233

iceblast88

преди 5 години

Другарке Борисова: След като сте толкова горда с подкрепата на толкова много гласоподаватели (пък и другарките ви от БСП също), то какъв точно е проблема да се издържате с членски внос? Нали се хвалите с 36% поддръжка от населението (36% от 6 мил. гласоподаватели са 2 мил. и нещо, по 0,50 стотинки членски внос на месец са 12 милиона на година, няма ли да ви стигнат?). Защо аз които съм против всички партии които се подвизават в парламента в момента да ви плащам простотиите с данъците си?

232

Анонимен

преди 5 години

Борисов покоза и доказа , че в момента няма кой да го смени като Премиер . Точен , честен и с мисъл за доброто на хората и държавата. Дано ГЕРБ и Борисов управляват още дълги години България , защото с БСП и ДПС просто ще бъдем унищожени като държава .

231

Анонимен

преди 5 години

Като цяло Бойко се представи доста силно мънкаше по някой въпроси но е и Факт че Държавата е в доста по добра кондиция от времената когато БСП бе на Власт .Несе съмнявам че Герб пак ще спечелят изборите бсп просто са ужасен избор

230

Гробокопач

преди 5 години

До ЙосифТвоят сънародник Бахур Бахар, евреин, той не е излизал от 1 клас, бе еврейче.

229

Анонимен

преди 5 години

КОНСТАНТИНОВ ами то и Славито беше също жалък и нищожен. Преди срещата с Баце голямо канене а като видя Баце и гласът му се смени. Поне разбрахме че Слави е едно голямо "НИЩО", за шоу водещ става но до там. Не може да бъде лидер на политическа партия защото е същия популист като другите, приказки, стойки и песни а като видя Баце и се наака.

228

Йосиф

преди 5 години

Върнаха Славито в първи клас, отворен е той само в монолозите. Убедих се че не става за лидер. Бойко говори доста конкретно и да всяко действие си има последствие това с партиите и субсидията далеч не стопява хазната, но може да превърне всички малки и средни партии в кучета на каишки. Всички врякат, че сегашното правителство не става, а някой замисля ли се каква е алтернативата, добре познатите БСП и ДПС, ще кажете системата да променим да са 120, после какво 60 .. 30 и накрая монарх.

227

Анонимен

преди 5 години

Е, поне се убедих, че от Слави Трифонов нищо не става...

226

Анонимен

преди 5 години

Важното е че така наречения орезидент го оолапа.Руски човек в България, никой не го приема навън, а дори и патриарха на Русия го направи смешен.

225

Анонимен

преди 5 години

Въртят се само фалшиви новини , а оттам и въоростите. Пак за 16 мирд лева? Тва още се дъвче. Проекто закон за три години напред за тавана на заемите,който даже беше до 14 млрд. 8 плащане на стар дълг и то с по добра лихва и 6 за три години,които не се изтеглиха, просто парламента разреши да може ,ако се наложи.

224

Даскала

преди 5 години

Браво на Борисов , налъга се на воля , нали си е единствения политик осъден за лъжи!Виж Слави бе една тъжна картинка , селския хитрец бе надлъган от банкянския крадец!Но и двамата запяха в един глас срещу Президент Радев , а уж Славчо бе твърдо за мажоритарно избраните ?"ИНТЕРВЮ"????-Вятър и мъгла бе тоя тюрлюгювеч сготвен от двама некадърници

223

Анонимен

преди 5 години

Цените не се регулират от никакви органи, камо ли независими. Регулират се на пазарен принцип. С други думи , ние плащаме по-скъпи горива, защото нямаме избор. Та обяснете, другарю Борисов, как така в другите държави плащат по-малко за по-качествен бензин, а ние, бедните българи плащаме завишени цени за някаква водниста, разредена чорба, от която колата ти се дави. На мен ми се струва, че някой си е казал "Абе тия са балами, дай да им зееме парите докато можем".

222

ЖАЛЪК, ЖАЛЪК СЛАВИ

преди 5 години

СЛЕД КАТО СЦЕНАРИСТИТЕ НА СЛАВУЦА ТРИФОНОВА НЕ УСПЯХА С ПЛЮВНЯТА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА,ПОСЛЕДВА ПРОВОКАЦИЯТА НА КАТ СРЕЩУ ДЕСИСЛАВА РАДЕВА. ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА, ТЕЛЕВИЗИИ, ВКЛ. И "ОБЩЕСТВЕНАТА" БНТ, ДЕЖУРНИТЕ ПЛАТЕНИ -ДЖУРНАЛЯТА, ШОУМЕНИ, ОЛИГАРСИ СА ВПРЕГНАТИ В ЗАЩИТА НА ЕДНА ПРЕСТЪПНА МУТРА, КОЯТО НЕ ЩЕ И НЕ ЩЕ ДА СИ ИДЕ С МИР! САМО НАРОДЪТ Е НА УЛИЦАТА И ИСКА ПРОМЯНА. ПРОВОКАЦИИТЕ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА НЯМА ДА СПРАТ -ТАКА ДЕЙСТВАТ МУТРИТЕ И ПРОСТИТУТ КИТЕ ИМ КАТО СЛАВИ. КОЛКО ТИ ПЛАТИ БОКО, А СЛАВИ?

221

Loyko

преди 5 години

Protestira se sega, zashtoto ina nadezda da se promeni neshto kam po dobro i ima smisal ot protesti...Kogato e jasno, che nishto niama da se promeni- nikoi ne stachkuva.Nadezda ima pti Boyko, zatova se nadiavat i stachkuvat horata...

220

Анонимен

преди 5 години

Цените на горивата се определят от законите на пазара!!Така ще бъде , докато икономиката се базира на технологиите за добив на горива от нефта!Не е виновен Борисов.............сърдете се на арабските шейхове и организации като ОПЕК!!Те диктуват цените на горивата!!!Но вие искате да карате с евтин бензин и дизел..............няма такъв филм при капитализма!!!Може да се оплачете на арменския поп!!

219

Анонимен

преди 5 години

Технологиите за добив на шистов газ използват токсични химикали и увреждат необратимо почвата...............никакъв шистов газ на БГ-земя!!!Искате да натровите почвата в Добруджа ли(БГ-житница)???Хлябът е по-важен от горивата............като нямате пари за бензин и дизел, няма да карате коли, селяни прости!!!

218

Анонимен

преди 5 години

ЕРП-тата не трябваше да се продават!!!Кой продаде ЕРП-тата?Има ли прокуратура на тая територия???Енергетиката е стратегически сектор!!!Добро утро, селяни прости!!!!

217

Един кмет

преди 5 години

Славчо трябваше да попита премиера за опита и преживяванията му в Симитли. Щеше да е интересно.

216

Анонимен

преди 5 години

Е, имаме шистов газ, ама изгонихте Шеврон.

215

Заспивайки изакана

преди 5 години

Иззаках се и заспах...

214

Американ

преди 5 години

Глупости, Бойко! Те, вие, и така си обслужавате олигарсите, ама поне няма да са на гърба на плебса.