235

до 233

преди 4 години

Как 70% от китайците са преболедували вируса? Ти знаеш ли колко са регистрираните слуачи в Китай? 80 хиляди. 10 път по толкова да са не са разбрали, че са болни понеже нямат симптоми, пак не прави дори 1 милион. Знаеш ли колко милионен град е Ухан, в който 1 месец по улиците имаше само войници? 10 милионен. Китай знаеш ли колко е - 1400 милиона. Какви 70% са преболедували.

234

Анонимен

преди 4 години

Тъй наречения "доцент " да вземе да си изяде дипломите. Как може такива безумни изказвания? ! Предположения правел. Тук с предположения работа не се върши. Колегите в други страни работят, изследват, анализират , а не търча като изо.глав.е ни от телевизия в телевизия.

233

Анонимен

преди 4 години

Мангъров не е много прав.Ако кихна срещу здрав, а съм носител в активна фаза, при вдишване колко милиона вируса ще приеме.А когато заразяването започне с милиони вместо стотици, какви са шансовете на възрастен, не толкоз здрав.Всеки има глава на раменете си, а понякога дори и доценти и доктори са много цинични в изказа си.

232

Анонимен

преди 4 години

Да ви го каже и човек с медицинска диплома и обряазование на всички кухини и дървета които ходите с маски и сте се виддиотили да триете някакви салфетки дезинфектантчета и прочие. !00% от всички вече са заразени защо има да се крие. Това ,че некои го карат тежко не епроблем на останалите здрави никаква фуункция и смисъл няма от тези мерки разрушаващи бизнеса прекратете ги веднага и освободете търговоята и заредете магазините.Изкупихте вече залежалите стоки сега е време циркът да приключи вече.

231

sante_dog

преди 4 години

А лекарите защо си ги слагат?

230

в нашата аптека

преди 4 години

Маска : това е слфетка с ластик. Струваха 50 стотинки. Вече са изчерпани и не знаят кога пак ще ги има.Сложете си едно парче плат на устата с ластик или връвка дори, може да добавите и слафетка. Последните струват под 1 стотинка бройката все още.... Имам усещането, че някои просто искат да се напечелят като ни продават стъклено манисто и искат злато насреща.

229

до сиера

преди 4 години

Ако така разсъждаваш, къде ще му излезе края?Първо почти не съшествува на 100% здрав човек.Второ ясн ое ,че заразите удрят слабите тъкани. Това е с всички зарази, не само с този ворус.Трето това не е успокоение за 99.99% от хората - за теб включая.

228

Анонимен

преди 4 години

Цялата статия е една голяма лъжа,в Китай в началото на Февруари са имали около 200 човека повторно заразили се с коронавирус,а маските предпазват,зависи каква е маската,но дори и да е обикновена,спомага да не се разпространи вируса,очила и ръкавици също са необходими,вероятността да получиш гъбички е по-малка и не е толкова опасна,отколкото смъртоносна болест като коронавируса.

227

Solar Power

преди 4 години

Човека може да е напълно прав !!! Нашите да се свържат с Германия и да проверят защо там има смъртност от едва 0.23% !!! 13000 болни и 30 починали. Нормално като за всеки сезонен грип. И заведенията все още работят макар и с намалено работно време.

226

Анонимен

преди 4 години

АБЕ МАНГЪРОВ, ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ!?!?!

225

Обикновен гражданин

преди 4 години

И пак всезнаещият критикар доц. Мангъров. Не остана медиа, в която да не изкаже критики. Според него всички грешат. Кога намира време за работа и какво конкретно е свършил след такова масово сърфиране из медиите.

224

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 227Видяла жабата, че подковават вола - вдигнала и тя крак.На какво си решил да вярваш си е изцяло твой проблем.Все повече се убеждавам, че сме малък, но много *** народ.Взимай пример от китайците, дето до един са били с маски, но имай предвид, че 70% от китайците са преполедували грипа.Цифрите говорят до колко са надеждни маските.Според мен всички ще пипнем бацила, дано изкараме грипа що-годе леко.

223

Анонимен

преди 4 години

Всичко казано от този не е верно.Кой е тоя и какви глупости приказва

222

seira

преди 4 години

ПОСОЧЕТЕ ПОНЕ 1 (ЕДИН) СЛУЧАЙ НА ПОЧИНАЛ ДЕЙСТВИТЕЛНО И САМО ОТ COVID-19!!!справка: Извънредно положение заради COVID-19. Безумието на алчните паникьори.НАРОДЕ!!!!!

221

майорски

преди 4 години

кой е Мангъров ?

220

Анонимен

преди 4 години

Целта изобщо не е спасяването на някого. Целта беше въвеждането на извънредно положение, когато на полицията е разрешено да бие и арестува нез обяснения. Сега нито имате права, нито можете да се съберете и да ги отстоявате групово. А поединично никой не е успял срещу мафията. Махнете маските и цялата им схема за плашене ще отиде на кино. Иначе сме загубени.

219

до РДИ

преди 4 години

Реалната цена на маските е 10 ст. Производството, съхранението и транспорта излизат по 5 ст - това е и зарядната цена. От там на сетне за колко ще ви придумат да ги купите си е друг въпрос.Ама вместо да им пълните гушите- позлвайте шалчета, кърпи и забратки.Според мен поне

218

Че

преди 4 години

До RdiИмам си отпреди - строителни. Но всяко парче плат (2-3 слоя) и малко ластик върши работа. И стари *** стават. Шийте си ги сами , че то ако чакате Щаб-а , ще се изпонатръшкаме до 2 седмици. Сега положението е "грабвайте телата" , докато Столетов пристиге със ... китайското карго.

217

Мнение

преди 4 години

Маските по 1-2 лева приличат на дантелени салфетки. Начина е един - дистанция метър и нещо. Тогава шанса да ви нацели вируса е много по-малък отколткото да минете между капките.Особено на чист въздух и припек - дистанцията работи. За вируса околната среда е като космос - трябва му гостоприемник и то бързо. Близкия директен контакт е това, което разболява 99% от хората.

216

Анонимен

преди 4 години

Аз взимам пример от китайците защото тези пичове овладяха кризата. Те призовават всички да носят маски. А какво казал някакъв псевдодоцент слабо ме касае. Защо всички лекари, всички полицаи, в цял свят носят маски? М? Неудобни въпроси за тройкаджиите-бг лекари, които не един или двама души са уморили през годините. Те са психопати и сякаш изпитват садистично удоволствие да гледат как други страдат. Явно иска да пламнем като Италия. Къде е гешев да хване да го санкционира този за дезинформация.