7

Анонимен

преди 5 години

Оф хайде почвайте се, че ми писна вече.

6

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си пази нефта и газа, златото, диамантите. Германците не искаха да плащат за нефт и газ и отидоха да си направят концесия през 1941 година. Руската федерация не е слабата Руска империя, която беше бита от Германия и Япония. Руската империя беше слаборазвита, селска страна, беден народ.

5

niki

преди 5 години

Русия не се готвят за война, а отвличат вниманието на обикновените хора, като им говорят за война и харчат пари за военни действия с които оправдават кражбите на техните мутро-олигарси

4

Ром"с

преди 5 години

Не зная дали колегите форумци знаят,но Путин отначало на президенството си е бил либерал и е бил американофил и това е до 2006-7 г.. Но американците направиха Путин което е сега и това ,ама хич не им харесва. Каквото са посяли-това получават ,но вече не могат да се справят с Русия.Ако бяха малко по толератни и по тактични,то сега нямаше да има това противостояние и тази гонка за война. А шведите имат сметки с Русия векове наред и войни между тях,но сега Русия им изключи всички локатори .... .))

3

Бате Гойко

преди 5 години

"Не бива да забравяме, че имаме най-силната армия в света - така е било преди, така е сега и така ще остане занапред."Това всеки американски военнослужещ трябва да си го повтаря по 100 пъти на ден, на глас.

2

Празноглавец

преди 5 години

Грипена отпадна не поради Русия, шведчета!

1

Анонимен

преди 5 години

напротив , готвят се за защита не за нападение , но после може и да атакуват, защо не алармират че всички са против русия и постоянно нато се доближава до тях