293

Анонимен

преди 5 години

Типична ромска седянка.Слави лъже и манипулира като ром.А Байх.. че лъже като ром е ясно.Но жалкото е,чи по ромски управлява.Дето се вика ден да мине,друг да дойде.Тоя неандерталец не само няма никаква визия за десетилетия напред как да се развива държавата,както е навсякъде по света.Той няма план и за един ден напред.Всичко зависи от това кой от началниците му ще му издърпа ухото и за какво.Абсолютна продажна,неграмотна и некадърна марионетка.

292

Анонимен

преди 5 години

Външният дълг на България е близо 40 милиарда долара.

291

Tire tochka

преди 5 години

Hubav vapros za bg obstonationalen E-refendum: Da plastame li subsidii na bg partii i bg partizani?! Hahahaha....moje i sms dopitvane chrez bg telefonni operatori, na koito imame tradicionno bg doverie za prevazhodnia im service i sluh.....

290

Анонимен

преди 5 години

По логиката на партиите и властта, трябва на всички крадци по една субсидия, за да не крадат и да ходят по бизнесите. Те са построили комунизма за партиите си и живеят по комунистически правила. Елитът, политическата секта живее в комунистически рай и охолство, а за народа все предлага да живее в капиталистически ад, все повече се стреми да вземе правата на работниците и да бъдат експлоатирани като евтина работна сила от приятелите на Политическата секта - работонаемателите.

289

To6ko56

преди 5 години

ХА, ХА, ЛА. ГЛУПОСТИ НЕ ГЛЕДАМ. ЖАЛКО за шоумена и неговите хора. ПЪЛЕН СМЯХ, ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ГЛЕДАХ ТОВА !!!

288

Анонимен

преди 5 години

Театрални постановки не ми се гледат. Няма да гледам повече тези режисирани предавания на Слави.Слави, за политик не ставаш, сине! Ти си...

287

Анонимен

преди 5 години

Външният дълг в края на октомври 2018 година беше 56 милиарда и 530 милиона лева, т.е. няма как да е 20% от БВП на България. Хубаво щеше да бъде, ако премиера знаеше и какво говори, а в слчуая той говори за малка част от външният дълг на България.

286

Анонимен

преди 5 години

Така и не казаха ясно, защо при Дянков изтеглиха дълг от 2 млрд. и после през 2016 нов дълг от 6 млрд.?При Живков- дълга за 10 години беше 3-4 млрд.Валутни резерви- 2 млрд. в валута и злато, Луканов наложи мораториум по плащането на дълга- дълга от 3- 4 млрд. се увеличи, а валутните резерви гарант на дълга, изчезнаха по схеми.Ирак ни дължеше 2- 3 млрд. $, Либия и те 2- 3 млрд. $.Запада след военната агресия и окупация на тези държави каза- няма да си получите тези вземания от 4- 6 млрд $!

285

Анонимен

преди 5 години

Говорят за увеличение БВП, за проекти, за увеличение на цени на застраховки, ток, парно- "бизнеса щял да фалира"?Понятието на политиците- "Бизнеса":" някакво национално богатство ли е защитено от Конституцията, Юнеско, ООН, МВФ, СБ" та не можел да фалира- и трябвало да му се плащат задължително увеличения и опрощават задължения? Банките опрощават ли на обикновения българин задълженията?А хората искат да видят подписано:Увеличение на заплати с 20- 80 %, колкото за "бизнеса" увеличението.

284

Анонимен

преди 5 години

До Малки щрихиС бензина може да се реши проблема като се премахнат акцизите и ддс-то върху бензина.Щом в бг недобиваме горива за какво ни е акциз върху горивата.

283

Малки щрихи

преди 5 години

Това което се случва е напълно точно и на мястото си.За тези,които виждат, времето е идеално- да живеят правилно- да знаят, да опознаят себе си, света и така да променят и разберат себе си, съответно света.За другите е постоянно време на недоволство:- ако бензина е 30 стотинки, те искат пък банани целогодишно, не само по Коледа, затова искат да променят системата!- бензина е 2. 40, но имат банани целогодишно, пак недоволни, пак искат да променят системата.И така системата ги използва!

282

Анонимен

преди 5 години

Проблема на ББ е че самия той си вярва на лъжите.

281

Анонимен

преди 5 години

оставка на Борисов и Слави Трофонов...първият-лъжец,а вторият мижитурка...

280

знаем за дълга

преди 5 години

При Тодор Живков външния дълг е бил към 3 млрд. $.Беше създаден държавен резерв от 2 млрд. $- валутни и зпатни резерви.Но какво стана като се напасне историята.Луканов архитекта на прехода наложи мораториум на плащанията, дълга веднага скочи- всичко се увеличи по дълга и затова почна да се спекулира, че станал 8 млрд. $.През това време се разграбваше 2 млрд $ валутен резерв с разни схеми.Имахме да взимаме от Ирак- 2 или 3 млрд $ задължения и от Либия 2 млрд. $.Запада каза- НЕ!И тетака

279

Анонимен

преди 5 години

Още една песен с поздрав към Слави Песента се казва За Кинтос -Гръцко с превод За кинтос как се пердасис ..... изтропа се , яко изъргя се

278

noFreeman

преди 5 години

сегашния външен дълг на страната е 42 милиарда долара... говорете си каквото искате... никога ама никога няма да се оправи това, което направиха всички след 1990... карайте се тука, спорете а държавата затъва в блатото и скоро няма да я има или ако я има това ще е новото 500 вековно робство, защото без икономика тези пари не могат да се върнат НИКОГА!!!

277

Анонимен

преди 5 години

много смешен беше Борисов,когато извади предварителното подготвено листче от джоба си ,за да обяснява за външния дълг,който се увеличил и май е повече от живково време.Така и не разбрахме защо при различна цена на петрола на международните борси у нас бензина си е все еднакво скъп,а Слави угоднически и услужливо се съгласяваше с него.Борисов казваше не е така,не е вярно и следваше своята тактика, фактически избягваше отговорите по същество.Сякаш не схващаше колко ни е омръзнал и не му вярваме..

276

Наивен читател

преди 5 години

Тук всички сме много активни /и аз в това число/ и всички знаем правилния път.Защо тогава 29г мизеруваме оцелявайки???!

275

Анонимен

преди 5 години

Слави показа,че освен лакърдии с Митьо пищова и Бацо Гацов,или там каквото беше,за друго не става.Е,сега на мушката му е президента и Нинова.Как иначе да се хареса на ББ.Спойката е ясна,резултата-също.

274

Анонимен

преди 5 години

Дали няма да има коалиция Бойко - Слави