157

Gorskio

преди 3 години

Ако аз бях на 29 щеше много да ме е срам мама да говори за мен по телевизията като за момчето и младежа. Какво момче и младеж може да се водиш на 29?!?! А че не е трябвало да го бият полицаите - разбира се да се разследва и да ги уволняват.

156

оле

преди 3 години

Не помнел каква е станало ??? Не помнел дали е бил на протеста ??? Има три варианта. Първи : От полицейско насилие и комоцио не помни нищо . 2 % шанс за достоверност. Втори : Дрогиран до козирката и не е знаел къде се намира и какво прави. 20 % шанс. Трети : Дрога или не, но е скочил да обижда и се бие с полицията. Сега лъже, че не помни и се прави на жертва . 78 % шанс.

155

Посолство на САЩ

преди 3 години

ИЗЯВЛЕНИЕ Боко си отива

154

Оставка на хунтата

преди 3 години

Долу хунтата на Радев , Нинова, Копейкин Оставка. Всички да си ходят в Кремъл

153

Грешка

преди 3 години

Днешните полицаи или изобщо не бият , или много малко бият.Едно време милиционерите яко биеха и при травматични случаи винаги ги оправдаваха.

152

Официална страница

преди 3 години

...и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.

151

Официална страница

преди 3 години

Изявление на Посолството на САЩ13.07.2020 г.Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството

150

Насилието

преди 3 години

Има насилие над пазителите на реда- полицаите.Разни хулигани нападат, обиждат и раняват полицаи без да си дават сметка , че те само стоят и пазят, с вдигнати ръце, нищо друго не правят. В Сърбия , миналата седмица при подобно насилие конните полицаи бият яко с палки. В Америка направо стрелят

149

до 158 от славянин

преди 3 години

Чувал ли си фразата: ''свободата не ще екзарх, иска Караджата!?''Казана е от Любен Каравелов!Всяка свобода се добива с борба и колкото и да ни се противопоставяте, ние свободата ще си я изВОЮВАМЕ!

148

до 156 от славянин

преди 3 години

Ами ако България беше нормална държава нямаше да е най-депопулираната държава не само в Европа, нямаше да е с най-болното, с най-бедното и най-кратко живеещото население не само в Европа, със свобода на словото на 111-то място в света с над 2 милиона души зад граница! ГРОБ-арските ***, колкото и да се силите да защитавате и прикривате бат ви мафиота той постоянно се дъни с изпълненията си понеже не може да измени на бандитския си манталитет!!

147

Лумпенът Радев

преди 3 години

Президентът Радев - ще вдига заплашително юмрук нагоре и ще призовава за бунтове и метежи!?! - Какъв си ти, бе - партизан ли си, шумкар ли си, терорист ли си, Че Гевара ли си?! Твоето място е в затвора! Престъпник! Червено допотопно създание! Ти си военолюбец - не миролюбец!

146

До 141 страхльо

преди 3 години

предлагам вместо страхльо да се преименуваш на пръдльо.ако си мислиш че всеки може да иска оставка и трябва да се съобразяват с него си в заблуда.*** на позитано и искай оставка на техноимпексова да видим дали ще ти обърнат внимание

145

НФСБ

преди 3 години

Не мога да схвана кои " човешки права" са им " отнети" на протестърите и за кои се борят? За прокопиев е ясна работата, за Ц. Василев също, за Черепа + Радев пак са ясни " нарушените им свободи", обаче на протестърите какво им е нарушено и за какво се борят. Каква България искат- Нрб 2 ли, руска губерния ли, евразийската *** ли? Те това ме интересува мене, иначе *** като тоя " пребития" са рискова група за собственото си здраве, дори да идат на дискотека или бар.

144

до 153 от славянин

преди 3 години

Винаги съм готов за ''разговор'' на четири очи и на една ръка разстояние с такива като теб!

143

славянин

преди 3 години

Вярва ли някой нормален човек че на днешните протести младите хора са комунисти и се борят за комунизъм!? Когато някой няма никакви аргументи против протестиращите и в частност към младите дежурно ги набеждава за ''комунисти'' борещи се за ''комунизъм''! Всеки от интервюираните млади на тези протести заявяваха, че участват в тях, защото искат да живеят в нормална държава, която не се управлява от мафия и мафиоти!

142

НФСБ

преди 3 години

До славянинИ аз се питам същото за тебе лично, от мене лично.

141

славянин

преди 3 години

Много ми е интересно ако поканя един полицай извън работното му време, когато е цивилен, без пагон и оръжие да се ''разберем'' на четири очи дали ще бъде такъв ербап и дали ще приеме предложението ми! Със закона, пагона и пистолета е много лесно да го даваш ербап, но без тях май въобще не е толкова лесно!

140

Щерю

преди 3 години

Абе, един истински полицай когато се налага трябва да бие и да употребява сила! Няма с баница да посрещат разни развилнели се типове, които иначе нямат усмиряване...

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146На мен ми е ясно мен, но ако е вярно това че 4-*** бият един, не е добре :)

138

Анонимен

преди 3 години

Полицията е там за да се спазва реда и закона, независимо дали им харесва или не!Те са длъжни да бъдат там, защото това им е работата, независимо кои са на власт в момента,или в бъдеще!Престанете да искате от органите на реда да взимат страна в конфликти,да ги ругаете,обиждате и удряте!