9

А! Я кажете !

преди 3 години

Разпалва ли Владимир Путин нова Студена война?Руснаците направиха ваксина - запада нищо не направи...Руснаците ако излязат от икономическото пикиране - запда ще пометне!Това си е направо студена пот за запада и обявяване на война на Русия.Обаче за какво спрягат Путин?

8

Ще обясним

преди 3 години

Путин ще изпързаля ***!Знае,че са фанатици пияндетата и ще ги боде с Китайска ваксина в Руски опаковки.

7

Анонимен

преди 3 години

Разчитаме, значи, на "Модерна" ваксината. Вярно, че шефовете на компанията си разпродадоха акциите през последния месец-два, но това вероятно е просто жест към хората, които искат да имат участие в бъдещите огромни успехи на компанията. Или не, по-добре да разчитаме на mRNA ваксината, която променя ДНКто, там просто няма какво да се обърка.

6

Путин

преди 3 години

Чебурашке,Путин ще те ваксинира безплатно. От всичко друго може да умреш,ама не и от короната след това.

5

Анонимен

преди 3 години

На западните комплексари все Путин и Русия са им криви.

4

Само отбелязвам

преди 3 години

Е , тия американци се правят на интересни. Вбесили са,че ваксината я кръстили Спутник. Как да я кръстят. Ваксина Путин ли?

3

Диана

преди 3 години

Може би трябва да се изисква официална информация за ваксината, тестовете през които е минала и всички нужни обяснения и отговори на зададени въпроси от специалисти...Възможно е руснаците да имат други методи на работа, които да не влошават качествата на ваксината и да я правят безопасна...Всичко е възможно, но трябва да се знаят точните отговори и затова може би ЦСО трябва да се обърне към Путин или който е отговорен за ваксината в Русия /който е най-компетентен!/

2

Анонимен

преди 3 години

"Всичко това е повече глуповато, казва Джон Мур, вирусолог от Медицинския колеж "Вайл Корнел" в Ню Йорк. "Путин няма ваксина, той просто прави политическо изявление", смята ученият.кратко и ясно - руска им работа!

1

Чебурашка

преди 3 години

100 години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. В момента този негодник е Путин, руснаците обичат да ги лъже, че са народ с историческа мисия, че са велики и че са обкръжени от врагове, които не искат да им позволят да спасяват света за пореден път.