427

Анонимен

преди 5 години

И ще ядат голям бой. Бяха разкрити и вече няма да имат съчуствието на источна европа. Вече няма САЩ да ги храни. Лъжливото овчарче ще бъде сам самичко в студената нощ.

426

ТЯ

преди 5 години

Наистина започна да гние капитализма барабар с ценностите си 1

425

В.И. Ленин

преди 5 години

Трябва все някой да узапти "раздаването на демокрация" от страна на американците. Чудно обаче как така се случва , че все където има петрол - там "раздават най-много"...Наглите псевдо-демократи които виждат само $ а не човешки съдби - и на нас ни го "туриха" със самолети модел 1973г. Жалки продажници сме.....

424

Жоро

преди 5 години

До Крис Къде видя в статията написано,че Запада иска нещо си?Пише ,че Русия се готви за мащабни войни.Под лидерството на психо-болното КГБ-йско джудже от кремъл аз лични не се изненадвам.

423

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 448 Що бе-някой да им ги иска.Имат повече от всеки друг на този свяр,но Господ ъкъл не им е дал.На Мадурко също.Руската икономика БВП-т е по малък от този на Италия.И цяла Европа да завладеят и нея ще завлекат в Средновековието.Лош матрял или по скоро *** идеология.Та по въпроса-кого ще нападат и защо.Ние от САЩ този път няма да ги спасяваме,както направихма прес 2-та СВ.

422

Бат Дечо

преди 5 години

Не съм русофил,но за Швеция не искам да чувам.Хора който не искат да определят децата си какъв пол са,за мен са тотално сбъркани.Не искам да чувам за тази страна,не ме интересува мнението им въпреки че те ни го натрапват,а който смята че там е много лесно-терминал2 и късмет.Не бих живял там ако ще и да е раят на света.Казах.

421

Анонимен

преди 5 години

Нормално е - всяка държава, която има позицията и възможността, ще гледа да разшери влиянието си :)Това е порсто човешката природа и ще сме глупави, да се противопоставяме, на това, което е естествено за нас.

420

Анонимен

преди 5 години

Венецуела, Менецуела - там могат да грабят с тарикатски номера, но за богатствата на Русия ще трябва да се стрелят.

419

Анонимен

преди 5 години

Шведските военни да вземат да ходят да помагат на полицията си която вече не може да се справи с десетките хиляди мюсюлмани които вкараха без контрол понеже са много толерантни! Подпалиха цели градове и сега им излезе джендърския модерен прогресивен и мултикултурален модел през носа!

418

Крис

преди 5 години

Който е чел автобиографичната книга на Хитлер много добре разбира умисала на тази война! А тя е запада иска безскрайните територии и посладната останала хапка, Сибир!

417

Анонимен

преди 5 години

До Един от Дивия ЗападБаба ти

416

Анонимен

преди 5 години

Войната е предстояща и тя няма да е по вина на Русия. Американците са изключително раздразнени от икономическото развитие на Китай и ще направят всичко, за да го сринат по един или друг начин. Така че ще стане Русия, Китай, Иран и Турция срещу джендърските демократични сили.Не знам кой ще победи, но доста от земното население ще се пресели във вечните ловни полета. Можем само да се надяваме тук да останем леко на завет докато се трепят из западна Европа. Дано!

415

шматка

преди 5 години

Тези шведи не ги разбирам каква игра играят.Мине не мине месец току изс***** някоя простотия.Защо им е на руснаците да ни нападат.Същата тази дивотия са я набивали в главите на хората зад Стената половин век.Ония така бяха зомбирани че когато Стената падна се изненадаха че и ние сме хора като тях .

414

Анонимен

преди 5 години

Ами за какво да се готви? Базите на НАТО са на границата и. Договора за ракети със среден и малък обсег пада. НАТО има установки за изстрелване на такива в цяла източна Европа, строи в Корея и Япония. Те какво, да се наведат и да разтворят бузи ли очакват от руснаците? Колко ли ще се изненадат ако разберат пълния обсег на мероприятията...

413

Анонимен

преди 5 години

Тези шведи яко са изтрещяли, пълнят гащите само като видят братушка.

412

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Война ще има, но тя ще е в Азия и Африка. Щото там най-много се плодят, пък не се изхранват, самозадоволяват. А искат да потребисват.Тук хората не са информирани, но Китай пробва как се защитава Русията през месец. Отдавна.И моля, не ми пускайте как са правили учения и кви са приятели.

411

СССР

преди 5 години

Това движение днес контролира улиците в русия - то провежда най-много митинги в страната.. Ако президента го призове може да изкара на улицата не по-малко хора от петата колона

410

Нострадамов

преди 5 години

Война ще има. Не днес. Не утре. Но скоро, много много скоро .

409

Един от Дивия Запад

преди 5 години

До ЦеЦеЦеПеХпдих и гледах.Туй, на Запад, се нарича субкултура.Като пънк-а.

408

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Мисълта ми е, че ако виждате наблизо янките пред вас и се кефите, че ги настигате не бива.Те са двайсетина обиколки напред.