347

Боби

преди 5 години

До юбералес"Боби, 30% от комплектацията на Су-100 суперджет е на европейски, японски и американски компании, които не могат да доставят изделията си в Русия заради санкциите."Нали знаеш колко лесно се заобикаля това санкционно нещо? Доставката се извършва примерно в Китай а реципиент е Китайска или още по-лесно Офшорна фирма след това чаркалаците летят към РФ. А Китайската фирма дори може да е и сертифицирана за ремонт на самолета още едно Юридическо разрешаване на проблема

346

Ха_хо

преди 5 години

Ми то нормално да се готви. Както каза колегата, цялата Федерация е обградена от US бази, ония излезнаха от Договора за неразпространение на "късоцевните" ракети наскоро, а и чисто исторически, който е малко от малко грамотен, знае, че на всеки 100 години Запада по веднъж или дваж готви мащабни военни интервенции против руския народ с цел да присвои ресурсите му и унищожи като самостоятелен субект. А това, че последният не се предава и бори е нещото, което англосалсите не могат да му простят.

345

Joko

преди 5 години

Не Русия, а Китай ще запали задниците н американците. От Китай вече се страхуват и руснаците ! Като добавим и един непредказуем airDogan, нещата яко се заплитат.

344

хехех

преди 5 години

те изказанията от САЩ звучът малко като на Митьо очите - "аз и още няколко приятели отидохме да вечеряме на заведение и изведнъж запонаха да стрелят по нас "

343

хехех

преди 5 години

нека всяко малко дете вземе атлас на светъ и да сложи синя карфичка където има военна база присъствие на САЩ /НАТО и червена кърфичка където има военна база и военно присъствие на Русия , а да и още 1но упражнение за уМЪ - избройте конфликтите в последните 20години в които пряко или косвено/чрез алкайда И.Д./ са набъркани САЩ или Русия . еми това е от мен от тук на сетне всеки е способен да разсъждава

342

тцтц

преди 5 години

то чак смешно звучи Русия се готви за война пък в цяла Европа има Американски военни бази и Русия е заобиколена от тях , еми всеки нормален ум ше свърже логиката кой е по-големия агресор

341

Анонимен

преди 5 години

Русия не се готви ТЯ Е ПОДГОТВЕНА ПО ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ ДА ЗАЩИТИ ТЕРИТОРИЯТА СИ И НАРОДА СИ И НЕ САМО ТЯХ.

340

Маржал Жуков

преди 5 години

Одавна трябваше да прочистим светът от разврата и упадака идващ от сащ.

339

юбералес

преди 5 години

До БобиБоби, 30% от комплектацията на Су-100 суперджет е на европейски, японски и американски компании, които не могат да доставят изделията си в Русия заради санкциите. Сглобявянето на всеки самолет в света изисква доставчици от цял свят. И американците не ногат да сглобят самолет само с американски доставчици.

338

1

преди 5 години

Има доста информация (не мога да твърдя, че е достоверна) от кого всъщност се организира ВСВ. Твърди се, че са банкерите. В последните години усилено ни "информират", че сме близо до Трета СВ. Явно имат план - да настроят хората един срещу друг, да внушат, че това е неизбежно и хората да приемат "по-спокойно" избухването и. А "ползите" са, че първо хората плащат с данъците за оръжията, после се избиват с тях и така "елита" печели поне двойно. Така се "регулира" населението и се ограбва.

337

Анонимен

преди 5 години

....Все още гринговците се чудят как братушка е измислил самолет да излита от подводница.......Това е измислено от японците още ВСВ.Рашките нямат акъл да изхвърлят бутилка водка от подводница.

336

юбералес

преди 5 години

Златната Орда водеше войни и се разширяваше, но когато започна да управлява тези земи, са разпадна. Москва от 1445 до 1945г. няма мирен период повече от 30г. и с войни разшири територията си 20 пъти. Но последните 75г. мир се отразиха пагубно на империята. Москва винаги губи мира.

335

Анонимен

преди 5 години

Малко са сбъркали, Русия се готви за отбрана, не за война... Не е хубаво да дразниш мечка след зимен сън!

334

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Дрънкаш небивалици. Крилата произведени с материали различни от американските трябва да бъдат отново сертифицирани и то НЕ ОТ РУСКА лаборатория за да може да лети този самолет в ЕС."Колега,1. Кой казва че формулата на веществото е различна?(За това написах "руски" материали) доставка по втория начин2. Въпросното вещество може да е синтезирано и в Русия(аспирина все е аспирин независимо че запазената марка "Аспирин" е на Байер Германия) тогава защо да се пресертифицира?

333

Анонимен

преди 5 години

Русия може да оцелее само, ако е война. В този си вид територията няма да я има. Защото без война вътрешно ще се самоунищожи. и процеса вътре е неконтрилируем.

332

Анонимен

преди 5 години

Според мен НАТО се готви за война а, Русия се готви да се отбранява!

331

Анонимен

преди 5 години

Готви се за война защото иска мир!

330

Анонимен

преди 5 години

"Томпсън заявила, че няма особено доверие на руската пропаганда и вярва изцяло на американскатa пропаганда ".Ми то човек сам избира на кои лъжи да вярва ;)

329

Анонимен

преди 5 години

Шведските $УЧЕНИ$ да обяснят, защо в Швеция са се увеличили драстично изнасилванията...

328

Анонимен

преди 5 години

Дай боже едните варвари да се сбият с другите варвари. Азиатци срещу азиатци.Но ние ще пострадаме повече, защото сме по-богати; дори в най-добрия вариант.