253

Истината е че...

преди 5 години

Тия отговори някой друг ги е написал на Бойко. Той толкоз думи на български не знае.

252

Анонимен

преди 5 години

Тоа ви прецакан сайт докато зареди една страница и няма смисъл да се продължава , айде гледайте си го там

251

25731

преди 5 години

До ГробокопачАми вероятно ще спечели... Просто защото говори за конкретни проблеми и решения. Може да не дава най-добрите решения, но никой друг не го прави. Ако иска друг да спечели просто трябва да дава по-добри решения на проблемите, простото заяждане с властта до никъде не води - то се видя многократно. Проблемите си стоят, който дойде на власт трябва да ги бори. И е добре от сега да свиква да говори с конкретни решения!

250

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново не каза ББ, дъвка си пак същата дъвка. Едно си баба знае, едно си бае.

249

Анонимен

преди 5 години

боико време е да те изметем !!!

248

Анонимен

преди 5 години

До КОНСТАНТИНОВ ОДГОВАРЯ ---------------До кой клас си учил Константиноввввввв - срамота

247

Анонимен

преди 5 години

Евала държава, никой не можа да сметне колко е 20% от 110

246

Грамчев

преди 5 години

Всички видяхме с каква неприязън злобаря и хейтър Трифонов задаваше въпросите на зрителите към Премиера. За разлика от него Борисов запази самообладание, отговаряше спокойно и компетентно. Направете сравнение на отношението на дългия към Гарелов или Мая Манолова с това към Борисов и ще разберете за какво става въпрос. Видя се и черната фланелка на водещия, но не чухме нито един въпрос за т.н. активни майки. Много бързо ги забрави, вече не му вършат работа. Такъв си е наш Славчо - злобар, интересчия, хейтър в буквалния смисъл на думата и т.н.

245

25731

преди 5 години

Борисов си водеше коструктивен диалог, което е меко казано рядко за Български политик. При това положение ако някой иска да спори трябва да дава аргументирани предложения, по-добри решения и да се обсъждат конструктивно проблемите. Нестава с просто с нападки и заяждане - както се е правело досега 20 години... Най-добрия сценарии би бил да имаме много такива политици за да не си води Борисов сам диалога, но явно материала ни е лош щото другите като ги гледам просто по старому се заяждат...

244

Анонимен

преди 5 години

Много слабо интервю на Слави Трифонов.Ужасно се изложи.А Бойко си пееше неговата песен,която сме сл;ушали до втръсване.

243

Oleee

преди 5 години

Порното бе на висота! Мисля си, че и на последния ***, би трябвало да му е светнало за какво иде реч! Президентът взе най-правилното решение, като отказа да участва в това долнопробно театро!

242

До 263

преди 5 години

Бойко според теб е ,,честен"? Мутра с тъмно минало познат като Буду. Като ти плаща пожарникарят, поне го хвали по-прикрито. Единствената мисъл, която се върти в кухата му кратуна е как да окраде повече. Така поне разбирам дето си написал:,, С мисъл към народа".

241

врътнаха едно мачле

преди 5 години

нито един конкретен въпрос ,нито един точен отговор - мешай,мажи по тъч линията.Вдигнаха данъците и събрали много милиарди ,ама Хората смятат ,че са Окрадени !6 милиарда за саниране кой ги Лапна?Обществени поръчки ,Еврофондове къде са парите ?за здраве дал, ама такова Няма -само кражби и корупция !

240

Анонимен

преди 5 години

Бях решил , ако Трифонов направи партия да гласувам за него, но откак почна да лиже *** на Борисов и да плюе Радев се видя, че е същия *** като Марешки . Няма надежда за тая умираща държава.Повече никога няма да гласувам да се самоизядат от алчност всички ***.

239

СДС

преди 5 години

Даже отговорите бяха написани преди въпросите да се зададат.

238

Анонимен

преди 5 години

С тия африкански заплати не 11 млрд , 100 млрд излишък за крадене ще има .Оставка, съд и затвор!

237

ШОУ

преди 5 години

Боко си беше "задал" въпросите , само Славчо ги интерпретира, като водеш...наистина беше "шоу"...Спомнете си предната вечер какви бяха коментарите на "сценаристите" по адрес на президента... Къде бяха снощи или Боко ги елиминира????

236

Тангра

преди 5 години

Ясно стана, че Слави е пристанал на Борисов. По добре сега да си покаже лицето отколко да излъже и той хората.*** то толкова хубаво тук, че то народа избяга. Няма една ясна политика от 10 години. Нищо в нитп една сфера. Корупция и шуробаджанащина. Типично и жалко.

235

Анонимен

преди 5 години

И как така за цяла Европа не е риск, а за вас е??? Ще бъдете зависими от парите?Ами то и сега сте зависими, крещящо зависими. Затова цялата политика е сведена до лобиране за различни интереси.

234

iceblast88

преди 5 години

Да си събират пари от верните им последователи (ама май и те си знаят, че не са с 36% съмишленици, а реално с има няма 2% гласоподаватели, 20% фалшиви бюлетини и 14% купен вот). Какъв точно ви е проблема? В цял свят партиите се издържат с членски внос. За какво граждани които са против вас да ви хрантутят? Ама тогава ще лъсне реалността за всички дъщери на БКП (всички сегашни партии), че реалния брой на симпатизантите на всички партии общо е има няма 5% от населението!