87

Анонимен

преди 5 години

89, имам понятие, защото съм работил във фабрика на Запад. За нула време аз, дето отвертка не бях хващал, вече правех неща, дето не съм и сънувал, че ще мога някога. Но обучението беше всеки ден, постоянно. Имаше хора, стигнаха доста нависоко. Ако наетите от теб хора имат желание, а ти имаш добра обучителна програма, нещата ще станат.

86

Анонимен

преди 5 години

Грипена Гламавия се опита да си предпише чужди заслуги, ама Плевнилиев му строши зъбите!

85

Анонимен

преди 5 години

Ако такъв голям брой инвеститори се откаже от България ще е заради случайте на беззаконие, като в Болярово. Там кипърски инвеститор е краден години и нищо от полицията и дори кмета защити крадците...Достойнството показано от г-жа Радева няма нищо общо с овчедушието и некомпетентност на правителството.

84

Анонимен

преди 5 години

гербавите ще прогонят и този инвеститор, така както прогониха много инвеститори през 10 годишното си крадене. все повече фирми напускат страната и затварят производства. въпреки евтината работна ръка. значи има много голям проблем, щом дори евтината работна ръка не може да задържи инвеститорите у нас.

83

Българин

преди 5 години

Радев не можа с фолксваген Плевнелиев да докара Мерцедес!Лъжливите ГЕРБ

82

Анонимен

преди 5 години

Накратко към въпроса в заглавието - НЕ, няма да има. Тука докато не разкараме мафията и не накажем башибозука и чорбаджиите, нищо няма да има.Хората не са слепи, знаят на какъв хал сме.Всичко е решено и ние не сме избрани , а и ако искаме успех в бъдеще трябва да има български заводи, инженери и наука.А да и правосъдие и президентска република.

81

Българин

преди 5 години

Ще се строят апартаменти за ГЕРБ И къщи за гости !Демек

80

Исмаил

преди 5 години

Тука няма да има завод за Фолсваген- българите не знаят германски!!!Завода ще е в Турция!!

79

Mi6osp

преди 5 години

Ало, Ваньо !Ало, Сотире!Никой не прави сериозни инвестиции в държавата ,където правната и съдебната система обслужват мафията.

78

Анонимен

преди 5 години

България нямаше да виси и да се моли на Европа , като куче пред месарница, ако не беше гадната и вечно деструктивна руска намеса в политиката и икономиката ни.Русия вече повече от век е пръта в колелото на прогреса на България!

77

Българин

преди 5 години

Бойко асфалтира на Живков шосетата и ни каза че направил магистрали!

76

Анонимен

преди 5 години

До 84.Говорим за VW и Немска фирма имаш ли си понятие как си избират кадрите такива фирми.

75

Тролъ

преди 5 години

От Герб ТОЛ ТАКСИ ще има ,ама магистрале още няма!Агнета за Катар изнасяме ама офце даже нямаме!Бойко си ги говори на Цветан Цветанов

74

Почти вярно

преди 5 години

Май само Плевнелиев се опитва да кръстосва шпаги. Не виждам Радев да му обръща внимание. Вероятно американците пак са платили на Плевнелиев и сега се старае да отврати инвеститора от България! :(

73

Анонимен

преди 5 години

До БългаринИ за кое са излъгали, всичко ,което си изброил са го изпълнили въпреки вашия саботаж на БСП!

72

Бойко гради, Радев р

преди 5 години

РАДЕВ ЛИШИ 5000 РАБОТНИ МЕСТА БЪЛГАРИЯ...Радев каза че сме корумпирана държава. Жена му прави скандали там и хората се отдръпнаха...

71

Анонимен

преди 5 години

Първо ги няма хората с тази квалификациХора можеш и да си обучиш, нямаш нужда от техникуми. Въпросът е да искаш да ги обучиш и най-вече, въобще да има хора.

70

Българин

преди 5 години

Това го знаем че ГЕРБ за пореден път излъгаха,както със заплатите,двойния стандарт,корупция,магистрали,детски градини,здравеопазване,стадиони и т .н. много говорят и накрая саниране на 10 Блока само!

69

Waffen SS

преди 5 години

Преди 35 години бяхме в много по-добра ситуация за изграждане на голям завод за производство на автомобили.Имахме завод "Мадара",в Шумен,в Ловеч и няколко АРЗ.Това е знак,че в тези ценрове има съсредоточени хора със съответната квалификация и трудова дисциплина.Къде сега има съсредоточени хора с тази насоченост.Първо ги няма хората с тази квалификаци,второ не са концентрирани в рамките на малка част от територията,трето,вече липса основата на обучението им под форма на техникуми в съответната сп

68

Анонимен

преди 5 години

Ето я оценката на VW за работата на Борисов. Слаб ( 2)