97

Анонимен

преди 3 години

Ваканцуваштите попитаха ли, останалите българи от цялата страна, какво мислят?

96

Анонимен

преди 3 години

БСП в пореден опит да дърпа назад развитието на държавата.

95

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Ами , щом БСП , ще прави революции ...ТАКА ЩЕ Е !НАЛИ , РАДЕВ ИЗЛЕЗЕ СЪС СВИТ ЮМРУК , ПРЕД ТЪЛПАТА !!???ЕТО ВИ ГО "ЮМРУЧЕТО НА РАДЕВ" .....У ПИРОГОВ!!!!/..има ли още желаещи....ха,ха,хааааааааааааа.../

94

Александър Маринов

преди 3 години

До АбеАко ти харесват индийските полицаи, отивай в Индия. Тук е България, и уж имаме претенции и илюзии, че сме правова държава.

93

Анонимен

преди 3 години

На началната страница на zpsanek в ютюб има клип - снима тайно техните катаджии как вземат пари от водач , излизат с камерите , катаджията хукна да бяга , влезе в горичката зад пункта на кат и глътна банкнотата за да не я намерят у него А ние тук треперим от страх като ни спрат катаджиите

92

Анонимен

преди 3 години

Помнете Пламен от Варна- Убедиха го да се самозапали, като му обещаха да го изгасят- да де ама те търсят жертва за да накарат ББ да си подаде оставката- замина си сиромаха- Пазете се!

91

Александър Маринов

преди 3 години

До НЯМА НИКАКВО НАСИЛИЕВиждам, че не споменаваш пребиване от бой, ритане и скачане върху задържаните с белезници на земята.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Румен Петков наистина е сериозен човек. И особено сериозно бастисва фонтаните когато е в нормалното си "агрегатно състояние" -сиреч накъркан. А иначе, още по сериозно усвоява рубли.......

89

Анонимен

преди 3 години

89Рпетков е пикаещият във фонтаните псевдополитик, притежаващ една от най-смешнита физиономии.Нищо лично.

88

НЯМА НАСИЛИЕ

преди 3 години

ТАЯ КИФЛА ЛЪЖЕ , ТА СЕ КЪСА.СИНА И Е НАПАДАЛ ПОЛИЦАЙТЕ , ЗАТОВА Е В БОЛНИЦАТА!ИЗЖИВЯВАЛ СЕ Е КАТО "РЕВОЛЮЦИОНЕР"!КАКВОТО Е ИСКАЛ...ПОЛУЧИЛ СИ ГО Е!!!

87

Анонимен

преди 3 години

Когато приключиха президентските избори,на пресконференцията след това Илияна Йотова стана ,обърна се към Радев и каза"И най малкото движение срещу тази партия няма да ви бъде простено".Тя естествено имаше впредвид БСП.Още тогава разбрах,че БСП са си издигнали послушен кандидат които ще изпълни всяка тяхна заповед дословно!Ето заради това никога няма да гласувам за БСП или някой издигнат от тях.Още по изумен бях,че той не каза нищо.Президента ни явно е заложник на БСП.

86

Анонимен

преди 3 години

До НЯМА НИКАКВО НАСИЛИЕИ това, дето е наказуемо как се наказва - със завличане зад колоните и ритане от няколко полицаи докато жертвата припадне. Това ли казва българското право? Ей затова хората са на площадите, защото разбирате властта като беззаконие и право да правите каквото поиската. Защото сте мутри и действате като мутри.

85

Абе

преди 3 години

Що не докарате Индииски полицаи с тоягите,та да видим истинско полицейски насилие!Нашите остана само кафе да ги черпят!

84

Анонимен

преди 3 години

Току що гледах клип на ZPSANEKв ютюб , той сега е депутат в украинския парламент Там имат проблем че в техните аптеки продават нелегално лекарства с наркотичен ефект на наркоманите ZPSANEK снима с телефона тайно как купува такива лекарства от аптека на 500 метра от пол. участък , отива в участъка при шефа на управлението , хвърля ги на масата му и го води в аптеката да вили лично какво става Шефа на участъка разбира се се прави че не знае нищо за тия неща Гледайте в ютюб - ''ZPSANEK'

83

Анонимен

преди 3 години

Какво прави пиарката на правителството? Властимащите трябва да обясняват на хората, защо дарзавата е на-бедната в ЕС.Каква България ни оставиха комунистите. Как забогатяха червените мутри.Кой ни задължи към Газпром с милиарди.Че това е БСП, чиито политици подписаха неизгодните договори с руската страна.

82

Анонимен

преди 3 години

Хора,щом и Р.Петков(който е сериозен човек и не дрънка глупости) е на страната на протестиращите,какво мислите за този протест?

81

kory

преди 3 години

Майко,Фернандес не е убит,Фернандес не е зарит,твоя син лежи пребит в ПИРОГОВ,пазен от полиция и окован в белезници.Насилие не само има,а пазещите полицаи са платени,майко побойници.Забравихте ли,че Далавери Симеонов нарече протестиращите майки...,на първите протести,кресливи...!Явно сте забравили,забравили сте и...майките си и Родината!

80

НЯМА НИКАКВО НАСИЛИЕ

преди 3 години

МВР , Е ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ ЗА ДА ПАЗИ РЕДА И ЗАКОНА!ВСЕКИ КОЙТО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА БИЕ , ОБИЖДА , ПСУВА И ХВЪРЛЯ ТЕЖКИ ПРЕДМЕТИ ПО ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ТОВА Е НАКАЗУЕМО И ПРОТИВОЗАКОННО!ЗА ТЕЗИ НЕЩА ---СЕ НАКАЗВА СЪС СЪД И ЗАТВОР ЗА ХУЛИГАНСТВО И НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНОВИЯ РЕД В СТРАНАТА! НЕ СЕ ИЗЖИВЯВАЙТЕ , КАТО "ПИШМАН -ДЕМОКРАТИ" , ЗАЩОТО :"ДЕМОКРАЦИЯТА " ---ОЗНАЧАВА РЕД , ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ!

79

Анонимен

преди 3 години

Завличат ги зад дебелите колони на МС и там ги повалят на земята, наобикалят ги по няколко полицаи и започват да ги ритат с големите чепици. После шефа им самодоволно обяснява, че полицаите били без палки. Палки не знам дали имат, ама тежки чепици имат и ритат здраво, както се видя от доста публикувани видеозаписи. Нагло е, когато насилието е толкова очевидно, да отричаш и лъжеш.

78

Анонимен

преди 3 години

До tino това е прилагане на физическа сила. Мили момичета и момчета, когато решите да премините определен предел се подгответе теоретично добре, прочетете в какво се впускате, до къде искате да стигнете и какво може да случи когато сте слабо правно грамотни. Влез в ЗМВР , прочети и Наредба физическа сила и помощни средства в МВР. Пазете себе си и полицаите.