195

Mente in China

преди 4 години

Изпуснаха вируса и разкатаха фамилийката на цял свят!

194

Анонимен

преди 4 години

До 197Човека си е прав и не обиждайте!!! Тук се изказва мнение , а за жалост, когато чуждо мнение е несъпоставимо с нечий разбирания за това "как се върти Земята", то бива хулено. В момента не се правят планови операции, съобщиха и че не се приемат други болни (може и да не е вярно, не знам). Това означава, че никой на никого няма да бърка по дупките (уста, нос и т.н). Така, че ако твърдението, че маските не помагат е вярно, тогава нека медиците са първите, които ги свалят! Да подишат свободно

193

Анонимен

преди 4 години

трябва да слушаме китайците, има си причина защо те са първа първа икономическа сила в света, а ние последна в ес..

192

100 на 100

преди 4 години

Заради такива "компетентни" люде като Мангъра броят на заразените в България много бързо ще надхвърли 10 000 и положението наистина ще стане неуправляемо.

191

Анонимен

преди 4 години

До 187Е какво като лекарите и сестрите работят на "20 см. разстояние" !?Нали Мангъров тук обяснява, че маските не ги предпазват !

190

44444444444444444444

преди 4 години

Никой не знае в кой момент ще се разболее и, ако носи маска, така ще предпази околните, защото маската предпазва отвътре навън, а не отвън навътре.Така че Мангъра не е прав, с цялото ми неуважение към него.

189

Анонимен

преди 4 години

"Ами тогава нека лекарите и сестрите да вхърлят маските и ръкавиците... и ние ще видим от тях!!!"Лекарите и сестрите носят маски и ръкавици винаги, от години, много преди този вирус. Защото работят от много близо с най-различни хора. Вие с по 50 човека на ден ли се виждате и си говорите с тях на 20 см разстояние? Те ви зяпат, гледате им от 5 см в гърлото, очите и ушите? Какви нелепи сравнения правите само! Какво убийствено мислене. Самоубийствено, направо.

188

Анонимен

преди 4 години

Простолюдието е тотално невежо - справка 193 Хъ

187

Риторичен ?

преди 4 години

Абе Мангъров, можеш ли да обясниш, защо си слагаш ръката пред устата когато кихаш и кашляш ?

186

Анонимен

преди 4 години

Аз пък, като неплатен *** ще ви посъветвам да спрете да гледате ТВ, особено наша, да спрете да четете новинии да се събирате с паникьори. Не се поддавайте на мошеници, лъжци, които използват страха на хората в собствена полза, за да се насмучат за породен път. Чете нормални книги, писани от нормални хора, гледайте хубави филми, поддържайте добра физическа форма и се разхождайте сред природата. Не се оставяйте да ви правят на овце и да ви връзват както и където им дойде.

185

Хъ

преди 4 години

Този разбира от епидемиология колкото индианец от пишеща машина.Абе, сикooлу, при 70% преболедували това прави близо половин милион починали!Даже испанския грип през 1919 г. е покосил "само" 80 000 българи.

184

Анонимен

преди 4 години

Ами тогава нека лекарите и сестрите да вхърлят маските и ръкавиците... и ние ще видим от тях!!!

183

Анонимен

преди 4 години

Маските не са измислени сега заради Коронавируса.И те са на "въоръжение" по препоръка на самите здравни работници от десетилетия.Интересно е как точно сега се появи Мангъров да лобира против тях.Я да отиде на терен в Италия и после да гушне майка си и баща си !!!

182

Анонимен

преди 4 години

Тва за ръкавиците съм на 100% съгласен, за маските се знае отдавна, че не са ефективни.

181

187,

преди 4 години

не те знам правителствен или щабски клащьор си и кой ти плаща, но кажи ми - колко и кои в този щаб са: вирусолози и епидемиолози.

180

Анонимен

преди 4 години

Няма да се е "натръшкало" населението, защото вирусът не е опасен за огромното мнозинство хора. Повечето го изкарват безсимптомно или с леки до средни неразположения. Като грип. Умират принципно болни и/или възрастни хора, със слабаимунна система. Ако не от този, от друг вирус ще си идат. Иначе - който иска да се пасникьосва - прав му път. Никой не ви спира, но не нагнетявайте излишно напрежение в и без това паникьосаните маси. На хирацата малко им трябва да изпушат. Буквално от няма нищо.

179

Анонимен

преди 4 години

НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ ПРАЗПРАВЯ МАНГЪРОВ! СЛУШАЙТЕ САМО ЕКСПЕРТИТЕ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НИКОЙ ДРУГ!!! НАЦИОНАЛНИЯ ЩАБ Е КОЛЕКТИВЕН ОРГАН И СИ РАЗБИРА ОТ РАБОТАТА.

178

what the f*ck

преди 4 години

И какво излиза - че след 3-4 седмици половината население вече ще е изтръшкано и ще останат за разболяване още двайсетина процента до общо предричаните 70%?Даже теоретично това е невъзможно и ако на т.н. доцент някой му вземе дипломата, с нищо няма да може да докаже, че е завършил висше.

177

kiro

преди 4 години

Не съм лекар и не мога да коментирам, очевидн д-р Мангъров е компетентен по въпроса, но има препоръки на Световната Здравна Организация където подозирам не работят калинки.Китай, САЩ, Испания, Италия и всички други препоръчват и са раздали маски на полиция и държавни служители. Тези страни обикновенно знаят какво правят.Така че моите уважения към д-ра, но носете си маски ако можете, намалете контактите ако можете и спазвайте препоръки на властта.Чакат ни трудни месеци напред. Очевидно.

176

Анонимен

преди 4 години

Самия Мангъров да вземе да се зарази нарочно и ако оцелее, оцелее! Седнал да разправя, дайте да се заразим доброволно и масово та да сме сдобиели имунитет. Само че, траен имунитет няма, това що не го казва. То не се знае дали има и първичен имунитет. Някои държави почнаха интензивно да пълнят гробищата си.