92

Роб

преди 4 години

За 9/11 спретнаха по-голям театър, стават мързеливи вече...

91

Анонимен

преди 4 години

Туморът е Иран и неговите мазняци на Сервер.Да не забравяме, че същия тоя ислямист беше нападнал и Ирак по времето на САДАМ. Никой не харесва Иран в региона. Какво правят ирански войски в Сирия ? До границата с Израел ? Кой кого провокира ?

90

Ястреб Османлията

преди 4 години

Докато туморът Израел съществува, светът няма да види дори един ден в мир! Еврейският проблем ще продължава да тероризира останалта част на човечеството, без оглед на религия и народност!

89

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Мината щом не е експлодирала, СЪС СИГУРНОСТ Е РУСКА!"ЕТО ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВУмнико СССР/Руското оръжие се е прославило в света с 3 неща. 1.Възможно най-просто направено при което е постигната завидна надеждност2.много е евтино3. Магнитна СССР/Руска мина по-вероятно е да не и издържат магнитите и да цопне във водата от колкото да не се взриви. Рашките ползват за забавител възможно най-сигурно и просто нещо като бикфордов шнур не часовник примерно

88

Анонимен

преди 4 години

Хохоооо брататия лъжец мислеше, че ще мине с мантартаа как САЩ и митичните еврей са създали постановка. Обаче маймунее САЩ виждат кога си в тоалета. Айде сега обясни на света, какво правят военни на този кораб в този момент? Лъжлив ислямист.

87

Ястреб Османлията

преди 4 години

До Анонимен 91 Ти знаеш ли какво значи думата "цивилизация" бря амджъкаазлийо? Ако според тебе да си "цивилизован" е да си хайдут (разбойник), да грабиш и палиш, изнасилваш и убиваш, марш обратно в "цивилизованата" си пещера!!

86

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Ушанките предполагат, че са иеменските хуси,но на ме н ми се струва, не е изключено да са агресорите-руси!Доказателства колкото искаш, свалянето на малайзийския Боинг бе един безмозъчен акт."Нещо не си в Час ЕКСПЕРТЕОтдавна е доказано и документално и чрез физически експерименти че Украинска ракета и от разположението на Украинците е разстрелян МН-17Не бъди и Ти БЕЗМОЗЪЧЕН а мисли преди да се излагаш в Ефир

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен90-МИ К,ВО ЧАКАШ ТРЪГВАЙ НА ВОЙНА С ПЕРСИТЕ БРЕ Ч***ФУТ. .ХАЙДЕ НАРАМВАЙ ПУШКАТА И КЪМ ПЕРСИЙСКИЯ ЗАЛИВ..ДА АМА НЕ ВИЕ Ж*ДОВЕТЕ ПО ПРИРОДА ОСВЕН,ЧЕ СТЕ ПОДЛИ И КРАДЛИВИ СТЕ И МНОГО,АМА МНОГО ПЪЗЛИВИ И МОЖЕТЕ ДА СКАЧАТЕ С ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНАТА СИ АРМИЯ САМО НА 12-13 ГОДИШНИ ПАЛЕСТИНЧЕТА (ВЪОРЪЖЕНИ) С ПРАШКИ,НО СТАНЕ ЛИ ВЪПРОС ЗА ИСТИНСКА ВОЙНА СЕ КРИЕТЕ КАТО НАПИКАНИ ПЛЪХОВЕ И ЧАКАТЕ ПОДОПЕЧНИТЕ ВИ ГОВЕДАРНИК И ИНГИЛИЗНИК ДА ВИ СВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА

84

Ястреб Османлията

преди 4 години

Последният американски президент, който искаше да служи на интересите на американския народ беше Кенеди. След него еврейското лоби постепенно стегна примката около американската администрация и се стигна до оранжевия клоун Трамп, чиято администрация 127% обслужва интересите на евреите! За първи път в цялата история на САЩ евреите са в абсюлютен контрол на Сената, Конгреса и Белия Дом! И евреите искат на всяка цена Иран да бъде унищожена, вероятно преди края на мандата на оранжевия клоун.

83

Анонимен

преди 4 години

Мината щом не е експлодирала, СЪС СИГУРНОСТ Е РУСКА!

82

Анонимен

преди 4 години

САЩ няма да смеят да нападнат. Иран може да унищожи Израел за часове ако бъде нападнат.

81

Анонимен

преди 4 години

турция +русия = бсп +дпс - тук ясно се вижда от коментарите!

80

Анонимен

преди 4 години

само 1 израелски корпус да влезе от великия Иран ще остане само историята...

79

Анонимен

преди 4 години

ХАААХ И ТУРСКИТЕ *** СА В ОБЩИЯ ФРОНТ СРЕЩУ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА, КАКТО ВИНАГИ - ПРИЯТЕЛИТЕ НА РУСИЯ! ЕТО , ХУБАВО ГО ВИЖТЕ ОСМАНЛИЯТА! ТОВА СА ВИ ПРИЯТЕЛИТЕ -ИРАН И ТУРЦИЯ С ***. И ПХЕНЯН И ВЕНЕЦУЕЛА. ДАЖЕ КУБА И СЪРБИЯ ВЕЧЕ НЕ ВИ ЩАТ!

78

Анонимен

преди 4 години

АБЕ КВО СЕ НАДЪХВАТЕ БЕ, ***? КЪВ САЩ ВИ ГОНИ , САМО ИЗРАЕЛ ДА ИМ ПУСНАТ, ЗА 6 ДЕНА ЩЕ СТИГНАТ ДО ТЕХЕРАН КАТО В 6 ДНЕВНАТА ВОЙНА! АЙ У ЛЕВО! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА С. АРАБИЯ С МНОГО МИЛИАРДНАТА СИ ВОЕННА ТЕХНИКА.

77

Ястреб Османлията

преди 4 години

До Анонимен 85Разбираемо да не разбираш разбираемото дори и от пиян пингвин! Защото американофилството е много тежка диагноза.

76

Анонимен

преди 4 години

До ИГРИТЕ НА ГЛАДА-ГЛЕДАЙ ТИ Ч***ФУТИНО,ДА НЕ ИЗЯДЕШ НЯКОЕ КАФЯВО *** , СВИНСКО И НЕКАШЕРНО.

75

Анонимен

преди 4 години

ЕЙ ЩО НЕ ЦЕНЗУРИРАШ КРАВАР??? А *** ЦЕНЗУРИРАШ, ПОДЛОГО РУСКА!

74

Ястреб Османлията

преди 4 години

На такива лъжи може да вярват само едноклетъчните амеби (и то не всички), американците и американофилите, за които дори америкаското ляййно им ухае като прясно смляно колумбийско кафе!

73

Анонимен

преди 4 години

НЕ РАЗБИРАМ АЗ ЗЛО=БАТА СРЕЩУ РАВАРИТЕ, В СВЕТЛИНАТА НА ТОВА, ЧЕ НА СТАЛИН ДЪЩЕРЯ МУ ЖИВЕЕ В КРАВАРИЯ, ЕСЕНИН УМРЯ ТАМ, НА НИНОВА СИНА Е ТАМ И Т.Н.