152

Само питам

преди 4 години

Това видео да не би да е правено с Нокиа 3310 ? Странно как качеството на този клип напомня десетките клипове на летящи чинии, Йети, извънземни срещи, духове из разни запустяли къщи и странни феномени . Тъмни, размазани образи, нечетливи надписи и неразпознаваеми лица . Но с едно общо между всички тези видео материали - всички те са приемани за НЕОСПОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО . Бамааму .

151

Бог да благослоеи Ра

преди 4 години

Евалла на Матушка Русия,стой та гледай

150

това е

преди 4 години

Дело на Сащ

149

Мадуро

преди 4 години

на записа се вижда американската провокация с японския танкер,която още повече ще злепостави САЩ пред целия свят.НЕ СЪМ ПЛАТЕН ***!!!Изразявам лична и дълбоко осмислена позиция.

148

Рицар без топки

преди 4 години

1205 г Демократизаторът Дьо Блоа приключва обесен за топките си.

147

ВЪЛКЪТ

преди 4 години

До АнонименАнонимна мерудио, ти живял ли си в САЩ, за да говориш за разруха ?! Много си простичък ? На всяка манджа - анонима мерудио !

146

Да допълня...

преди 4 години

До Да допълня...160 Да се чете въоръжаване. Грешка.

145

Да допълня...

преди 4 години

До КОКИ 141 То и Ирак имаха огромна армия , ама виж какво стана.Така ще бъде и със СК ако не спрат с ядреното разоръжаване.Нормалните хора не искат война , но по някога се налага.

144

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се удари ИРАН. Тежко. Да се позволи на "ислямската република" да рекетира региона и света е неприемливо. Същото се отнася за диктатурата Северна Корея.

143

Анонимен

преди 4 години

Те и СК уж беше измислица че имали ядрено, не ги удариха и са кво мятат всеки месец под земята ядрени бомби с радиация и рекетитат всички около себе си да плащат на режима. Заради такива отворковцци като "патриот" селяндурр. Точни ти много знаеш, кое е инсценеровка и кое не. Смешникк.

142

Анонимен

преди 4 години

Брадата май взе да пълни гащите. Нали щеше да унищожава САЩ и съюзниците му. Са взе да реве да са намалили напрежението за война хахаха Разузнаването му каза, колко техника и ядрени кораби и подводници отидаха, СА накупи за милиярди оръжие, Израел също чака... Ирак не ги обичат...Все да му се опъвааа говвноотоо на отовврения.

141

етнически турчин

преди 4 години

Сащ как пропуснаха случая за обвинят Ердоган

140

Анонимен

преди 4 години

Дъо Гол беше казал,че ако някъде по света се случва някаква гадост, САЩ ако нямат ръка в тази работа,поне имат пръстче. Така добре ги е опознал още в средата на 20 век тези.

139

Щерю

преди 4 години

- Хайде, де, чак пък "Незнайна сила"?! - Има една-единствена държава, която има пряка изгода да тласни пряк военен конфликт м/у САЩ и Иран - Израел. Еврейските тайни служби и специални части провеждат тези нападения с/у танкерите... Израелските служби, умишлено взривиха ядрените реактори в Чернобил и във Фукушима, но това е тема-табу...

138

АнонимеН

преди 4 години

ОЩЕ КОГАТО ОБВИНИХА ИРАН МИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ФАЩ И ИСРАЕЛ СА ГО СКАЛЪПИЛИ!!!НО СЕГА С ТОВА ВИДЕО СЪМ 100% УБЕДЕН ВЕЧЕ , ЧЕ СА ФАЩ И ИСРАЕЛ!

137

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 149КОМЕНТАР 149 МИ ВЗЕ ДУМИТЕ ОТ УСТАТА !!!БИЛИ ТОЧНО ТАМ ЗА ДА ГО ЗАСНЕМАТ, ЧЕ И КАК СЕ ВЪРТИ :DАБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ФАЩ И СИ ГО ЗНАЯТ!!!!

136

Русия

преди 4 години

Циркаджии

135

Анонимен

преди 4 години

Винаги са на правилното място и снимат за доказателства.

134

НЯКОЙ

преди 4 години

САЩ винаги имат готови доказателства. Спомнете си как доказваха, че Сегей Антонов е стрелял по папата, как Ирак имат химическо и атомно оръжие, как Кадафи в Либия също имал някакво оръжие и много, много други неща. Истината е, че САЩ без война не могат, затова сами си я измислят. Това е страната Световен Терорист.

133

Анонимен

преди 4 години

Егати "доказаталеството" американците хептен през просото са го подкарали...