127

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри соцаилизма България беше сред 30те най развити страни в света и българите живееха на средно европейски стандарт на живот. Никой не е ивестирал в България при соцаилизма, нито Москвич, нито Лада, инвестира се в бедни страни от третия свят за да се използват за евтина работна ръка.

126

Анонимен

преди 5 години

радев им бил вшиновенна калпава ракета космоса и пречи

125

Анонимен

преди 5 години

провал на изборната агитация на гробарчетатаи сега банкянската диария как ще се хвали че ще имаме завод и работни места

124

Де Гол

преди 5 години

Виновни са Бойко и Плевнелиев, и за раздухването на скандала с езика на посланика на Турция, пише го в Дойче Веле.

123

АМИ ТО Е ТАКА !!!

преди 5 години

Незаплащането развращава !! Как да искаме завод след като няма да имаме достойно заплащане . Няма смисъл да се говори . С такива държавници достойна заплата няма да получим - не ни трябва такава инвестиция . Ние не получаваме подкупа . . . нито достойната заплата . Не ни трябва ! Главното е че по този начин лишаваме и подкупо получателите което е основното !

122

Анонимен

преди 5 години

Решението е взето и ще бъде оповестено есента.Завод на Фолксваген в България...няма да има.Инвестицията отива в Турция.За миналата година там са продадени около 150 000 автомобила от тази марка.Немците си пазят пазара.

121

Винету

преди 5 години

"Фолк" означава народ. Значи Фолксваген правят народни коли. Вие, другари герберасти, нали много мразите народното творчество, народнире артисти, народните цени и т.н. , защо тогава толкова подскачате за народните коли?

120

Дано стане

преди 5 години

До червен каскет: Г'лупости ръсиш, по гербаджийската опорна точка.А за завод на Фолксваген - дано го направят у нас. От нашите назначени капиталисти такова нещо не може да се очаква. Хотелчетата по морето са им напълно достатъчни.

119

Анонимен

преди 5 години

Москвич инвестира в България в Ловеч през социализма. Сега е капитализъм и не инвестират. Фиат инвестираха в Полша през социализма.

118

Анонимен

преди 5 години

Абе какви строежи, заводи, инвестиции, работни места и т.н., закривай всичко, на нас нищо не ни трябва, ние нито искаме да работим, нито да печелим пари, ние искаме да плюем по всички, докато се излежаваме пред телевизора и изпускаме доволно газове.

117

Радев е виновен

преди 5 години

Радев изгони немците за да ни пришие към бедната путинова Русия. Този път обаче не е познал...

116

Анонимен

преди 5 години

Както винаги, сами се закопахме, но нищо важното е рейтинга да скача.

115

червен каскет

преди 5 години

След изказванията на Радев шансовете да инвестират в България са почти на нула Това беше и задачата да ги изгони

114

Зелен талибан

преди 5 години

Всякакво строителство е лошо, а тези които строят заводи трябва да се разтрелват на място. Трябва да живеем първобитно, пещери, супа от коприва и хипи-гей оргии.

113

Анонимен

преди 5 години

у нас няма да има

112

Анонимен

преди 5 години

До До Гумен ГадевКрим е руски. Въпросът е затворенДано и Донбас стане руски!1лв ще стане 80 рубли

111

Чечня е чеченска

преди 5 години

До Анонимен 121Чечня е чеченска.Дегестан дегестански.Сибир е китайски.Чувашия е чувашка.Калмикия е калмикска.Карелия е финландска.Мордовия е мордовска.И т.н.Руската федерация е подобител на народи.

110

Гoшу

преди 5 години

коняка чака с нетърпение къде ще има концентрация на бакър и други клъстерни образования от ценни метали и хартия

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22България като член на ЕС и НАТО се превърна в държава от третия свят, да не кажа четвъртия свят..............Също като Русия.Що така?

108

Анонимен

преди 5 години

До ТробиЧужденците видяха евтината работна ръка и се юрнаха да правят заводи в България. Кой ще работи за 600 лева заплата?Навремето когато даваха по 300лввие червените отпадъци пишехте 300.Сега като дават 1000-1200, пишете 600.Правилно, никой не работи за 600лв.