215

Rdi

преди 4 години

До ЧеОткъде тея маски за по 0,10 ст, бре? Ще то няма посд 2 лв. маска...

214

Анонимен

преди 4 години

Интерсно как Мангъров разпознава здравите от болните, при условие ,че повечето заразени дълго време не проявяват симптоми? Може би на здравите им свети звезда на челото?--------Който няма температура е здрав.Навсякъде мерят температура и ако нямаш, те пускат

213

Че

преди 4 години

До АнонименЕй "умния" българин ве! Я кажи как предпочиташ да те оплюя - през маска за 10ст която нося или да си я сваля преди да плюя? Че нещо покашлям напоследък, ама имам работа и не се преглеждам все още , за да не ме поставят все още под карантина. "Градя имунитет", тъй да се каже.

212

Анонимен

преди 4 години

ей глупави българи ве,от маска до маска има голяма разликаот 10 ст за маска до 400 лв има разлика налиако мислите че марлите ще ви предпазят намерете си някой болен и пробвайте.нужни са минимум н95 маски и защитни очила.ковид не се предава само през устата и очите. А и през ОЧИТЕ.човека ви го каза да знаете. после да няма ни чул, ни видял.

211

Че

преди 4 години

СЗО и препатилите държави постоянно повтарят: ТЕСТОВЕ, МАСКИ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ !Обаче нашите Мангъровци продължават да се мангъросват.Интерсно как Мангъров разпознава здравите от болните, при условие ,че повечето заразени дълго време не проявяват симптоми? Може би на здравите им свети звезда на челото?Маската не защитава НАС ,а защитава ДРУГИТЕ от нас! Дезинфектанта се ползва навън, на улицата! Мангъров какво предлага -да си носим кофа със сапунка?

210

123

преди 4 години

Доц.Мангъров да си прочете учебниците отново и да не говори глупости , оправдаващи липсата на маски и ръкавици.Този вирус е с голям размер и маските защитават, особено ако са от няколко пласта.

209

А, бе

преди 4 години

Първо- населението на Ухан беше подложено на много строга карантина,затова овладяха положението. Второ-китайците съобщиха, че преболедуването не създава имунитет. Трето маските,ръкавиците и геловете предпазват малко или много,така че не случайно навсякъде ги ползват. И четвърто, не може човек да си позволява да говори от обществена трибуна непроверени и спорни неща и да заблуждава хората.Би трябвало да е наказуемо

208

Това е МЕДИК

преди 4 години

Другите са .ххххххххх ,човека обясни азбучна истина за всички вируси --- избуледуват го над 80% създадат си имунитет и довиждане --- каквито и мерки да се вземат първо добър ден виросче ПОСЛЕ довиждане !

207

Анонимен

преди 4 години

Мангъров даде насоки на лекарите да не се оплакват от липса на маски, ръкавици. Този гений трябва да бъде уволнен от всички постове, ако има държава, здравеопазване и съд.

206

212,

преди 4 години

Кой ви изпусна?70% заразени не е 70% болни. Моля ви, децата се справят по-добре. Никой не знае колко са заразените ни у нас, нито по света. Защото никой не ги е изследвал и няма да ги изследва. Така че колко умират от заразените не може никой да ви каже. Нопроцентът е много, много по-малък от процент починали от болните /доказани случаи/.Вярно е - овче население - лесно се плаши и манипулира.

205

200,

преди 4 години

"Е какво като лекарите и сестрите работят на "20 см. разстояние" !?Нали Мангъров тук обяснява, че маските не ги предпазват !"Четеш и мислиш ливъобще? Бавно пиша, дано схванеш - освен този вирус има купища други заразни болести, от които лекарите и сестрите сепредпазват и в момента. Или наистина се връзвате на глупостите, че в момента от друго не се лекуват хората по болници иполиклиники? Тук този лекар обяснява защо маската не предпазва от този вирус, а не от всичко.Първосигнални хора сте.

204

ddd

преди 4 години

Тоя па се изказА...кога участва в изследване на вируса, та знае дали ще изградим антитела, като китайците казаха, че този вирус е като грипа - няма как да изградиш дългосрочна имунна защита. Аман от изказвания.

203

Solar Power

преди 4 години

До 193: Не си добре с математиката...... 3% смъртност в БГ засега така,че смятай по 70% и колко ще починат. После виж колко умират от грип годишно в БГ. После всеки може да провери и статистиката в Германия за момента е 0.25% ! Един глупав грип. Просто възрастните хора над 60-65 не трябва да щъкат напред назад като кукумицини а да си стоят у тях ! Сега след още 1 месец няма да има кинти и за пенсии.......

202

203,

преди 4 години

Могат да не се правят планови операции, но други се правят постоянно. И лекарите и сестрите лекуват далеч не само коронавирус, а най-вече и предимно това, което са лекували до сега. Няма какви маски и ръкавици да махат. Какво искате? Да ги заразите от хепатит - доказано заразно по този начин и опасно заболяване? Или с нещо друго.Аналогиите ви с маските на лекарите и сестрите влечебните заведения са наистина смешни.Нито вие, нито някой друг има много общо с тях. Измислете нещо друго.

201

до 207 от славянин

преди 4 години

''И защо да ги слушам китайците? Че режат гащите на децата си отзад да акат веднага на улицата. Видях го това преди 2г. , като посетих тази ,,велика" страна. Айде моля ви се.''Във наистина ''великите'' държави от двете страни на атлантика, децата акат направо в гащите си, затова там са измислили памперсите, за да им бъдат гащите пълни постоянно, за ''по-хигиенично''!

200

славянин

преди 4 години

Доколкото помня в учебниците по биология за средните училище когато бях ученик пишеше че вирусите, за разлика от бактериите, бацилите, плазмодиите и други микроби не може да съществува и да се репликира извън ЖИВА клетка, сега разни ''учени'' кратуни ни убеждават, че вирусите попаднали върху различни повърхности живеели часове и даже дни! *** народ, прости политици, прости медици - обречена държава!

199

Ванката

преди 4 години

Маските са за да предпазят и другите, ако си вирусоносител. А и да не забравяме, че все още има грип тип Б.

198

емигрант от 22 г

преди 4 години

И защо да ги слушам китайците? Че режат гащите на децата си отзад да акат веднага на улицата. Видях го това преди 2г. , като посетих тази ,,велика" страна. Айде моля ви се.

197

g

преди 4 години

и освен това, ако си болен и нямаш симптоми, няма как да знаеш, поради което е добре да си с маска

196

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се спазва лична хигиена. Само това ще ни помогне в борбата срещу вируса.