147

Анонимен

преди 5 години

Пак окензаха нещата. Ще сглобяваме катефалки

146

Ами така е..

преди 5 години

Дойдат ли немски фирми, тия червени тапири пак ше почнат със саботажи те.ТОЛКОВА им е аккъла!

145

Как ше има, бе...

преди 5 години

Комунистите пак се изкензаха на метенето.За тех е важно да сме бедни и гладни.Такава е инструкцията на Решетников.

144

Я има, я няма

преди 5 години

Още нищо не е ясно, решението ще се взема най-рано на управителния съвет на фирмата през октомври. Какво бистрите сега, не се знае.

143

Х

преди 5 години

Отчетен е политическият риск от предсрочни избори и възможността БСП да дойде на власт. Никой инвеститор не иска да си влага парите при доказани крадци.

142

Анонимен

преди 5 години

Каза ви го Президентът Плевнелиев, да си мълчи самальотчика че гони инвеститорите! Ама може ли да разбере какво му говориш тази чугунена глава с дъх на миг-63 ?

141

Българин

преди 5 години

Самальотчика Боратино крадеф постигна целта си! Изгони гергманците и сега ще кани решетката да му строи завод за лади! Ставай страна агромная!

140

wer

преди 5 години

Аналитичвия център на концерна Фолксваген е поискал повече време, за да разбере наредбата Н18 - новост в световната практика.

139

Waffen SS

преди 5 години

Ще има ли завод на Volkswagen у нас? Решението няма да е скороРешението няма да е скоро"Ама,кой голям инвеститор ще дойде в България и защо.Нямаме инфраструктура,няма квалифицирана работна ръка,тази,която беше придобила своята квалификация по време на "тъмният" социализъм,вече не съществува.Ако разчитаме само на корупция и грабеж просто няма такъв наивник да дойде да инвестира.Та ние сме в ЕС,не да има инвестиции,а да бъдем нещо като плацдарм за провокации срещу Русия и сива зона за задържане

138

Айсберг

преди 5 години

Кой нормален ще иска да инвестира в такава корумпирана държава. Утре Боко може да отиде в завода и да поиска няколко милиона за изборите. Суджуците бяха само върха на айсберга.

137

,.,.,

преди 5 години

Единствената заслуга на Румен Радев е че назначената му нова съпруга излага България по света.

136

Анонимен

преди 5 години

Язък.Шайката така разчиташе на това да бъдем избрани и да се бият в гърдите как са довели един инвеститор.Щото другите вече избягаха.

135

Бай Данчо

преди 5 години

Изпотрябвал Ви е завод тука. Да пълните гушите на швабите. Вие сте роби на западния див капитализъм!

134

Анонимен

преди 5 години

До: 141Ми бегай в Русия като е така бе! Какво го дириш тука?Странно защо обаче, всички бягат в посока запад, никой не иска на изток?

133

Стефан

преди 5 години

Във новата българска държава само Червенков бие Радев по изключителна и вродена простотия и наглост но не е невъзможно сегашния президент да го надмине

132

Анонимен

преди 5 години

143, направо 10-12 пъти, така и така си тръгнал...

131

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа де, но заплатите в Русия са 5-7 пъти по високи отколкот в България.

130

Радев-балалайка

преди 5 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

129

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСкоро и Донец и Луганск, ако не бяха руските и туристи с техните 80 рубли за левче, много българи щяха да мият улиците и да просят в Германия.

128

mr fake

преди 5 години

ще има завод за луноходи аман от недоносени журналисчете и тролчета с мозък катона прахусмукачка робот , бийте сипростите кратуни ......