107

Анонимен

преди 5 години

Радев се намеси и нещата отекоха.

106

Лош руски превод

преди 5 години

На български няма израз въпросът е затворен - превеждайте от руски правилно!Правилно е : въпросът е приключен

105

Анонимен

преди 5 години

До Гумен ГадевКрим е руски. Въпросът е затворен.

104

Анонимен

преди 5 години

Защо да си правят труда германците да строят завод в България и да използват българите за евтина работна ръка, като същото правят с чехите и Чехия им е по близо, а пък и българите на крака ходят в Германия сами да им слугуват и да им вършат черната работа за жълти стотинки. Демокрацията е най-справедливата система, всеки си получава каквото заслужава.

103

Гумен Гадев

преди 5 години

Другарю Решетников, изпълних задачата!Казах по телевизията кавото ми наредихте и ония фашисти се отказаха да правят завод у нас.Спасибо!Чакам нови инструкции.Покорно Ваш, Гумен Гадев.

102

Анонимен

преди 5 години

До Саботьор Радев - Май не бяха случайни изявленията на този антибългарин !Не са случайни, не!

101

Анонимен

преди 5 години

Президента ги покани, жена му подгони Луфтханза и VW взеха, че се разколебаха! Странна работа!?!

100

4040

преди 5 години

Завода ще отиде в Румъния,но ще научите след изборите. Защо сте толкова наивни и се хващате за сламките на тия лъжци.

99

Анонимен

преди 5 години

Waffen SS,Във въпросната фабрика имаше двама българи стругари, единият бивш пазач с едва завършено средно. Ясно ми е, че тук е пълно с капацитети как стават нещата, само дето даже китайските каруци на Гришата бяха провал, а ония, дето са пълни балъци да повярват, че бивш пазач може да им бъде работник, са много пред нас.

98

65

преди 5 години

После дойде комунистическатаю демокрация и 80%процента от народа падна зад борда.След години -в жестока беднотия.Хората по селата не са мързеливи.Просто им отнеха земите ,разграбиха цейоее ,заводи.Защото Баневи и още стотици знайни и незнайни комунистически герои трябва да имат златни кранове в баните си.Не може в Англия от *** метач на метрото,да знаеш 10 англ.думи,след ПЕТгодини да работиш аптека като продавач на не лекарствени неща и да учиш фармация.Всичко можем,ама трябва малко бой

97

Саботьор Радев

преди 5 години

Още малко селски изпълнения на фигуранта Радев и любовницата му съпруга и няма завод. Май не бяха случайни изявленията на този антибългарин !

96

Waffen SS

преди 5 години

""Хора можеш и да си обучиш, нямаш нужда от техникуми. Въпросът е да искаш да ги обучиш и най-вече, въобще да има хора"" Така е,така е особенно ,ако правиш бригадирски колички или писани магарешки каручки.Ей така с щрагането на пръсти се обучават хора да работят на ГАПС-ове или на машини с цифрово програмно управление,та то тога в Африка щеше да е пълно с такива заводи за автомобили.Пада от дървото и директно на машината с ЦПУ.Точно заради такива разбирачи няма да има завод

95

Досетлив

преди 5 години

А-а-а-а,затова ли било! Значи въртим това със заводчето за предизборна пропаганда и като се спука балона викаме Денерис, родената в бурята, пардон, пардон, Чемберис, спящия по паркинзи, за да посочи виновния. И всички кълвем, щото, разбира се, президентът отговаря за икономическата политика, а не правителството. И гарнираме с министерска оставка, че да не смърди много. Нелош опит.

94

65

преди 5 години

До 100- прав си ,че човек ако иска ще се научи.Апък ,ако му идва отвъре(както се казвс) успеха му е сигурен.Бъргарите не сме мързеливи ,ние сме безотговорни,все чакаме някок да ни подбутне.,да срърши работата всместо нас.Ама не от мързел-от тарикатлък.По комунистическо царство не трябваше да има безработица.И затова щом завършиш у-ще веднага ти намират работа.Мама и тате направили вноска за ЛАДА, жилищата бяха за 10_12лв наем щото са държавни.А после?

93

Анонимен

преди 5 години

Кво *** грее мене тоа завод дли ш *** има и л нема *** има ? аесиктирссс

92

Шотландски боец

преди 5 години

Достойнството показано от г-жа Радева няма нищо общо с овчедушието и некомпетентност на правителството.

91

Анонимен

преди 5 години

Как може човек, който е явен враг на ЕС, САЩ и НАТО да е президент на европейска държава?Ами ще чакаме за подхвърлени трохички от VW и другите,но все по-рядко!Не може да си уж за ЕС, а да си руски шпионин! И не само той , а повечето сополи в НС и правителството.

90

Анонимен

преди 5 години

Г-н Борисов нали беше останало само един път да се асфалтиран до мястото на завода и Вашите немски приятели от VW щяха да са тук.

89

65

преди 5 години

Още преди 6_7 год.се пусна слух ,че на една част от мястото където беше завод Кремиковци ще има завод за коли.Местните жители освен ,че дишат по-чист въздух ,сега се надяват да получат обещетение за земите си.А ако г-н Президента преди толкова год.задкулисно е водил преговори-евала.

88

Max

преди 5 години

Разбира се, че няма да има.Нали в Плевен немска фирма за автомобилни компоненти отвори фабрика и след 3 години се премести е Румъния, защото имаме "много хубави закони и няма корупция".