167

Ще има !

преди 4 години

Ще има !

166

Б.......

преди 4 години

Немскоезичните детски градини са оглеждани за децата на немски специалисти, ако дойдат. Не става въпрос за бъдещи кадри за Фолксваген.А иначе, сега започва един голям пазарлък и всеки от кандидатите би могъл да спечели. Знаем си хала, но тъкмо такава страна с ниско платен труд се търси в момента. Трябва да се компенсират големите разходи за инвестиции за електромобилите, загубите от дизелгейт. Така, че има някакъв шанс и за нас.

165

Българин

преди 4 години

Завод ще има ама и апартаменти ще има!Всичкото на Бойко е такова ше има ,ама няма

164

Анонимен

преди 4 години

Сега да се намери някой да им разкаже историята за БЪЛГАР Рено 8/10 от началото на 70те години и ще се откажат за близките 100 години.

163

VW в БГ ...

преди 4 години

Германците явно са избрали друга държава, а не България, и сега се пазарят с нея за супер изгодни за тях условия, като ги притискат с подобни фалшиви новини, че видите ли VW ще отворят утре завода в БГ...а нашите *** даже не могат и да се усетят, и говорят ли, говорят .... млъкнете! Веднъж за винаги! Така не се привличат инвеститори, а се гонят!

162

Анонимен

преди 4 години

има си Японски автомобили който иска европейски да чака завод на манг. vw

161

ШМАТКА

преди 4 години

То хубуу ама надали и може да е най-вероятно на куково лято!

160

Анонимен

преди 4 години

Айде стига с тоя завод бе. Голям праз че няма да дойде. Важното е да спечелим изборите. За това ще тръбим навсякъде колко лоша и корумпирана държава е България.

159

Анонимен

преди 4 години

Защото България е по-стабилна икономика, а Турция е с огромна инфлация.

158

Анонимен

преди 4 години

Поради що Фолксваген ще предпочете България, след като в Турция заводи имат Фиат, Форд, Рено, Тойота, Хюндай и др.? В Турция м.г. са продадени над 120хил фолксвагена. Другото е, че Фолксваген се ориентира към електромобили.Затова и уволняват 3хил работници в Словакия. В новия завод, ако въобще стане, вероятно ще се сглобяват Шкода Карок и СеатАтека.

157

www

преди 4 години

ДА ЩЕ ИМА - СЪС СИГУРНОСТ. В НИКОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА НЯМА ДА РАБОТЯТ ЗА 600 ЛВ ЗАПЛАТА САМО В БУЛГАРИЯ.

156

Язък бе, язък

преди 4 години

Грипен Гламавото съсипа и това добро начинание на правителството с *** си изказване че той довел президента на Германия за да лобира за завода, въпреки че от немска страна изрично са казали по този въпрос да не се коментира и да не се политизира, обаче нашия летящ *** го направи по най-гламарския начин! *** бе, ***!

155

Анонимен

преди 4 години

Да разбираме ли, че откриването на завода се отлага докато децата от немската детска градина станат поне абитуриенти, т.е. има- няма 15г?

154

Утре

преди 4 години

Ще има на кукуво лято. Поредната вмирисана партенка на нефелните боковистки измамници.

153

Всичкото Трол

преди 4 години

Всичкото гербаджийски *** се изреди тук на пише г'лупости по адрес на президента Радев. Жалки напъни. Рейтингът на Бойко е далеч надолу въпреки че го гледаме всеки ден по телевизионните канали почти като Тодор Живков навремето.

152

Анонимен

преди 4 години

Значи изучаването на немски в детските градини е предимство за Фолсваген,а като го каза това Улусой за езика и турските инвестиции гракнахте като луди.Каква е разликата-никаква.За едни може,за други-не.Фолксваген ни се меси във вътрешните работи

151

Анонимен

преди 4 години

Рибата още в морето,ние вече *** сложихме

150

Анонимен

преди 4 години

Чета тук тази статия за Фолксваген,а отдолу коментари само за Президента Радев,Русия и др.глупости.Много изтре-щели хора има в тая държава,просто никак не е розово положението

149

Радев vs Плевнелиев

преди 4 години

Румен Радев има голямо предимство пред Плевнелиев защото VW е путинофилска фирма бореща се упорито за свалянето на санкциите срещу велика Русия като самият Радев. Освен това жената на Радев е с огромен умствен капацитет който може да бъде използван от VW безплатно. Така че в случая Плевнелиев е абсолютен аутсайдер.

148

Българин

преди 4 години

Уважаеми български граждани,Ако искаме да имаме модерни чуждестранни инвестиции в нашата родина, трябва спешно да приземим назначения за прецедент самальотчик Боратино!!!Да изтрием срама!