407

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Има един US изтребител.Казва се F22.Досега не са го продали на никой.Технологично е от 1980 US.На въоръжение е влезъл в 2007 US.Ся сме 2019.Помислете малко бе!

406

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Е кой ще я направи таз национално освободителна революция?

405

СССР

преди 5 години

В Русия ще има национално освободителна революция след която поетапно ще започне процес на възтатоняване на СССР/Русия в границите от 1945 първо ще има възсъединение с т.н. беларус а после новоросия ще си върне киев и ще се възсъедини с СССР/Русия. Следващи са молдова, армения, казахстан, грузия и балтийските страни

404

Един от Дивия Запад

преди 5 години

*** едно такова... дано разберете.Могат ли УСА да окупират Бг и да направят референдум и смятате ли, че няма да има 99.9999% изборна победа да станем щат?Е що не го правят?И без да го окупират може.Е що не се случва?

403

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Сори, *** не ми се обеснява....В България останаха малко, дето ги разбират нещата и са се включили на режим оцеляване.

402

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Ся ще ви светна нещо. В Русията имаше едни 1-2% много културни и умни хора. По-рано им викаха "бившие". Та като стана възможно да емигрираш без да лазиш под телени заграждения те фанаха гората, а и много други не толкоз културни и умни, но почти.Останаха крепостни, крестияни. И от тях се рекрутира в момента интелектуалния и управленчески и финансов потенцял на нация и държава.Ми то и в България е така. Щом Боко мое да ви бъде несменяем лидер, а можете да избирате между Корнелия(то даже и БКП

401

Поручик Ржевски

преди 5 години

Минаха 70 години от края на ВСВ и виждам, че пак много хора в Европа ги сърбят *** за нова порция.Русия ПАК им се вижда изостанала, ПАК ще искат да я цивилизоват и вече са започнали подготовката.Имам чувството, че историята ще се повтори.И този път САЩ няма да се отърват като при войната с Виетнам само с лек срам и

400

Аз

преди 5 години

Не спряха да плют по тази Русия. Каквото и да стане НАТО и Америка са ангелите спасители а Русия злия демон. И срам нямате, не ви стига че окопирахте цяла Европа и обирате държавите, прокудихте и населението от тях. Правите войни, продавате оръжията си. Не е ли наглост да обвинявате. Но Господ дава, но в кошара не вкарва.

399

В. В. Путин

преди 5 години

САЩ изпреварват русия в науката , бизнеса , социалната политика , идеологически , икономически , в БВП , в изобретения , военно , в индекс за щастие , здравеопазване , екология , в космоса.русия няма избор освен да изравни земята с няколко (стотин) атомни бомби. Евентуално няколко руснака в повече може и да оцелеят.

398

В. В. Путин

преди 5 години

Американците не ни оставят друг избор освен да окупираме отново Източна Европа. Не го искаме но се налага, чисто от защитна гледна точка. Почваме със Литва, Латвия и Естония. Крим го взехме вече, Донбас но трябва и Одеса няма как. Не сме лоши, просто се защитаваме.

397

Стамат

преди 5 години

Ашколсун на шведите....и на шведките ;-)

396

Анонимен

преди 5 години

Дали Агенцията за отбранителни изследвания към шведското министерство на отбраната анализира маневрите, проведени и от европейските страни членки на НАТО и техните господари САЩ през последните десет годиниАмериканците просто са му намерили цаката .При евентуална скорошна война руснаците да бъдат заети с унищожаване на по-близките цели в Европа и да забавят достатъчно ракетния си удар към САЩ . А и едно ядрено бунище в Европа ще унищожи допълнително враговете им и няма да засегне толкова тях.

395

Анонимен

преди 5 години

Тия шведи разбират ли от нещо друго, освен от шведски тройки и шведски маси ???Или от ниските темпаратури са им замръзнали мозъците???

394

ЛЕЛЕ!

преди 5 години

Шведите откриха топлата вода!Руснаците още от войната в Ирак се готвят да се защитават.По прогнозите им ако армията им не е боеспособна до 2025 глутницата западни демокрации ще ги разкъсат на парчета.

393

Анонимен

преди 5 години

До Иван Иванич от Стоян Стоянич българските бойни делтаплани и технологиии ,ГОЛЯМ СМЯХ

392

ПОЛТАВА

преди 5 години

ЛУДНИЦА СЕ ГОТВИ ЗА ШВЕДСКИ ВОЕННИ "еКСПЕРТИ"

391

Анонимен

преди 5 години

c-70 vmesto smqh vyxhi6tenie

390

Иван Иванич

преди 5 години

русиа , дронове , технология , смях

389

Шведите изтрещяха!

преди 5 години

"Полово неутралното възпитание набира популярност в Швеция"и после "няма особено доверие на руската пропаганда и вярва изцяло на американските военни".леле!

388

Така е!

преди 5 години

Искаш ли мир - готви се за война!Стаааара българска пословица.