275

Анонимен

преди 4 години

Много е прав доцентът, ама *** *** като мисли, че маската му за 5 лева и ръкавици за 15 вършат работа....

274

Анонимен

преди 4 години

Мангъров е единственият нормален и трезвомислещ специалист, на когото дават думата! Мутафчийски и останалите от НОЩ са брутално преиграващи актьори от провинциален драматичен кръжок по самодейност.

273

Анонимен

преди 4 години

Ти може да не си съгласен, а пък в същото време човекът да д прав. Не си ли се замислял над този вариант?

272

Стобор

преди 4 години

Тоя много крайно се изказа и се подигра с взетите мерки. Не съм съгласен с всичките му приказки.

271

Анонимен

преди 4 години

До ИвоИзчезни бе, ченге...

270

Иво

преди 4 години

Брей колко професори тука. Ей заради такива като вас извънземните не искат да си говорят с нас.

269

Анонимен

преди 4 години

Кой е този? Едно лекарче! Защо цялата международна общност не застъпва тезата му! -------Самият Мутафчийски казваше, че маската не предпазва на 100%, върни си предаванията по телевизията една седмица назад, когато изчезнаха маските.

268

Анонимен

преди 4 години

Китай вика са преболедували 70%, затова няма вече случаи. Около един милиард демек, жертвите са няколко хиляди, тоест смъртността е 0,00001%

267

Българин

преди 4 години

Този казва нещата ,както са !Дано мислят хората !Вирус със уединение не се лекува!Колкото и да не ви се ще и не искате няма как да се предпазите!

266

BG

преди 4 години

Доцент работи за парите на аптечната мафия

265

До MD

преди 4 години

Съласен! Аман от набедени експерти и доценти

264

С2Н5ОН

преди 4 години

Т.е. за тоя "доцент" между парцалът с връвчици и противогазът няма нищо? А защо има класификации за степен на защита FFP1, FFP2, FFP3, филтри, микрони и т.н..? И защо тогава в Китай още от януари маските по улиците са задължителни? Този ние го хрантутиме! Той е толкова доцент, колкото аз съм Мис България!

263

MD

преди 4 години

Този "доцент" съвсем е изперкал. Всеки ден ръси нови "открития". Егото му надхвърля многократно медицинските му знания. Интересно по каква тема е защитавал дисертация: явни не по епидемиология или вирусология...

262

Умилителна е...

преди 4 години

...убедеността на някои интелекти тук, че маските, които обичайно струват стотинки / а сега са по 2+ лева/ имат нещо общо с маските, използвани от лекари, мед. сестри и санитари в професионалната им практика ;)

261

Skunka

преди 4 години

Абе каза ми един приятел, началото на декември беше. Той е собственик на ливашки цех. - Дай да вземем 1 000 000 маски на 0,05 лв, ще има бум.1 000 000 х 0,05=50 000.Бой на тези маски по 2,00 лв, и щях да съм кспитан, ама те..., чета еи тъпоъиите:(

260

Тоз капут

преди 4 години

Що не се самозарази и да придобие имунитет?Дейда и доцента ***

259

Иван

преди 4 години

Всички маски бяха продадени в Китай преди епидемията. И сега казват, че не помагат.

258

Анонимен

преди 4 години

според мен всички, ама всички без изключение трябва да носят маски, и здрави и болни за свеждане до минимум на заразата, защото дори здравите може да са заразени, вируса протича безсимптомно първите дни, но може да сте заразени и да не знаете!!!! ако искате да излизате задължително с маски като в Чехия!!!!

257

Анонимен

преди 4 години

съвети от тоя ли ще взимам как да се предпазим от вируса!!!!? не е ли този същия дето е управител на инфекциозна болница, в която беше хоспитализирано едно здраво дете с хронично белодробно заболяване при пациенти болни от морбили в едно и също отделение!!!!? и което дете почина поради усложнения заради заразяването с морбили!!!?

256

seira

преди 4 години

ВИЖТЕ СЛЕДНОТО ВИДЕО:"Имат думата вирусолозите и здравият разум. COVID19-3."НАРОДЕ!!!!!