7

Боби

преди 5 години

Чужденците видяха евтината работна ръка и се юрнаха да правят заводи в България. Кой ще работи за 600 лева заплата? Аз няма да им работя. Да си намерят роми, които да обучат и да им станат работници. Българските фирми плащат двойно по-високи заплати от чуждите в България.

6

Waffen SS

преди 5 години

Доколкото виждам,през 10 годишно управление на ГЕРБ, нито един стратегически инвеститор не е избрал Б-я.Те смятат шиенето на *** и потници с чужди суровини при робски условия на труда за изключително сполучлива инвестиция.Та нима тоталната корупция,която съществува в страната е невидима за инвеститорите или това е приканване да се мълчи за тяхните кражби.Та инвеститорите имат анализаторски центрове,които имат по-точна и изчерпателна информация за ***,както и за безнаказаната престъпност

5

боклук...

преди 5 години

"Двама български президенти - Росен Плевнелиев и настоящият Румен Радев, кръстосаха шпаги на тема кой има по-големи заслуги за инвестицията на автомобилен концерн у нас."ХАХАХХААХХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХХХАХАААААААААААААААА.................

4

На Иван брат му

преди 5 години

Ми България произвежда тикви: виж се себе си - типична българска тиква мрънкаща и безполезна...

3

Анонимен

преди 5 години

Няма да има завод на VW............спокойно, България се превръща в една черна дупка...............в енергетика, икономика, инвестиции.................кой ще инвестира при това ниво на корупция и при тая скапана съдебна система!!Само някой луд, нали?

2

СТАМАТ

преди 5 години

И кой ще работи в тоя завод? Или германците ще си доведат квалифицирани работници? Тогава за чий ще правят тука квото и да е било?

1

Дизелганю

преди 5 години

Ако призвеждаха тикви завода щеше да е у нас....