449

Анонимен

преди 3 години

Първата ваксина да е за вожда Тиквата

448

Анонимен

преди 3 години

А, до всички глупави българи които живеят обичат Америка , когато след няколко години трябва да се доставят американските измислени изтребители / защото завода сега се строи за тях/ , нека да питат къде са изтребителите и съответно господин Борисов и господин Каракачанов защо платиха предварително за нещо което не се знае дали ще се получи. Естествено , ако нищо не получим, никой нищо няма да каже на мръсната капиталистическа Америка.

447

Анонимен

преди 3 години

Да, сега мръсния западен капитализъм е в ужас, как може Русия първа да е създала ваксина.Запада винаги е искал ,държал и насилствено със санкции да е винаги първи и най - добър. Е , не сте и го приемете мръсни капиталисти..

446

не син

преди 3 години

Като казах, че причините западните държави да не се радват на руската ваксина са пилитически, всъщност пропуснах главната причина ! Икономическата причина е най-важна за запада. Парите са техния бог, те решават всичко. Първият патентовал ваксина започва да продава и да печели, макар руснаците едва ли целят това. Следващите продават по-малко и по-евтино.

445

Таратор

преди 3 години

Както казва баща ми - газ пика*т.

444

Анонимен

преди 3 години

каква студена война, бе, замразени пилешки мозъци от глобалисткия инкубатор. Ще има хипрезвукова война, много гореща, толкова гореща , че ще се изпарите и ще замирише на пари от изпарени гуйна

443

Анонимен

преди 3 години

Какъв "поживьом" "увидьом" и "турция"бе илитерат? ти си "пърдом"

442

Булгаристан

преди 3 години

Русоробите,пърдон рублофилите се разкрякаха точно по маниерът на главния жабок Кермит!Господарите ви от Евразландия нямат нужда от жалките ви опити!Насочете усилия към защита на почтенните руски вашеподобия Черепа,Мустака и останалите!Не хабете боя,книга и слюнка за теми които сами ще се разкрият дали са истина или диамантен прах в очите на слепци!И турция иска да се набърбучи на руския серум?!Поживьом,увидьом!Дотогаз носете маски и не с,ерете по софийските улици,щот за сега ваксина нема!!

441

Българин

преди 3 години

До шефаНапротив!Точно това Русия не е спирала да прави от 1917 година насам!!!

440

Хайде сега...

преди 3 години

...точно тези доводи така нареченият запад ще ми е интересно как ще си ги защити в директен спор с умиращ от корона вирус? А меко казаните "неуспехи" на запада да създаде каквато и да е ваксина досега как ще ги защити пред починалите вече от болестта и техните семейства? Истината боли! А тя е, че руснаците са първи. На кой колко му е обаче по-голяма ваксината тепърва ще се разбере. Въпросът остава. По данни на СЗО болестта им е известна от август 2019 г. Какъв го върши досега запада? Резултати?

439

Анонимен

преди 3 години

Щом не е от Бил Гейтс значи не става, така ли излиза ?

438

Шефа

преди 3 години

Глупост и надменност лъха от тая статия!Русия обаче няма да остави народа си да мре , както направи Запада!

437

Анонимен

преди 3 години

Да разпалва Путин нова студена война? Тя студената война никога не е спирала. Запада постоянно налага санкции на Русия,постоянно я изкарва виновна за всяка тяхна простотия. Постоянно обвиняват Русия, че се меси в изборите им, демек руснаците им избират президентите. Чудно,щом са толкова велики руснаците,според западняците,защо Путин не е император на света?

436

не син

преди 3 години

Всъщност тези "учени" се притесняват не дали ваксината е безопастна, а че е руска ! Поръчалите "съмнителната" ваксина вече са 20 държави, а тепърва ще стават повече ! Нещата не опират до медицински аргументи, а до политически !

435

Анонимен

преди 3 години

каква студена война, бе, замразени мозъци?

434

anon

преди 3 години

И САЩ ще претупат тестовете. Но тогава всички медии ще ги хвалят как ваксината им е безопасна и ефективна. А то ваксина няма, щото и вирус няма.

433

Анонимен

преди 3 години

Всичките им притеснения на Джонс Хопкин и сие са, че друг ги е изпреварил. А техните мотиви <срещу> важат с пълна сила и за собствените им разработки. Дали това е ваксината срещу COVID-19 ще се разбере тепърва. Аз съм против ваксина за каквото и да е, независимо руска, американска, патагонска и прочие. Нужна е терапия за справяне с вируса, защото следващата му мутация може да не се покрива от ваксина и да е по-смъртоносна. С ваксинациите за щяло и нещяло изкуствено убиваме имунната си система.

432

Ми ся

преди 3 години

Та значи никой не я признава тая ваксина, пък 20 държави вече са я поръчали.

431

Анонимен

преди 3 години

Даааааааааааааааа,голям проблем - ваксината не е хамериканска та да я прозават скъпо и прескъпо.

430

факт

преди 3 години

Обвинили Аристотелес Онасис затова,че търгува с нефт внос от СССР.Постоянно му натяквали,че търгувал с червен нефт.Накрая той показал от нефта в прозрачна туба и казал-"Ето вижте-черен е не е червен"!Та така и за ваксината-разберете,че не Путин я е произвел,а учените които се занимават с това.Не вярвам и другите ваксини да ги изпитват много дълго-идва зима и нуждата от ваксина е ОГРОМНА!