98

Анонимен

преди 5 години

Това с работата за всеки е най-голямата грешка на соца, а много хора я смятат за най-голямото достижение. Страшно сбъркан народ има.

97

Анонимен

преди 5 години

При Тодор Живков се чакаше по 20 години за москвич и лада а днес българина върти фауве и беемве по магистралата.

96

Анонимен

преди 5 години

българите бяха научени на мързел, скатаване, крадене.То по-лошото е, че научиха ромите на това. Намират ти там някаква работа, мажеш с мистрията криво-ляво, накрая даже пари вземеш... Кеф.

95

Анонимен

преди 5 години

Е то Енгелс е бил точно капиталист, собственик на фабрики, и каращ децата да работят по 12 часа на ден. А Маркс не е работил никога нищо, гледал го е Енгелс.Същото важи и за Ленин няма трудов стаж, все "партията" го е хранила.Това важи и за Гея.

94

Анонимен

преди 5 години

Комунизъм никога не е имало, беше социализъм. България беше средно развита страна по европейските стандарти, имаше нормална икономика и индустрия и работа за всеки.

93

Гробокопач

преди 5 години

Българите няма как да се интегрират. разликата между двата етноса е колосална, въпреки опитите за уравниловка, която правят масоните, вземайки от по-примитивният качества и навици и придавайки ги, на по-развитият, защото обратното е нвъзможно. Тук говорим за задънен клон на еволюцията, за затворена спирала

92

Анонимен

преди 5 години

Когато и да вляза в този форум, тук е фенката на Китай, която славослови 27-то място на Тошоландия в света. Чудя се, какво ли изобщо работи.

91

Демокрацията

преди 5 години

Оскотяваща бедност.

90

Анонимен

преди 5 години

По времето на комунизма беше забранено да си без работа, и държавата ти намираше работа. Но изкуствено, можеше нищо да не вършиш цял ден. заплатата си върви. българите бяха научени на мързел, скатаване, крадене.

89

Анонимен

преди 5 години

При социализма и Тодор Живков нямаше тоалетна хартия и банани а при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани.

88

Анонимен

преди 5 години

работеха 2 години на обекти с национално значение, строяха пътища, язовириИскрено ти пожелавам да живееш цял живот в блок, строен от Строителни войски и да караш само по пътища, строени от Строителни войски. Да се насладиш на качеството.

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен93"Я ми кажете за един беден от БКП."Родителите ми например.

86

Анонимен

преди 5 години

70-те и 80-те демократична Южна Корея която вече 30 години под американско партньорство е по-зле от България при Тодор Живков в която вече 30 години има социализъм. А какво щеше да бъде днес ако социализмът в България беше останал - справка: Китай.

85

НАГЛИ ЧЕРВЕНОШИЙКИ

преди 5 години

БСП-то, като жабата... видели, че коня го подковават и те си вдигнали краката....

84

Анонимен

преди 5 години

НРБ фалира три пъти, изяде и изпи два пенсионни фонда (на Царство България и на НРБ), изяде златният резерв на Царство България, изяде всичките спестявания на хората от Царство България, изяде всички пари на хората от царство България, изяде всички животни, цялата лична земя, цялата лична собственост, фабрики, заводи, дюкяни на хората от Царство България.

83

Енгелс

преди 5 години

До КапиталистКапитализмът/демокрацията е най-лошата система, която може да работи единствено в империалистическите страни. Затова по-голямата част от световното население мизерства и се надява по-скоро да дойде револючцията и капиталистите вредители и *** да бъдат избити, така както бяха избити от Народния съд! Само тогава ще има оправия..

82

Анонимен

преди 5 години

Пак лъжите за Т. Ж.Ами никога няма да се оправите с такова мислене.Я вижте Сеул преди само 30 г. и го вижте сега. За 30 г. все едно друг град. Тези още мечтаят да се върне селянина и цялата простотия от тоталитаризма. И пак ония да обяснява, че толкова мислел за държавата, а ходел със скъсани чорапи. Беден бил. А всички около него да са милионери, зет му, внучката, партийците. Я ми кажете за един беден от БКП. Я ми кажете един от тези да не е милионер. Я ми кажете как са забогатяли?

81

Анонимен

преди 5 години

Впрочем какво стана със светлото евроатлантическо бъдеще след 30 годишен евроатлантически просперитет. Българският народ (който сега вече е свободен и не е подвеждан вече от комунисическо бъдеще) изгради ли евроатлантическа България, или?

80

До 63

преди 5 години

Е тая лъжа гдето се тиражира за 27 място по стандарт на живот избива рибата.Била е 27ма по ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ,което няма нищо общо със стандарта на живот ,особенно в края на 80те когато обявихме държавен банкрут и мораториум.По същото време с 27мото място,Албания е била на 21во по друг индекс. Ти дете се позапознай с тези индекси,а за ,,стандарта на живот" питай тате с 110лвзаплата и колегата му ,,отвъд" със 1,100марки за същата работа.Защо нарече стандарта НЕДОНОСЧЕ,самият му лидер Т.Ж?

79

Анонимен

преди 5 години

Строели национални обекти...Затова комунистическите "магистрали" са на вълнички.