138

Анонимен

преди 5 години

Тук е пълно с катастрофирали хорица, които са толкова некадърни, че искат държавата да им намери работа, иначе пари няма да видят никога.

137

Ром

преди 5 години

До КонякКато свободен човек.

136

Коняк

преди 5 години

До РомСпартак е бил роб, а знаеш ли как е умрял?

135

Ур за БСП

преди 5 години

Така е, на БСП-то им са най-сладки приказките когато са в опозиция, иначе дойдат ли на власт, народа му идва да ги зарови някъде...

134

Ром

преди 5 години

Продължавайте да ни мачкате, да ни биете, да ни дискриминирате, да ни мразите, да ни заплашвате. ще е до време. И Спартак е бил роб.

133

Анонимен

преди 5 години

Поредно доказателство, че БСП не е лява партия, а хибридна партия, руска партия, покарваща руските интереси.

132

Анонимен

преди 5 години

Кому,нетата нали са интернационалисти? Какъв е тоя расизъм дето проявяват към ромовете? От къдя на къдя? Ей изпускате електората си, ромовете и турците... Вече електората ви дядовци и бабички са взели, дали, за кое първо да мислят за памперсите си или за избори... От тях файда нулева вече за вас... На тия избори, ако не сте 3-ти или 4-ти пък на...

131

Анонимен

преди 5 години

През соца не само нямаше бедни и имаше за всички,но и изнасяхме продукция в чужбина и изплащаме репарации заради нацизма през ВСВ,въпреки,че не сме воювали през войната срещу някой,отнеха ни и територии и излаза на Средиземно море.

130

Валя

преди 5 години

Защо пишете глупости.Първо проверете после пишете.Като му спреш помощите по еди кой си член, че децата на въпросния индивид не ходят на училище, сумата за получаване спада под сумата на жизнения стандарт и тогава въпросната сума му се доизплаща под друг член.Точно тези от БСП създадоха професия вечно безработен,децата на въпросните... вече се раждат с генетичен паразитизъм.

129

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПисна ни от фалшивата ви пропаганда!1944 година България е тотално разорена,защото Хитлеристите са обирали храната от домакинствата,появява се черен пазар,цената на хранителните стоки се повишава,а частните производители потъват в големи дългове,защото са произвеждали и давали на нацистите,без да им се плаща реално,хората по време на войната и след нея боледуват от туберкулоза и други болести,поради недохранване!Цялата ни икономика и модерно селско стопанство е построена през соца

128

Анонимен

преди 5 години

Кога ще се съборят опасните ,незаконни "постройки" в гетата в София и Пловдив? Или Войводиново е достатъчно прах в очите?

127

Анонимен

преди 5 години

БСП, стига сте се плюли, ами се захванете и направете нещо читаво- ЗАЕДНО! Че поне да направим тази група ползватели- граждани!

126

?!?

преди 5 години

БСП-то, много хубаво говорите, ама когато сте в опозиция. Когато управлявате бяхме на същия хал и така вече 29-та година. Пишете си закони, ние си пишем по форумите, тупаме се гърдите като сме на маса и ей докъде я докарахме. Изпуснахме му края и няма оправия вече.

125

Анонимен

преди 5 години

Училищата както болниците. Ако имаш пари за здравен данък, се лекуваш в болница. Ако нямаш, плащаш първо и тогава се лекуваш или не се лекуваш. Нищо против да учат, но в училищата трябва да е същото с отделен данък, такса и т.н., а не ромите да ползват бюджета без да плащат и някой друг да им плаща сметката. Така ще се вдигнат и заплати на учители.

124

Анонимен

преди 5 години

Горе БСП!

123

Анонимен

преди 5 години

Китай изостави някои от принципите на социализма, разреши частната собственост и частното предприемачество.

122

Анонимен

преди 5 години

Това което предлага червената Коркондела са практики на Московската Орда от сталинско време, под мотото: Няма детски, няма ром !Не можаха да разберат, че Запада е успешен затова, защото умее да привлича хората от цял Свят и да ги накара да вършат това което иска, а не да принуждава, заплашва, рекетира и убива, ако не му се подчиниш !

121

Анонимен

преди 5 години

щото по времето на бсп_то "дискриминираните " не раждаха като непълнолетни, и децата им ходеха на училище, а престъпници въобще нямаше!

120

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНямаше нищо безплатно по време на соца. На фиша ти пишеше удръжките от заплатата, та всичко се плащаше там и здравеопазването беше платено. Всички работеха за здавеопазването и образованието и даваха своя дан. И образованието и здравеопазването бяха на световно ниво и достъпни за всеки. И имаше работа,сигурност и спокоен живот за всеки. Но хората искаха нещо по-така, искаха киндери, тоблерони, маратонки нике и пума, банани и тоалетна хартия. Ми получиха ги, магазините са пълни.

119

..

преди 5 години

От друга страна, да набуташ 5 абсолютно незаинтересовани индивида от специалния етнос в клас е нож с две остриета, понеже знаят, че каквото и да правят няма начин да ги накажат. Пречат на останалите деца в класа, говорят на висок глас и като цяло пречат на учебния процес. Преки наблюдения!