469

Идеалист

преди 3 години

Просто през октомври ще отида до Москва да се ваксинирам!

468

ПроСоТо

преди 3 години

постоянния ми АНТИБОКОВИЗЪМ ви дразни!!...Останалото си го изсмуквате от пръстите..

467

ПроСоТо

преди 3 години

До АнонименГЛУПОСТИ!!!!..ЕДИНСТВЕНОТО ПОСТОЯННО нещо в коментарите ми е ОТВРАЩЕНИЕТО от боковата Хунта и МИСКИНЛЪКА им!!!Ако изобщо четеш какво пиша нема как да не забележиш,че нямам и един коментар под статиите за бсп!..За "комунизма" се обаждам твърде рядко и то когато някой НЕ ПОМИРИСАЛ дори тая "дисциплина" ,започне да се прави на "капацитет".За руснаците..имам ЕДНО мнение:-По-малко заяждания с тях,защото са наш "враг",който както отбелязах,може да ни унищожи само с едно помахване на

466

хахаххааа....

преди 3 години

До Горките руснаци !Мисля, че Путин ще се справи без вашите съвети.

465

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоГлупости, никой не се дразни от едно име, че да се подиграва за това. Подиграват ти се, защото се лашкаш между червено тролене, сантименти по Комунизма, русофилия и псевдо патриотизъм (псевдо, защото колкото щети руснаците са ни причинили в най-новата ни история, никой не ни е причинил) и всичко това смесено с порядъчна доза архаизъм, който е абсолютно неадекватен на съвременността и който, имайки предвид, че не си някой дядка на 70 изглежда като траги-комична маска. Пародия.

464

За статистиката

преди 3 години

По - добре руска ваксина отколкото Тръмпова белина.

463

Това е положението

преди 3 години

Който може- прави ваксина.Който НЕ може - пише злобни статии за война.

462

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименвикаш "всеки" ?...Имаш предвид себе си и колежката ти в стаята?Аз съм един от малкото,които пишат тук НЕ под УНИВЕРСАЛНОТО "Анонимен",а използвайки собствения си ник..Това дразни мажоретките ,които искат всички да са анонимни като тях,защото зад анонимността ТЕ /мажоретките/ вършат пъклените си дела.За това и блъскат дивотии от моя ник с надеждата да го "орезилят"..Както отбелязах,твърде нещастни създания сте..

461

Анонимен

преди 3 години

Мисля, чя първата ваксина, ако такава действително има, ще бъде за президент Тръмп, а за България ще останат празните ампули. Толкова простотия и жлъч се изсипаха по адрес на Русия и в същото време заявки за общ брой 20 млн. ампули. Проф. Балу реагира: "неетично, глупаво", от САЩ и ВБр се носят вопли и обвинения. Като че ли не става въпрос за милиони животи, а за надбягване с коне...Струва ми се, че скоро Китай ще създаде серум.

460

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоВсеки те взема на подбив. За да игнорираш такова нещо вярно тряба да си голям гьо*сурат.

459

Анонимен

преди 3 години

До Хайде сега...В какво са "първи" руснаците, че не разбрах?

458

ПроСоТо

преди 3 години

До .това е боковата мажоретка,която блъска дивотиите си тук от моя ник,уважаеми....Нещастно създание,но...обсебено от "ПроСоТо"...С такива като нея е трудно да се разбере човек..А пък и попадат под защита на медицинските правила и закони..

457

Анонимен

преди 3 години

Първата ваксина да е за вожда Фигуранта

456

Горките руснаци !

преди 3 години

Неетично, безразсъдно, глупаво !Отново ще са опитни мишки ......

455

.

преди 3 години

С този къртещ коментар ПроСото заслужи името Простото !

454

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам каква ваксина са разработили въпросните съмняващи се "учени"? Благодаря и лека вечер.

453

Анонимен

преди 3 години

Ей, ако същата ваксина беше произведена в САЩ в момента медиите щяха да се сцепват да обясняват, как това е историческо постижение за човечеството, преломен момент в историята и как целият свят трябва да благодари на САЩ/ Обаче щом е произведена в Русия, изравят някаква банда треторазрядни нещастници, наричат ги "учени" и обясняват как това не било ваксина, а вода от реактора. Сякаш 20-те държави закупили ваксината са расли в гората и чакат сороските медии да им обяснят кое е бяло и кое черно.

452

ХАХАХАХХААА

преди 3 години

И ТЕЗИ УЧЕНИ-ВСЕ АНГЛОЕЗИЧНИ--ЩО ТАКА---АМЕРИКА ВЕЧЕ ИЗОСТАВА ТОТОЛНО ВЪВ ВСИЧКО-ВЪОРЪЖЕНИЕ ,ИКОНОМИКА,ПОЛИТИКА---НЕЩО БОКСУВАТ...

451

Анонимен

преди 3 години

"Но вместо да се зарадват, учените по света повдигнаха многозначително вежди и си зададоха въпроса - наистина ли тази ваксина, която вече 20 държави са поръчали, е безопасна?"И аз повдигам многозначително вежди и си задавам въпроса въпросните "учени" с купени дипломи ли са след като не са наясно, че въпросната ваксина също минава през одобрение от съответните държави преди да я закупят.

450

ПроСоТо

преди 3 години

До анонимен 466Отивай да биеш чело пред мумията на обратния евреин, умрял от сифилис на Красная плосчад, товарищ!