387

Анонимен

преди 5 години

Обмислено било населението на планетата да падне около 500 000 души!

386

za RU

преди 5 години

Враговете на Русия са навсякъде около Русия..................руснаците просто нямат друг начин за да оцелеят като нация .............освен да са сплотени и да се въоръжават!!Нормална защитна реакция е това!!!

385

Анонимен

преди 5 години

Хмм, яка тупалка !

384

До Сокол

преди 5 години

Русия се стреми да си запазва границите със постоянна експанзия. Погледни картата на Русия от 1500 г и сега и сам ще си направиш извода.

383

Анонимен

преди 5 години

Спиралата на историята показва, че Русия не започва войни. Тя ги завършва...

382

Сокол

преди 5 години

Русия се подготвя да си запази границите от все по-вероятна агресия на НАТО с американско подстрекателство

381

Джингиби

преди 5 години

България се напълни с русофили,американофили,педофили и т.н. Фили,но малко останахме българо-руските.И да си знаете,че иде време разделно.Който не обича Майка България,ще го правим една глава по-нисък.Сирия,Ирак и Афганистан ще ви се сторят като сладкарница,изменници!

380

А.Х.

преди 5 години

Сега русофилските предатели получават душевни оргазми.Готови са да убият децата и внуците си,но няма да отстъпят и крачка назад.Ето защо Америка печели всяка надпревара.Печелят я,защото в другата страна са само неграмотни алкохолици,които при най-малката провокация яко лапат кукичката.

379

Анонимен

преди 5 години

Нещо не вдянах !Как Русия се готви да води война с Китай като заедно правят военни учения ?

378

rex

преди 5 години

Русия се готви не за голяма война, а за голям военен ответен удар! Тя не започва войните, тя ги завършва....

377

Анонимен

преди 5 години

Как ке са български соренине им. Българите са част тракийци , кети, византийци , еврей, гали, готи, роми.

376

Анонимен

преди 5 години

Драги ми смехурковци, Русия няма никакъв шанс при каквато и да било война, освен да замърси планетата радиоактивно и да умори живота на нея...и всички нас, и вас, няма да има място в техните бункери..

375

Анонимен

преди 5 години

До Бъ...я...Русия може да е всичко но е ненадмината на военна мощ... То си личи как всички треперят от тях и пускат пропаганди срещу Русия защото ги е страх.. А СрАЩ с тяхната силна арм.....Умишлено ви изтрих, вие не заслужавате името България. КАК НЕ ВИ Е СРАМ?! Знаете ли зашо не е велика страна и накрая ше изчезне в небитието? Зашаото от-ри-ча корените и произхода си! А те са бъл-гар-ски!!! Те са производни нна нашата култура! Който се е отрекъл от майка си и баша си не е стигнал до никъде

374

Татар Тимур

преди 5 години

Не знам какво се радвате, но ако има война тук първо ще стане Задунайска губерния. Поредната мюсюлманска република дай Боже в руската федерация. Путин ще ви даде на нас, татарите. Писнало им е на хората от вас.

373

Анонимен

преди 5 години

Русия винаги живее така, че да са готови за война. Такъв им е начина на мислене на живот и в това виждат смисъла да живеят. Те нямат гражданско общество. Земеделието им е във феодализма. Културата им е без традиция.

372

Щирлиц

преди 5 години

Много неграмотни журналисти...Да живей демокрацията!

371

Анонимен

преди 5 години

*** не пиши глупости,като не си запозната.............

370

Анонимен

преди 5 години

ТАКА Е ,ЗАЩОТО 24ч. В ДЕНОНОЩИЕТО СА ПИЯНИ И ДРУСАНИ И ПРИМИТИВНИТЕ ОРЪЖИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА БРЕЖНЕВ ИМ СЕ ВИЖДАТ КАТО ОТ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ И СА ПОСТОЯННО ВЪВ ВОЙНА С МЕЛНИЦИТЕ НА ДОН КИХОТ.

369

България

преди 5 години

Русия може да е всичко но е ненадмината на военна мощ... То си личи как всички треперят от тях и пускат пропаганди срещу Русия защото ги е страх.. А СрАЩ с тяхната силна армия нямат и до ден днешен спечелена война нито във Виетнам нито Афганистан, нито Южна Америкя нито където и да са св били.. Ама се моля на голяма трета световна и унищожението на запада..

368

тцтц

преди 5 години

няма да е толкоз просто при една война много държави като нашата и останалите мижави нато съюзници много ще пострадат - чисто географски са по средата между САЩ и Русия има твърде много ракетни щитове на САЩ в европейски държави е нали не мислите че Руснака ще ги остави да си го стрелят от Румъния и да му пращат танкове и войници от България а да и новите ф16 да си му летят над Русията - ше каже българи симпатични сте ми ама ще срина всичко около американската военна база същото и за Румъния