зараза ще е в историята. И живота ще си продължи.