273

Анонимен

преди 5 години

Славито -Топ чичакБраво бе пич разсмя ме истински

272

U-2

преди 5 години

Сричко ос*а всичко.

271

Анонимен

преди 5 години

Да ни е жив здрав боко. Още много години да ни радва от малкия екран с тъпoтaтa и идиотизма си, но вече е време да сдава властта завинаги.

270

Анонимен

преди 5 години

Има една песен на Потрез която се казва топ чичак- описва точно Славито Тотално ми падна в очите

269

Анонимен

преди 5 години

Чудех се кое в изявата снощи на Борисов ми е познато,а то се оказа приликата му с Т.Живков....той говореше така елементарно и несвързано и бодигарда му го копира.С нетърпение и досада искахме един ден Живков да се махне,а сега същото желаем и по отношение на Бойко.С половин уста се съгласи за партийната субсидия,което говори за вътрешно отричане,а днес сутринта пък Кутев му пригласяше по телевизията...като са толкова много членовете на ГЕРБ умножено по 2 лв.чл.внос и 1 лв.субсидия...стигат им...

268

Анонимен

преди 5 години

Слави тотално ме разочарова.Такъв реверанс към Борисов не бяхме очаквали.Неадекватно и подмазваческо поведение,което изтри всички послания,които отправяше към хората,които му повярваха.Жалко.Купен ли е,или се изплаши да не го приключат,както преди време премиера му беше обещал?

267

Анонимен

преди 5 години

Снощи лидерът на ГЕРБ призна, че партийците му са корумпирани и ако намали субсидията, съвсем ще ги изпусне. Разбрах още, че ББ е изпуснал контрола над партията си, понеже "се развивала" и ПГ си прави каквото иска. Разбрах и това, че България има двама клоуни и те се състезаваха кой е по-смешен.

266

Анонимен

преди 5 години

Дългия се изложи тотално ! Видя се че е ниска топка . Ако направи партия ще е нещо като Марешки Актьорска вечер вместо в понеделник , в сряда

265

Анонимен

преди 5 години

Рисково е вашето управление за държавата,а не намаляване на субсидиите.Издържайте се от членски внос,нали уж имате голяма подкрепа.Аз не искам моите пари да отиват за вашия комфорт.

264

Анонимен

преди 5 години

Бате е голям досадник- прави супер показатели на държавата и после иска в Еврозоната и хората там се чудят какъв двоен стандарт да измислят и затварят системата още повече с нови критерии.

263

Анонимен

преди 5 години

Работата ясна бсп пак губи изборите и Нинова отива в казана

262

noFreeman

преди 5 години

хаха в Русия имало протести... къде ги видя бе гьотверен... А95 - 86 ст., останалите са до 1.17 - погледни днешните цени в Москва бе бандит... колкото по-бързо се махнете всички в парламента и дойдат нови млади знаещи хора ще затъваме дотам, че ще ни трябват 50 години да изплуваме, ако въобще стане!!!

261

ДС

преди 5 години

След снощи, разбрах, че няма никой да ни оправи. Само ние сами можем. Трябва да излезем на улицата всички иначе нищо няма да се промени.

260

Анонимен

преди 5 години

Според Борисов,субсидиите не били големи,но щял да предложи да ги намалят.Значи не са големи,а?Щели да се корумпират неговите хора,ако се намалят.Е то по-корумпирано от сегашното управление не сме имали.А в Германия като са 60 евроцента защо политиците не са корумпирани,бе?Вие и по 20 лв.на глас да вземате пак ще се корумпирате.Пак ще има костинбродски бюлетини,пак ще се договаряте с олигарси,пак ще купувате държавната администрация и малцинствата.Това е истината.

259

Иванчо+Марийка

преди 5 години

Тук е прав Боко. И без това париите са силно зависими от бизнеса. Може би трябва да се намали на нещо по-приемливо - 5-6лв.

258

Гробокопач

преди 5 години

Модераторе, защо ме триеш? Още чакам, чоека от вашият екип, който ме заплашваше със смърт вчера (той говореше, а ти не го триеше), да дойде и д ами пререже гърлото. Чакам го този Пикльо! Мислете му много добре! Цялата кореспондеция е извадена, разпечатана и готов ав плика, да пътува, където трябва. Варненските ви, *** номерца, няма д аминат! Серсемчета, некви пикливи командосчета, станало им широко в тая държава.

257

Анонимен

преди 5 години

Ама много срамежлив тоя премиер,бе.Колко пъти го попитаха колко е външния дълг в цифри,а той си плещеше за проценти.Така са му написали на листчето.Човека може да не знае,колко е дълга,да питаме Горанов.Той колко знаеееее.....

256

Анонимен

преди 5 години

Слави много се изложи.Сега и да направи партия,няма кой да му се върже.Клекна пред Борисов ,мно поне видфяхме,че няма т.о.п.к.и за лидер.

255

Анонимен

преди 5 години

трябва повече комуникация с хората и вдигане на доходите и всичко ще си дойде на мястото че аз като имам пари в джоба даже няма да ме интересува кой е премиер

254

Анонимен

преди 5 години

Въпросите бяха същите, каквито са задавали вчера на ББ в сутрешно предаване на Бтв. Подготвено, режисирано предаване, в което се говори едно и също.Слави се включи в пропагандната машина на властта.