72

Анонимен

преди 3 години

Ушанките предполагат, че са иеменските хуси,но на ме н ми се струва, не е изключено да са агресорите-руси! Доказателства колкото искаш, свалянето на малайзийския Боинг бе един безмозъчен акт.

71

Анонимен

преди 3 години

И К,ВО СТАНА,СТАНА ТОВА КОЕТО ВИНАГИ СЪМ ТВЪРДЯЛ,ЧЕ ВСИЧКИ РЕДОВНИ ПЛЮВАЧИ ПО РУСИЯ В ТОВА САЙТЧЕ СА ДО ЕДИН Ч***ФУТЧЕТА С НЕТРАДИЦИОННА СЕКСУАЛНОСТ.СЕГА СЪЩИТЕ ПО КОМАНДА ОТ СВИНАГОГАТА СА НАЛАЗИЛИ ТЕМА ЗА ИРАН И ОЩЕ ПО ОЖЕСТОЧЕНО БЪЛВАТ КАШЕРНАТА СИ ОТРОВНА ПОМИЯ .И ПОСЛЕ ПАК НЕКА ДА РАЗПРАВЯТ,ЧЕ ХОЛОКОСТА БИЛ НЕЩО(ЛОШИ)

70

ИГРИТЕ НА ГЛАДА

преди 3 години

КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯ, КОЙТО ЩЕ ПАСЕ ТРЕВА? ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ СТЕ ВИЕ, ТОВАРИЩИ...

69

Запознат

преди 3 години

Хаха краварите нямат топки да нападнат Иран, ще ядат много бой там, повече и от във Виетнам!

68

Анонимен

преди 3 години

ДАВАЙ ТРЪМПИ! МАЧКАЙ УШАНКИТЕ!

67

Анонимен

преди 3 години

Ако беше истина вече щяха да са взели мерки. щом го показват на обществото, значи имат нужда от пропаганда за да получат възможност да вземат мерки. Холивудаджии.

66

ай сиктир

преди 3 години

Само да попитам, ако друга държава покаже някакъв друг видеозапис който не потвърждава твърдението на нЕкой си предполагам, че краварите веднага ще го обявят за злоумишлен монтаж и фейкнюз.

65

Анонимен

преди 3 години

АВЕ МНОГО ВРАГОВЕ ТУК НА ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - ТВА НОРМАЛНО ЛИ Е В БГ САЙТ? ДЖИХАДИСТИ МРЪСНИ! ВНИМАВАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ НАРОЧА ЗА ДЖИХАДИСТКА ДЕЙНОСТ И АЛЛАХ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ ОТЪРВЕ!

64

Анонимен

преди 3 години

If you can't make it, fake it!

63

ЖИДОФОБ

преди 3 години

И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО,ЧЕ ТАЗИ ГНУСНА ПРОВОКАЦИЯ Е ДЕЛО НА ПРОТИВНИТЕ Ж*ДОВЕ,САМО ТЕ ИМАТ ИНТЕРЕС АМЕРИКАНСКИТЕ И ИНГИЛИЗКИТЕ ИМ СЛУГИ ДА ТРЪГНАТ НА ВОЙНА СРЕЩУ ПЕРСИЯ .ИСТИНАТА Е,ЧЕ ДОКАТО ИМА И ЕДИН ЖИВ Ч***ФУТИН МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО СА В ОПАСНОСТ..НЯМА ПО ДОЛНО ,НАГЛО ,ПОДЛО И ПРОТИВНО САТАНИСТКО ПЛЕМЕНЦЕ ОТ (ИЗРАНИТЕ)

62

бай х

преди 3 години

ако е вярно това видео .... това трябва да е направено от въздуха дрон или хеликоптер как така който е заложил мината и е направил и записа е предоставил видеото на сашт ??? много ясно че това е краварски саботаж

61

ДАВАЙТЕ ДРУГАРИ!

преди 3 години

НАСТЪПИХТЕ МОТИКАТА, ЩЕ ВИ БИЕМЕ И В ИРАН И ПОСЛЕ НЯКОГО ЩЕ ГО ИЗРАВЯТ ОТ КЪРТИЧИНАТА И ЩЕ МУ ВЗИМАТ ОПЕЧАТЪЦИ НА ЗЪБИТЕ... ДРУГАРИТЕ.....ДРУГАРИТЕ

60

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 3 години

На видеото не се вижда бомба. Другото как на 5 км. е имало американски бойни кораби но никои не се е намесил в спасяването на хората но пък са успели да снимат. Интересно е че според американците, иранците свалят не избухналата бомба от вече горящия танкер но на видеото не се виждат пламъци или дим на танкера в момента на сваляне на бомбата. Или видеото е снимано преди инцидента или това е друг танкер.

59

Адам

преди 3 години

Ционистити са

58

Св. Петър

преди 3 години

пак са гледали някаква боза по хбо

57

Йово

преди 3 години

До колкото си спомням държ. секретар на САЩ навремето в ООН развяваше едни снимки, едни видео материали едни доклади на ЦРУ и цели 14 часа обясняваше как това е хим. оръжие на Садам в Ирак. После Бум-бам и Садам изчезна. Нямаше хим. оръжие, изчезнаха и снимките и видео материалите но пък за сметка на това в Ирак се появиха американските петролни фирми. А иракчаните получиха едно голяма "Sorry".

56

Боби

преди 3 години

До ДРУГАРЕ,"ИМА ЛИ ПОТОПЕНИ ТАНКЕРИ В БЛИЗСТ ДО ИРАН? -ИМА!КОЙ ГИ ПОТОПИ? КОЙ? АМА НЕ БИЛ ИРАН! АМИ ТОГАВА КОЙ Е?"Ех Гледайте КАРТАТА помислете малко пресметнете малкоИ Персийския залив и Оманския залив са широки от 300 до 80км зависи от мястото.Един скоростен катер се движи с около 50км/ч като вижда с бинокъл/Ич Камера на 30-35км(хоризонт)Това означава че от всяка страна на залива за 8 тъмни часа нощем може катер да прехване Танкер, да го минира(1-3мин) и да се скрие

55

Изгода

преди 3 години

имат янките защото веднага се качи цената на петрола

54

до 55

преди 3 години

Ех, неграмотното ми краварофилче! В случая е акватория!

53

Анонимен

преди 3 години

СЕГА СЕ КЕФЯ КАК КАТО ПРИ СКРИПАЛ АМЕБИТЕ ИЗЛИЗАТ С ОПОРКИ АМА НЕ СМЕ НИЕ