112

Тато из Правец

преди 4 години

Ако режисьорът е същият от кацането на Луната и кулите-близнаци,не му вярвам !!!

111

бай Тошо

преди 4 години

поредните американски мушингии

110

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Русия никога не е отрекла казаното на луната на САЩ Това мисля затваря въпроса. Освен в главите на умиращите от яд на възходаа на САЩ след 45"1. Русия по времето на Елцин призна за Катин макар че има много съмнения че това е вярната версия и всяка година след това Поляците натриват носа на РФ - Нямат парите да проучат въпроса основно?2. След като СССР призна САЩ на Луната ей така в разгара на студента война почна да продава ГАЗ и НЕФТ и запада и построи КАМАЗ заводите и още и още

109

Анонимен

преди 4 години

Ястребб чичиджияя През април 1980 г. е извършен неуспешен атентат срещу вицепремиера на Ирак Тарик Азис, организиран според иракските власти от ирански агенти. Това довежда до изостряне на отношенията между двете държави и до зачестяване на пограничните инциденти.Има много неща преди самата война да започне и действията на новия аутоплясс нямам намерение са те уча има история прочети я.

108

Ястреб Османлията

преди 4 години

До Анонимен 108Ако проЗсталащината струваше пари, ти щеше да си един от най-богатите хора по тази част на галактиката! Та я ме просветли малко как Иран е нападнал Ирак? Иран през последните 260 години не е нападала никоя друга държава, докато бастионът на мира и демокрацията САЩ само от края на ВСВ досега са участвували в над 240 военни конфликта около света и са замесени в безброй преврати и опити за преврат! По делата ги познаваме ние тях, и по тях ги съдим!

107

Анонимен

преди 4 години

Русия никога не е отрекла казаното на луната на САЩ. Това мисля затваря въпроса. Освен в главите на умиращите от яд на възходаа на САЩ след 45 :))) умрете в злоба кеф голям :))

106

MGM

преди 4 години

Те говедоидите имат и "видео" от кацането на Луната. В Холивуд филми много и всякакви.

105

Охобохо

преди 4 години

до 110Как мотива е ясен и е на САЩ а не на Иран.Иран не иска да търгува в долари с Япония и Китай,ето ти го мотива и за санкциите на САЩ и за саботажите.САЩ губят ако долара пада.Плащат на наемници САЩ и обвиняват Иран.

104

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Туморът е Иран и неговите мазняци на Сервер.Да не забравяме, че същия тоя ислямист беше нападнал и Ирак по времето на САДАМ. Никой не харесва Иран в региона."Иран под някаква форма съществува от 1000 година преди новата ера УМНИКО да тогава не е имало Ислям.А ЧЕ САДАМ нападна ИРАН трябваше отдавна да знаеш. Да с финансовата подкрепа на САЩ - не можаха да преглътнат свалянето на шаха на Иран и последвалото ФИАСКО на специалните сили на американската армия - знаете случая.

103

Анонимен

преди 4 години

САЩ СА НАБЛЮДАВАЛИ КАК ТАНКЕРА СЕ БЛЪСКА В МИНАТА И ВМЕСТО ДА СИГНАЛИЗИРАТ НА КАПИТАНА ПО РАДИОТО ИЛИ НЕЩО СА СИ БЪРКАЛИ В ДУПКИТЕ И СА ГЛЕДАЛИ КАК КОРАБА ЩЕ КАЖЕ БУУУМ

102

Анонимен

преди 4 години

Той сам каза, че ще затвори целия проток ...Сега изведнъж бил в помощ хахахахахНещо и неговите версии , не да добре. Второ от диктатор може да очакваш всипко ...тЕ не са много в час , както знаем повечето.

101

Анонимен

преди 4 години

Какъв е мотива на Иран да напада тези тенкери точно сега когато води преговори и в Техерен е японския премиер Шиндзо Абе?

100

Анонимен

преди 4 години

За Ястребецаа писах че е необразован. То му личии ама да му го кажем.

99

Анонимен

преди 4 години

Ястреб знам че си тъпунгерр не един път съм те злепоставялл ...днес няма да е по различно. Вземи научи малко историята между Ирак и Иран. След Бобии ти си втория най необразован тук исторически.

98

Край

преди 4 години

И сега ще се почне едно "охраняване" на танкери срещу пари. Същото го правят в аденския залив английски фирми. Срещу плащане те "пазят" от пирати. Ако не си платиш ... Ние си мислехме че това са го открили СИК и ВИС2.

97

Анонимен

преди 4 години

Оператора хахаййа бахтии смешнияя комемтар. В русияя не сте ли чували за спътници :)) Не мина номера тоя път ...хванаха примата в крачка. Айде сега някой от другите искащи да управляват света няма ло да кажат нещо ? Или посерковциии всеки мълчи ...после защо все САЩ ...е кой ?

96

ист

преди 4 години

До анонимен 90При конфликт между САЩ и Иран, *** щели да унищожат Израел. Какво общо има Израел в случая. Истината е че Иран е военно джудже спрямо Израел. Израел и сега бомбандира ирански бази в Сирия, и Иран само се оплаква.

95

Ястреб Османлията

преди 4 години

До Анонимен 100Иран бил нападнал Ирак по времето на Садам????Хлапе, ти в кой клас ходиш?

94

Охобохо

преди 4 години

A oператора къде се е качил за да заснеме това видео?Твърде високо е не е друг катер.

93

Анонимен

преди 4 години

Персия, или Иран, от Ари ан - арийска земя - както са го нарекли англичаните по късно е цивилизация с повече от 3 хил години история и винаги е устоявала на изпитанията на времето. А САЩ едвам имат 200 години история и вече са в разруха.