18

Анонимен

преди 5 години

Училището стана непосилно за българчета след вдигането на таксите във ВУЗИ понеже е непосилно, вече всичко живо е с диплома за висше, че и с по две.

17

Анонимен

преди 5 години

И без право на глас относно всички избори, ако нямат завършено средно образование и валидна адресна регистрация!

16

Анонимен

преди 5 години

Училището стана непосилно за българчета след вдигането на таксите във ВУЗ и заплатите на учителите. За ромите всичко е безплатно и това си е помощ. Всичко трябва да е платено както са частните уроци и високи данъци и за ромите ако искат училище. Българите сега издържат училищата на ромите.

15

Не само

преди 5 години

На изборите ще гласуваме само за тези които запишат в програмата си, че нямаш 11 клас отнема се гражданството еднократно 10 хил лв и да напусне страната, второ, въвеждане тройното правило на проф Константинов, трето, дете на непълнолетни родители се отнема, а двамата 10 г затвор с трудова повиност или напускат България като върнат гражданството! Тези три мерки ще изчистят страната от сга нта со кроце со благо и ще останат само тези които имат потенциал да са хора. Мерки много но няма кой да ги н

14

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП

преди 5 години

ако вкарат тази точка в първите 5 от програмата. И ако я изпълнят пак ще гласувам за тях

13

Анонимен

преди 5 години

Е.един път и от БСП да излезе нещо хубаво! Ама дали ще го приложат?

12

80% s ТЕЛК

преди 5 години

Кога ще вкарат в затвора някой лекар за фалшиви документи. Никакви добавки за деца, ако родилките не РАБОТЯТ поне 12 м както всички. Да се съборят ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ къщи в махалите и ако иска МЕРКЕЛ да си ги кани там. А на онези от ХЕЛЗИИНСКИЯ КОМИТЕТ им казвам да им дадат гражданство в ХЕЛЗИНКИ

11

Анонимен

преди 5 години

Освен тази мярка, трябва да им се търси и наказателна отговорност, че раждат преди пълнолетие.

10

БХК

преди 5 години

Няма да Ви се получи ! От ,, Козяк,, ще попречат !!!

9

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да бъде накаран насила да ходи на училище. Не българин, не ром, никой. Няма нужда от подобен популизъм. Единственото решение е законът да се прилага за всички - роми, българи, да няма значение. Щом не иска да учи - да не учи. Но после да си носи последствията.

8

Анонимен

преди 5 години

Че то такъв закон си има поне от 15 години но никой не го спазва спрямо привилегированите!Разровете се и ще видите!

7

Анонимен

преди 5 години

Стига глупости, те не искат а повечето и немогат да учат.Просто прилагайте законите без компромис.Преди два дена четох ром ранил полицай 3години условно?това ли е правосъдието?

6

баба мара

преди 5 години

спрете детските надбавки на деца родилки след като не искат да ходят на училище да се грижат сами за децата си никои не е длъжен да им издържа поколенията наидобре да заминават за чужбина да си търсят късмета

5

Анонимен

преди 5 години

Нищо няма да стане. Ще ги пишат ходили на училище (макар ч еможе да не са се вясвали) и дотам.Дори в София знам за поне едно училище, което съществува главно заради ромчетата. Защото системата е "парите следват ученика".

4

Той

преди 5 години

Изборната кампания започна,а къде бяхте всички то сега?

3

Анонимен

преди 5 години

В момента ученикът следва парите, а не се интересува от последствията.

2

Анонимен

преди 5 години

Така трябва да бъде винаги независимо кои управляват!

1

Киро Кардана

преди 5 години

Доката парите следват ученика" ще е така...когато стане парите идват от резултатите от обучението на ученика те тогава може да има някакъв напредък!