117

българин

преди 3 години

По време на протестите срещу Орешарски един от протестиращите попита полицая-"защо ме биеш-когато ти протестираш някой теб бие ли те"?Истината е,че побоите над протестиращите наливат вода в мелницата на БСП и всъщност са в ущърб на ГЕРБ.Затова може би ще има съдени и уволнени полицаи.Колкото по бързо стане това ,толкова по бързо ще спрат побоите.

116

Анонимен

преди 3 години

Я ходи в САЩ да лаеш и плюваш полицай!

115

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ТАКА БИЯТ И У РУСИЯ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААА..."БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ ОПИТ" Е ТОВА...ЩО НЕ ТИ ХАРЕСВА ...А??!

114

Анонимен

преди 3 години

Защо си траят заради какво е ял попарата! То така без нищо да те ритат не съм виждал още!

113

ЩЕ ТЕ РИТАТ ,БЕ...

преди 3 години

НАЛИ НАПАДАЩ ПОЛИЦИЯТА И СЕ ПИШЕШ "РЕВОЛЮЦИОНЕР"....ХА,ХА,ХААААААААААТИ КВО ИСКАШ ....С БИРИЧКА ЛИ ДА ТЕ ЧЕРПЯТ!???ЕГАТИ , СМОТАНЯКА ...ХА,ХА,ХААААААА!!

112

Анонимен

преди 3 години

Да би мирно седело,не би чудо видело!

111

Анонимен

преди 3 години

Ако знаете на Запад как млатят а в Съюза още по яко! Тука за два тупаника една седмица ядат гомна!

110

до 92

преди 3 години

Защото те са по 30 кг максимум и някой наш хамалин ще носи по двама под мишница и ще играе ръченица с тях!

109

Анонимен

преди 3 години

От младите кадри в полицията 90% са с татуси и напомпани по фитнесите, но нямат никакво адекватно обучение, как се задържа, как се извежда лице от тълпата и т.н. Неща, които преди ги учеха във ВВ и без да ходят по фитнеси. Имаше полоса с уреди и марш на скок всеки ден.

108

Анонимен

преди 3 години

82- доказателствата за престъпленията се предоставят в съда, а журналистите запознават гражданите какво се е случило и започват спекулации/тоест говорене без факти/, който желае да се запознае с факти отваря сайта на съответния съд и там с инициали са качени решенията на съда, предоставените факти и мотивите на съда да даде превес на едни факти над други. Следя изявите на един човек който каза Управляващата шайка превърна БГ в блато се сещам за други години когато ни бяха обрали тотално.

107

Анонимен

преди 3 години

Полицията е точно за да въдворява ред,примери колкото щеш и от Америка и от Русия и от Франция и т.н.. Точно къде по света полицията гали с перце?

106

Анонимен

преди 3 години

Едно е да се употреби сила и то в разумни границ, докато го задържат, но съвсем различно е, както видяхме 8 човека да ритат безпомощен и лежащ на земята младеж.

105

!

преди 3 години

завличане зад колоните и ритане от няколко полицаи докато жертвата припадне - НЯМА НИКАКВО НАСИЛИЕ. GERB/..има ли още желаещи....ха,ха,хааааааааааааа.../ GERB

104

Анонимен

преди 3 години

Прочетох го това в друга варненска медия, Днес късно уведомяват за това....Не знам какво да кажа, по принцип не съм фен на полицаите, но без тях няма да има какъвто и да е ред.Ако наистина са пребили студента, доколкото разбрах. цели 4 полицая са го налагали, трябва да си скъсат пагоните. Виждал съм как свалят бесни мотористи, дори тогава отнася потърпевшия само няколко шамара, не знам.

103

Анонимен

преди 3 години

Не помни нищо! Защото е бил надрусан! Когато се изправиш срещу полицаи, трябва да знаеш, че ако не изпълняваш, това което ти се казва ще бъдеш бит. И този говорител на МВР, да не се прави на луд! Ясно е, че са го били, за да го задържат. Под влиянието на дрога са много силни! После като "изтрезнее" осъзнава какво се е случило! Ама не помни...

102

!

преди 3 години

ЕТО ВИ ГО "ЮМРУЧЕТО НА РАДЕВ" .....У ПИРОГОВ!!!!НЯМА НИКАКВО НАСИЛИЕ. GERB

101

много чудно

преди 3 години

Когато само преди няколко дни полицаите излязоха да протестират за по високи заплати никой не отиде да ги бие.Спомняте ли си?Те като държавни служители нямат право да стачкуват и бяха в нарушение на законите,но тогава никой нищо не има каза! Ама сега така е казала кака им Корнелия-да бият гражданите и като дойде БСП на власт ще си получат парите!Също като при Орешарски!Затова след Борисов 3 ще имаме Борисов 4.Защото иначе -Жан Виденов 2!От БСП повече се страхувам отколкото евреите от Хитлер!

100

Анонимен

преди 3 години

99Моля, по-трудно мислещите, да не се поддават на провокации. Да не позволявайте, да ги употребят.

99

Анонимен

преди 3 години

На мама синчето е на 29, изглежда неженено и живеещо при мама!

98

!

преди 3 години

завличане зад колоните и ритане от няколко полицаи докато жертвата припадне - НЯМА НИКАКВО НАСИЛИЕ. GERB