137

Анонимен

преди 3 години

Fake news.

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Представи си че аз съм от полицията, неприятен си ми, обаждам се на колегите и те преб иваме....разбира се това е хипопотично, не съм полицай, също не искам да те бия:)

135

Next..

преди 3 години

Надрусания "***" си го е "поел" няма защо мама да циври като си знае стоката...

134

страхлю

преди 3 години

За да не почнат да се млатят найстина полицай и хора по улиците и после да се стигне чак до Хага се подава оставка и напрежението спада ,да видно е че всеки се мисли за прав ,и че като полицията е на страната на герб ще им се размине и няма да има предсрочни ,само че така се рискува много сериозен пожар ,явно някой го е страх да сдаде защото може да се тръгне на други разследвания ....

133

Анонимен

преди 3 години

Добре де, нали казваха че трябва кръв да се пролее, за да се свали правителството. Пълно е с такива революционни постове във фб. А то кво стана, полицаите понабиха двама и ореваха света и се хванаха за полите на майките си.

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137Ти си бил много болен....направо си за психото.Отиди на санаториум при Баце в Скопие, белким ти се оправи главата...хаха

131

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Егати "протестъра"....на 29 години и под полата на майка си...ха,ха,хааааааааааа...Това е май..."вечния студент " от Хага , на майчина издръжка ха,ха,хааааааааа...

130

Анонимен

преди 3 години

Кой нормален човек скача срещу полицай...,именно ,че е Европа и ако има малко кутура трябва да се знае,че законите са за всички..Нормалните хора не стачкуват срещу държавата си и да подкрепят президент-момунист-руснакТези стачкуващи там се разминават леко...,а не трябва...всеки един опълчил се срещу демокрацията -БОЙ.Демокрацията а за хора с култура,а тези на улицата показаха,че са червена тълпа,която трябва да бъде смачкана,както те винаги са пеавели с народа си.Долу Радев,долу комунистите

129

Анонимен

преди 3 години

До 131Аз съм виждал да свалят доста яки батки, но това хилавото студентче да го млатят четирима?Аз самия съм свалял сутеньори, нарушители на реда, но не съм бил полицай и не искам да бъда, друг е въпроса....Дали тези полицаи са постъпили правилно, все пак като държавни служители на реда, не трябва да си позволяват произволности, дори и да си го е заслужило студентчето.

128

БЕЗУМИЕ

преди 3 години

ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ Е 29 ГОДИШЕН МЪЖ.РЕВЪТ НА МАЙКА МУ В ПЪРВИЯТ МОМЕНТ СЪЗДАВА ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ПОЛИЦИЯТА Е ПОСЕГНАЛА НА 10 ГОДИШНО ДЕТЕТА ВЪПРОСНИЯ "СТРАДАЛЕЦ" С ЯСНО СЪЗНАНИЕ Е ЗНАЕЛ КАКВО ВЪРШИА АКО Е ВЯРНО ЧЕ УЧИ В 4-ти КУРС "ПРАВО" В ХАГА ЖАЛКО ЗА ИЗХАРЧЕНИТЕ ПАРИМАЛКО Е "ДЪРТ" ЗА 4-ти КУРС (18 + 4 = 22) ДАМИ И ГОСПОДАИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО НА 7 ГОДИШЕН СПОРЕД АКТА ЧЕ СЕ НАВРЯЛ В ПОЛИЦИЯТА"АКО БЕШЕ МИРНО СТОЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО"

127

Анонимен

преди 3 години

Другият път няма да налита на бой на полицаи.Ясно е,че са го ступали,ама със сигурност е имало защо .И тая майка да го беше възпитала това 29 годишно"момче".

126

Маг Минчо

преди 3 години

Очаква се след като спечелят изборите,бъдещият (стар) министър на правосъдието Христо Иванов да внесе поправка, която ще изисква по време на митинги и протести,полицията да е облечена в дрескод " ***"- къси панталонки, бюстиета, клипсове,пиърсинги,интимни халки (за арест).Желателни са тупирани коси,петльови гребени, паунови и щраусови пера.Рекламни лица - Шер,Лейди Гага,Азис и Папи Ханс!Лого - Правете любов, с протестъра нов!

125

Анонимен

преди 3 години

Патардия без тупаници не е патардия!

124

69-ти

преди 3 години

Разбрах,че полицаите можели да пребиват протестиращи.Обаче на въпрос по физика за ученици от 8-ми клас явно не могат да отговорят та и за 20 лева даже! Мисля,че разбрах достатъчно за тях.

123

Анонимен

преди 3 години

Точно па тоя юнак го отнесе,че и не помни кой отпред,кой отзад и къде и защо!

122

Анонимен

преди 3 години

Едно време за дълга коса и тесни панталони ни млатеха!

121

Готина мацка

преди 3 години

Вече не знам на чия страна да застана. От една страна са шкембестите ченгета, които много често си злоупотребяват, а от другата са ултрасите олиго*рени, които хвърлят камъни и бутилки, но не знаят за какво протестират. Ултрасите са платени за това съм напълно убедена. Въпросът е: 29 годишния Димитър какъв е? Много неща се изговориха за него.

120

Анонимен

преди 3 години

Българската полиция не е по-различна от мафията. В нея се е настанила омертата. Ще мълчат, ще лъжат, ще мажат, ще прикрият всячески насилието.

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Да де, ама четирима да бият един, не е професионално!Полицията трябва да има мярка, ако няма, всеки може да реши че са лошите и песента на Веско отива в канала, не че някой се е вързал на песничката :)

118

Анонимен

преди 3 години

Е кой дава пари за нищо? Момчето си ги е изкарало честно,майка му какво се меша?