489

Анонимен

преди 3 години

Нелииии,злобно ,елементарно същество.За каква студена война говориш платена измислена журналистка.Ти си пример,че който дълго гледа слънцето ослепява.

488

до477

преди 3 години

Вместо да висиш по заведенията прочети.Руската федерация притежава най-големия ядрен арсенал в света,включващ6681 стратегически ядрени оръжия в пълна бойна готовност.Чети и св интересувай и не пиши глупости.Ако не беше така САЩ отдавна да са там ,имайки предвид колко богата на всичко е руската земя.

487

Анонимен

преди 3 години

Пийте белина и бъдете щастливи

486

7222

преди 3 години

Що за обърната логика! Русия оповестява, че има добри резултати от тестовете с доброволци и институциите одобряват ваксината. Значи нищо скришно няма. Западът скача срещу ваксината, без да е наясно с подробности и се подхваща люта медийна кампания от знаещи и незнаещи с цел да омаловажат успеха на руските учени да дискредитират ваксината, за да тяма поръчки. Кой започва студена война всъщност? Да, ама повече от 20 държави са поръчали. А за частните поръчки на баровци ще си мълчим, нали!

485

антиБОТ

преди 3 години

Ако ваксината е читава, има само едно обяснение. Вируса е мамашкин. Когато създаваш отрова винаги трябва да си готов и с противоотровата ...

484

Анонимен

преди 3 години

Съмнението на немалка част от държавите на света е, че този вирус е изкуствено създаден в USA биолаборатория близо до Китай и че тя е американски "дар" за Чайна. Тръмп пък каза, че китайците са го разработили и пуснали на "пазара". Този вирус завладя пет континенти и коси наред. Лошото е, че се появи мутант на Ковид19, по-агресивен от него, който все още не е добре изследван. Още по-лошо е, че светът не се обедини за борба срещу вируса, а САЩ, Русия, Китай, Европа действат поотделно.

483

Анонимен

преди 3 години

В състезанието за създаване на серум за ваксина с/у КВ19 участват всички държави с мощен научен потенциал. Русия декларира, че вече има създадена ваксина и САЩ, ВБр, фарансетата запяха в един хор, че това не е вярно. Нагли и видокомерни пу.тьов- ци... Израел постъпи културно: заяви, че ще изследва ваксината за пригодността й и ако тя е успешна ще закупи голямо количество. Така постъпва истински търговец, а не хейтър.

482

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш - колко гадно, руснаците пак разбиха демократичните мечти и сънища на "свободното" общество! Ще ми правят ваксина, те!Ние затова ли се мъчихме да създадем вирус, да го пуснем... Не стига, че не е толкова смъртоносен и ефективен, колкото искахме, не засяга в еднаква степен всички хора по планетата, ами сега и тия руснаци измислиха ваксина! Гадове!А ние даже забранихме да се прави статистика за разпространението на вируса според расите!Трябва да почваме от начало!

481

Анонимен

преди 3 години

До стар сеерастВладимир Путин гарантира, че за всички руски граждани, ще бъде безплатна.

480

стар сеераст

преди 3 години

не стига че са първи ами и казаха че ще бъде безплатнане ги е срамкомунисти недни

479

Иво Инджев

преди 3 години

Стига с тая РусияСън не ме хващаСънувам Кошмари и дългата ръка на Кремъл да ме стискаЩе остана без работа

478

Анонимен

преди 3 години

Докато САЩ разпалват Войни и Раздори из света и Лакейте от ЕС ги подържат и ръкопляскат то Руснаците създават Ваксина !!!

477

Анонимен

преди 3 години

на путин чадъра му е дълъг и го е напъхал в краварски *** и сега следва разтварянето заедно с китайцитеа и в европа почна да им светва че са колония та и те могат да помогнат

476

Анонимен

преди 3 години

париии поарииако я пуснат за продан някой няма да вземе планираните печалбитова да не ти е да вземеш от българите 3 милиарда за нероден петко- ретро хвърчилата

475

Анонимен

преди 3 години

пак голям рев щом е руско ще го оплюят американците и слугите им ще припяватникой никого не кара на сила да взима ваксина нито са я предложили за проданте си я правят за тях и ще ваксинират първо лекарите и учителиеи всеки който е над 60 години и пожелае сам какъв ви е проблемапроблема е че ги е страх да не започнад да я продават руснаците и всичките вложени пари он запада и евентуални печалби отиват на киностава дума за много пари- а както знаем американците най много искат да ги вземат

474

Щирлиц

преди 3 години

Защо не са притеснени от обеднения уран,м?А,той си е тяхно производство,затова!

473

дългият нос на Путин

преди 3 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

472

не може да бъде!

преди 3 години

Както е известно,руснаците бавно впрягат,но бързо яздят!А бързината ,с която създадоха ваксината ,се оказа изненадваща за колективния Запад и сега те решиха,че това е неприемливои си измислят най-разлини тези в стил "гроздето е кисело"!Само че Израел напр.не се вълнува от бързината, проявява интерес и се включва в крайното тестване!?И ако Изрел след 2 месеца купи тази ваксина ,ще гледаме голям цирк на Запад-просто ще обезумеят като гледат как се купува тази ваксина!

471

джо

преди 3 години

Казуса с ваксината се избутва както всичко останало към политически игри.Вижда се , че политиците не ги интересуват хората, а само ползите от употребата на ваксината.Вместо сътрудничество, съместно изпитване и т.н. тук се говори, че Великобритания почти е открила ваксина, която есента ще е готова. Даже САЩ и Канада са заявили първите партиди. Та така не се постига нищо полезно за хората и видите ли ако не са виновни Русия, то другия виновен ще е Китай.

470

Анонимен

преди 3 години

Путин ваксинира ли се вече? Даноуза да напусне бункера където се е покрил вече 5 месеца.