313

iceblast88

преди 5 години

До ГЕРБ foreverАко те разбирам правилно ти си въобразяваш следното: За да не са на власт комунистите, трябва да избираме комунистите, защото комунистите нямат алтернатива. Ти пиеш ли си хапчетата навреме или не? Как може младежкото БКП да е алтернатива на дъртото БКП след като и двете са БКП? Тиквонии е единствено алтернативно име и опаковка на Курналина, но отвътре и двете са си комунистически *** до мозъка на костите си! И двете биомаси всяка вечер целуват на бай Тошо портрета!

312

Анонимен

преди 5 години

..на 43г.съм ..винаги съм харесвала Слави ..до снощи..почувствах се глупаво като него ,но и доста по-обидно..жалко за пореден път....А за другия..проф.Вучков с хвърчащите си листчета е на светлинни години пред него..

311

Позор

преди 5 години

Славчо Славчо никога не съм вярвал, че си много умен, но се оказа много т-ъ--о парче. Приказките ти големи, но народа видя колко струваш. Гледахме комедия...единия не знае какво пита, а другия какво отговаря. Не, че изобщо гледам предаването ти, но сега съвсем няма шанс да стане

310

ГЕРБ forever

преди 5 години

Няма да хваля ГЕРБ и г-н Борисов,само ще кажа че друга алтернатива за сега нямаме.Евентуално управление на коалиция от БСП и ДПС ще ни вкара в задънена улица,ще настъпи неистов глад,ужасна смрад,ще има вой и скърцане със зъби.Ще настъпи масов мор и ковчезите ще поскъпнат!

309

Цирка е пълен

преди 5 години

До 321 Изобщо не споря ...коментирам от моята камбанария както се казва . Не казвам че в България не се изкарват прилични заплати...но е доста по трудно тегаво и трябва да имаш някой зад гърба си !!! Защо трябва да се боря като ненормален да си хабя времето и здравето ...да се натискам да работя а те да се правят на ударени ?! В Норвегия този проблем го няма ...

308

Анонимен

преди 5 години

До Цирка е пълен Ако не сте ***, просто ще ви кажа: в БГ могат да се вземат големи заплати и да има перспектива - / аз съм свидетел / стига човек да е на точното място с подходящо образование. Ако сте ***, няма смисъл да спорим.

307

Цирка е пълен

преди 5 години

До 318 Разбирам че 3500? ви се виждат малко....но съм от година на тази позиция в Норвегия ...и мисля да се развивам за в бъдеще тук ...перспективите за реализация са огромни ако си кадърен !!! Псевдопатриотизма само ми загуби две години в България !!!

306

lele

преди 5 години

Национален статистически институт БВП:101 043 милиона / 101 милиарда20% * 101 = 20.2 милиарда ВЪНШЕН ДЪЛГелементарно!

305

Анонимен

преди 5 години

До Цирка е пълен - За вас не знам, но познавам много млади хора с отлична подготовка, които си стоят тук и вземат поне два пъти от посочената от вас заплата. Човек ако иска да плюе, винаги ще намери защо, както и обратното. Наистина Цирка е пълен.

304

Цирка е пълен

преди 5 години

Точно учете образовайте се.......и хващайте терминала !!! Две висше съм изкарал по стажове съм ходил и на обучение в чужбина всичко за сметка на родителите ми ...със зъби и нокти се докопах до квалифицирана работа по професията ми за 1200лв заплата !!! Да дойдат с нареждане от " горе" и да ме махнат за да сложат техен човек !!! В чужбина за същата работа взимам 3500евро...и ме уважават като ценен кадър !!!

303

Анонимен

преди 5 години

Учете, образовайте се, повишавайте квалификацията си - не чакайте на някого. Така ще можете да живеете добре, да разберете много неща и да не се поддавате на манипулации. ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА!

302

Анонимен

преди 5 години

Славчо носи огромна вина за чалгаризацията на младите. Ние, неговите връстници отдавна не се интересуваме от неговите "идеи", още от 97- *** година, когато той не излезе на протестите. Жалко за младите хора, които си изгубиха времето и вместо да работят за собственото си благо, се надяваха на някого да ги оправи. Надявам се, вече да няма млади поколения, които да се залъгват по този начин. Слави няма как да задава неудобни въпроси, след като знае истината за онези 50%.Чалгата не прощава наникого!

301

Анонимен

преди 5 години

И Борисов и Слави удариха дъното.За Борисов е известно какво представлява, така че нищо ново, но имаше хора, които все още вярваха на Слави. Е, сега им се отвориха очите.

300

Анонимен

преди 5 години

Снощи в шоуто чувах неколко пъти некакви си 20 % и така не се разбра в цифри - левове или евро точното число на външният ни дълг и как са похарчени 16 милиярда заем който взеха. Срави бе в ролята на учителка която изпитва ученик връзкар за да му пише добра оценка. Нищо на протестите, за беднотията за новите цени на ГО и хранителните стоки, за това, че 2 милиона млади ги нема, за отрицателният прираст на населението, за пазари, икономика и пр.

299

7777

преди 5 години

До Малки щрихи..баце,...голем си!!!

298

Анонимен

преди 5 години

Брутния външен дълг към 30.08.2018 г. е 64% от Брутния вътрешен продукт. По официални данни от БНБ и министерство на финансите. Според Борисов са 20% . НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

297

бг

преди 5 години

След това предаване се убедих че народа ни е.....жалък.Непонятно ми е как този човек е на този пост....кой гласува за него....този е престъпник....неграмотна мутра....

296

Чичо Тони

преди 5 години

Слави без слушалка във ухото е въздух под налягане.

295

Анонимен

преди 5 години

populisti loschooo dylgyt blizo 30 milqrda toi go namalil ai u levo

294

Zejas

преди 5 години

Black friday za bg partiinite subsidii....hahahahahah....