17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22На Бойкикев баба му Светлана се е била в великата освободителна войза за червената армия. Внук и Христо първи демократ.

16

Анонимен

преди 3 години

"Демократът" Христо Иванов, да разкаже, кой е, родителите, баба му и дядо му, са отявлени комунисти свикнали с привилегии, характерни за комунизма.

15

Я да познаем

преди 3 години

***.нцето не е гласувало никога , обича ФК Левски и няма против да се легализират леките дроги, тренирало е хвърляне на минерална вода и за него полицаите са Ушев. А да има и татуировки.

14

Анонимен

преди 3 години

На мама партизанчето е на 29 год.,но още е на бабината пенсия.

13

Анонимен

преди 3 години

Ако хвърля бутилки по полицай ЗАКОНЪТ трябва да е да могат да го бият по своя преценка. Само така се изгражда действащо общество и държава. Иначе - ЧАЗ, провинция Сиатъл.

12

Анонимен

преди 3 години

Да това че не помни как се е държал ,разваля цялото съчувствие което иска майката да извлече от народа.Поне да беше излъгал за момент ,че мирно и тихо си е протестирал тогава това щеше да има повече ефект.Иначе да съгласен съм примерно баретите като арестуват дори и най опасните престъпници , го правят бързо и без наранявания , а полицаите нямат тяхната подготовка и е добре да се отделя повече пари и време за такава подготовка въпреки че това е много много скъпо .

11

Анонимен

преди 3 години

А лично Борисов вече се улива... Без него... държавата щяла да се счупи... Държавата да не е хляб да се счупи г-н *** номенклатурчик, опа г-н пожарникар не знаеш и един чужд език и същевременно псуващ чужденците защото не го разбирали... Оли... хора пълно оли е примиерът ни... Все пак знаем, че ромите и тези от администрацията го крипят вече 10 години на власт...

10

Анонимен

преди 3 години

Както се разбра, шпиц-командите, наети от организаторите (не без пари де... да не се объркате) хващат някакви случайни лапищаци, теглят им по един шут и ги мятат в ръцете на ударените (от наетите) със стъклени бутилки и други подръчни средства полицаи. Ония ги хващат и ... нататък виждате какво става по видеата. Гьобелс е измислил много неща, Компартиите са ги доразвили и обогатили с "мурафети". И ви еб-ават както си искат.

9

Анонимен

преди 3 години

Президентът, БСП и Христо Иванов носят отговорност за последствията от протестите.Те насъскаха младите, а по-неваспитаните от тях се държаха непристойно.

8

До Тулуп

преди 3 години

До АнонименИ, да е хвърляло бутилки, дори и да е бил полицай, последния няма право след като е с белезници да го бие. Разбрано ли е? Сега нали знаеш, че зад това момче е американското посолство и полицаите са пътници.

7

Точно

преди 3 години

До ХахА, полицията е в играта.

6

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ колкото повече се окопават във властта, толкова повече им се услажда и управлението и усвояването, а също така и другите *** неща.

5

Анонимен

преди 3 години

Думи, които никоя майка няма да каже по никакъв повод: "мойто ле-ке е хвърляло бутилки по полицията и си го е отнесло"

4

Хах

преди 3 години

Предполагам, че тези две момчета са станали жертва на провокатори. Действат по следния начин - провокират безредици и избутват мирните хора напред към полицията. Винаги се оглеждайте на какво място сте и какви хора има около вас по протести. Видите ли събрани съмнителни групи, най-добре бързо се отдалечете от тях.

3

petrov

преди 3 години

кой проверява ченгетата- сдвр- хитро нали

2

Анонимен

преди 3 години

Властта е опият са казали древните римляни. И излязоха прави.

1

Готвят нов Орешарски

преди 3 години

Е как ще помни. То дрогата и алкохола имат и такова действие.