178

Да добавя

преди 5 години

До Мотивацията 183 Сега е за лудо стой , за лудо не работи.

177

Я па я...!

преди 5 години

Никой не казва че за да учат децата трябва да бъдат къпани.

176

Ти да видиш...

преди 5 години

Айдеее, БСП пак загуби изборите.

175

Вярно е

преди 5 години

Образование тпябва, но да получат занаят след като завършатТака ще е полезно

174

Анонимен

преди 5 години

На който България не му харесва-потурите,феса и на Ориент Експреса!

173

Анонимен

преди 5 години

Гладни Мюмюни денонощно пищят по българските вестници,загрижени за морал и справедливост!Вместо да си гледат турско-кюрдския клозеД,пълен с конвенции и ислямисти!Хайде,смучете луковите глави и по-тихо,племе турско,прокажено!

172

Анонимен

преди 5 години

Роми и училище.Пак празни приказки.

171

Извод

преди 5 години

Преди повече от 70 години онзи искаше да ги товарим на влакове и да му ги пратим. Ние обаче, нали сме милостиви и толерантни, ги спасихме.И сега те на дело ни доказват колко е прав народът като е формулирал пословичния израз "Направи добро, после яж л/йно!" Тази пословица се казва, когато има случай на черна неблагодарност.

170

Анонимен

преди 5 години

Ahaaa....komandosite biti....besepe sa sesta.. .aide oste malki boy togava...

169

Мотивацията

преди 5 години

е най-вече финасова. Само при българите го има / в миналото/ това "Залудо работи-залудо не стой" Ромите са здравомислещи и практични и здраво стъпили на земята - няма да ти учат нещо дето утре да не могат да изкарват пари от него. Виждаш доста добре са се изучили да разглобяват влакове и да свалят кабели. Значи могат да се научат да ги сглобяват и да ги слагат стига да взимат пари за тази работа.

168

Анонимен

преди 5 години

Когато имат мотивация да ходят на училище и да учат, когато почнат да се страхуват да не бъдат изключени, тогава може да се променни нещо.То същото важи и за българчетат.

167

Анонимен

преди 5 години

време беше

166

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 5 години

Кой открадна стотиците милиони евра отпуснати от ЕС по програма за интеграция на малцинствата ? За всяко едно престъпление на ром е виновно правителството.

165

Ника

преди 5 години

Не се напъвайте.Това не може да стане,защото училищата ще прикриват поне 95% от отсъстващите.Иначе ще закрият паралелки.

164

Крайно време

преди 5 години

е поне ВСИЧКИ БЪЛГАРИ да разберат, че образованието не е САМОЦЕЛ. И да тормозят с децата си с писане на безкрайни домашни и зубрене на празни приказки и да произвеждат "мамини синчета" и "кифли" които са с напомпано самочувствие но не могат нито една крушка за завият нито копче да зашият.

163

До 164

преди 5 години

До РомКой те дискриминира, бе? Кой те унижава. Имаш всички права на гражданин на тази държава. Дори имаш и привилегии, което е вид дискриминиране на останалите.Кога ви обиждат? Когато някой от вашите направи дивотия, непонятназа Хомо Сапиенс от 21-и век. Но дори и тогава, коментиращите тук винаги пишат, че има и свестни роми!Защо се глезиш и капризничиш като малко дете? Какво искаш? Някои да вършат безобразия, а ние да им викаме "Браво!" ли?

162

Анонимен

преди 5 години

лов на вещици преди избори .

161

Анонимен

преди 5 години

По времето на комунизма всички от маалата бяха висшисти, не крадяха, работеха, живееха в хубави многоетажни еднофамилни къщи с басейн отпред.

160

Анонимен

преди 5 години

Пак глупости от нашите управници:"Без никакви помощи, ако децата не учат!"Трябва да бъде всъщност:Без никакви помощи, ако извършат дори едно престъпление!

159

Анонимен

преди 5 години

"Знаете ли как Римската Империя се е крепяла? С труда на милиони роби!"Знаем ***, подчертавам специално за теб - с ТРУДА. Ти тая дума знаеш ли я, или си я чувал някъде само. Подсказка - не е помощ, права, келепир, гепене, аванта, бране, БХК.