177

Саксофонов

преди 3 години

Най-вероятно и двете страни за виновни. И пострадалият е направил провокация, и полицаите са решили да си го изкарат на него натрупания покрай протестите стрес.

176

Маги

преди 3 години

Дадохте властта на тъмни балкански субекти и ето ви равносметката-неколцина бабаити ритат гадно и злобно повален и беззащитен младеж, а те видите ли били обидени!Срам и позор за "родната милиция" дето уж ни пази!

175

ivailo

преди 3 години

Слугинажа на ГЕрП от Днес БГ се чуди , имало ли побой над невинен човек ??? Записите не гледахте ли , мишоци ??

174

Анонимен

преди 3 години

е те така трябва да се пребиват герберастките ***,защото полицаите четат dnes.bg и се влияят от призивите им за физическо изтребление на инакомислещите срещу ГРОБ...а и щом главната мутра може да прави каквото си иска...дава пример и надолу по веригата ...ТОВА ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ и виждаме ,че то се случва...няма връщане назад...

173

Анонимен

преди 3 години

И не знаеш кой от колегите ти е доносник и за един политически виц те изпращаха в лагер. Сега им липсвало свободата на словото на не знам си на кое място сме били. Сякаш някой ви е запушил устите да леете глупости. Някога за един такъв пост дето сега пълните нета щяхте да лежите в кауша и да ви преследват цялата рода.

172

Анонимен

преди 3 години

Абе глезльовци по байтошово време милицията яко биеше и нямаше нито фейсбук да ревеш нито правозащитни организации, границите бяха затворени ще се оплачеш на арменския поп. И като се прибереш насинен в къщи баща ти ти забиваше два шамара да си седнеш на *** и толкоз. Мамини революционери, разбрали те от комунистическа диктатура че и сега им подкрепят недоносчетата. Я да се върнат че да видиш глад и режим на тока и как заплатата ти стигаше до средата на месеца и се молиш за аванс.

171

Ти да видиш..

преди 3 години

Човека си е кротувал мирно и тихо и изведнъж полицаите му се нахвърлили , защото е много убав.Пети ден полицаите не могат до си видят жените и децата , заради такива провокатори като този.

170

Анонимен

преди 3 години

я по-спокойно тролчетата-бил "обиждал"полицаите,и те щото много чувстителни решили да го пребият,сигур щото знаят че шефовете им ще ги прикрият. Хвърлил бутилка?-ми то много страшно да хвърлиш пластмасово шише срещу въоръжени до зъби и със защитно облекло полицаи, затова е редно да го пребият нали. А кой закон им дава това право? А защо не питате защо не са в ареста докато се изясн че им трябвало месец ли, ми те ще пребият други.Затова баш шефа ви борисов да си хваща пижамката и у ценралния, него няма да го чакаме.

169

Анонимен

преди 3 години

не знаех че сме назначили полиция да пребива зверски "дрогирани" младежи, дори си беше опит за умишлено убийство. Щото аз знам че могат да арестуват някой ама не за да го пребиват, а за да го доставят на съда който ще реши какво се полага. Гнусните ушевци не са над съда. Доживотен затвор за тези престъпници.

168

Анонимен

преди 3 години

тия директорчета дето си дрънкат глупостите да отиват в затвора за прикриване на престъпници. Да си правят компания с полицаите биячи. Това в сащ дето е сега ще им се види цветя и рози ако не видим всички участници арестувани при специален режим за постоянно , а не ка се ослушват още.

167

пияница мистик

преди 3 години

Хахахаха, е как да помни, като аз седях на Витошка в "Социал"-а и ей тези, увити в знамена и с надписи "Оставка" влизаха в денонощния отсреща и си купуваха бири, водки и алкохол предимно. ДА се чудиш да протестират ли са тръгнали или на купон с напиване :)))

166

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Повечко бой за червените наркомани!

165

накъде?

преди 3 години

Румен нагази в лука и сега са му кални галошите.

164

свидетел

преди 3 години

В Москва повече ги бият.

163

готин пич

преди 3 години

Аз съм за Боко.

162

Анонимен

преди 3 години

Е побоя зад колоните заснет навсякъде само в тоя сайт *** защитават полицаите ***, които утре така ще се отнесат и с вас

161

До Официална страниц

преди 3 години

Техните "мирни събирания" ги видяхме !

160

Чоечец от навалицата

преди 3 години

Вижте сега, ние например им хвърляме бутилки с вода да си наквасят устата, а те вместо да кажат благодаря, се сърдят ! Ууууууу....!

159

Мирен протестър

преди 3 години

Има !! Един само понечих да го фрасна по главата, а той ме засече и даже ми отвърна !

158

Ама

преди 3 години

Има разбира се бе ! Един полицай като ме погледна лошо.... !!!