132

Боби

преди 4 години

До АнонименСК поиска 2 неща САЩ да си разкарат ядреното оръжие от ЮК и САЩ да се разкарат от ЮК нали имат великите си самолетоносачи и ни е спираме с атомната програма(то те я завършиха но това е бонус така да се каже) - САЩ каза НЕИРАН поиска 2 неща РФ да и построи цивилни атомни реактори защото наистина им трябва енергия и САЩ да престане със санкции и изобщо намеси - даже се договориха. Кой развали договора едностранно? Иран или САЩЕ че КОЙ САЩ РАЗБИРА СЕ те без врагове не могат да живеят

131

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е защо вие гражданите , не изисквате от Иран и СК да спрат ядрените опити след като 189 държави НЕ искат да има на планетата такива опити ? Нали уж вие сте най моралните и все хулитее политиката ? Защо некъвв си Българин от панелнияя блок се радва на ислямист който разработва ядрено оръжие ? Държа да чуя отговора

130

До 134

преди 4 години

Това са кадри от сателит, за това резолюцията е толкова ниска.

129

Анонимен

преди 4 години

Договорът за неразпространение на ядрени оръжия (ДНЯО)[1] е израз на инициативата на голяма част от международната общност за ограничаване на разпространението на ядрени оръжия, ядрени материали, технологии и информация с потенциал за военно приложение. Той влиза в сила на 5 март 1970 г. и към него са се присъединили 189 страни, пет от които са официално признати за ядрени сили: САЩ, Русия, Великобритания, Франция и Китай (те са и петте постоянни членки на Съвета за сигурност на ООН).

128

КОКИ

преди 4 години

Ще берат ядове с Иран, тези са сплотена нация от патриоти и имат сериозен човешки потенциал, както и военнопромишлен комплекс. А и са над 70 милиона.

127

Анонимен

преди 4 години

Германия и Япония са много по опасен съперник от рашаа. Ако нямаха ядрен заряд са обикновенна бедна държава и Хитлер го доказа за 2 месеца. Сега по темата света е забранил разработката и тестването на ядрени оръжия / освен вече придобилите ги към времето на подписване / . Така че всяка държава нарушаваща моето спокойствие с ядрена радиация или опити трябва са бъде наказана. Явно само САЩ имат отговорност да го правят. Къде са останалите ядрени държави подписали тоя документ ?

126

Анонимен

преди 4 години

След Ирак,Авганистан и Сирия доде ред и на Иран.

125

Анонимен

преди 4 години

Със съвремените технологии такова "Видео" могат да ви изтипосат, че като нищо ще повярвате, в извънземно нашествие!псНапример "кацането на американците на луната" с тогавашните несравнимо изостанали в сравнение със съвремените технологии - видеото което пуснаха анонимус след ареста на Асанж, потърсете го в чичко Гугъл!

124

Анонимен

преди 4 години

Angliiski kralski morski detski teatar ...

123

Анонимен

преди 4 години

АХАХАХхХАХхахХАХхахХ това с някоя от камерите от филмите за Чаплин ли е снимано? Трябваше само да добавят към видеото и картинка с диалога-"Ние сме иранци и сваляме мина от танкер"

122

Анонимен

преди 4 години

Това е жалък и смехотворен опит на САЩ. Не ги ли е срам да се излагат с тази пародия, когато ни показват?

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129Краварите гризнаха дръвцето за пореден път ! Те не могат да се оправят с малка Северна Корея , камо ли със сила м като Иран !

120

Анонимен

преди 4 години

"Невероятен" запис, сякаш е сниман през Втората световна война. От въпросното смешно видео не можеш да разбереш абсолютно нищо.

119

hahaha

преди 4 години

сащ -са ***

118

Анонимен

преди 4 години

САЩ и Израел приключват Иран за 1 ден. Даже 1 ден е много. Айде стига толкова по темата. Единственото им опасение, заради което Иран не е смазан, е че болните СССР-ски нрави може да доведат до катастрофа, използвайки някакво антично ядрено оръжие. Ходил съм в Иран по проект с местен телеком. Интелигентното население обожава западните ценности и САЩ. Иска да живее по западен модел, но не му се позволява. Говорим за хората, които дават добавената стойност на обществото- образовани, млади, умни.

117

Факт

преди 4 години

До бай Пешо"Крайно време е руснаците да направят един филм за 9/11 и да разкажат истината.."Ами има филм-американски при това,прелюбопитен.

116

Анонимен

преди 4 години

Никой не пиши за 11 руски моряка на борда на танкерите ?Иран няма да посмее да взриви танкер с руски граждани !Говори се по свободните медии че е обикновен саботаж или авария !Всички моряца от танкерите са спасени е се намират в Иран !Интересно защо ли Иран ги е спасил ако е искал да ги потопи ???

115

Ха-ха

преди 4 години

То и за 11.09.01 доказателства имаше с чували!Хората на парчета,обаче паспортите в отлично състояние.Пожарникарите казват по радиото че вече овладяват пожара,а кулите падат,дупката в Пентагона-едничка,от двигателите на самолета и помен няма,а са от титан!Верваме ви....

114

ЦРУ

преди 4 години

До Йово 61....НИЩО не си спомняш.....защото си ТЪПЧО !!! Садам имаше хим. оръжие и го използва с-у КЮРДИТЕ в сев. Ирак ...от АЛИ - химика !!! Садам имаше и много МИГ -ове . А когато САЩ и ООН тръгнаха с-у Ирак ...Садам прехвърли вс. хим. оръжие в Сирия ...а самолетите в ИРАН !!!!!.....ТЪПЧО.....няма грешка - прехвърли самолетите си в ИРАН ...въпреки .че бяха воювали ! по -добре ИРАН ...пред САЩ ..ама ти откъде да знаеш......ТЪПЧО ???

113

бай Пешо

преди 4 години

Крайно време е руснаците да направят един филм за 9/11 и да кажат истината за атентатите!