92

Анонимен

преди 5 години

Работилият по материала, отскоро те виждам да работиш. Работи! Ама професионално! Нямаш ли снимка на С-300? Момченце си, разбирам дамите да правят грешки със самолети и хеликоптери, ама ти! Или не си момченце?

91

Анонимен

преди 5 години

До България над всичкоИли трябва да си корумпе като Ердоган или трябва да си съвсем без мозък да купуваш нещо което не върши никаква работа като С-400.

90

Анонимен

преди 5 години

До 92 крива ръкета не ни трябва ако ще и подарак

89

Анонимен

преди 5 години

В момента в Египет има военни учения с участието на една нова формация наречена условно арабско НАТО. Във ученията участват Египет, СА, Кувейт, Бахрейн, Йордания и ОАЕ като наблюдатели участват Ливан и Мароко. Та това арабско НАТО е насочено срещу Иран. СА е твърдо решена да сломи икономически Иран и увеличава с бързи темпове добива на петрол, цените му за няколко дена паднаха с 10 долара. Ако Русия не се включи сериозно в петролното ембарго, СА заплашва да свали цените на нива 30-35 долара.

88

Анонимен

преди 5 години

5 към1 че гнома Вова първи преди султан Ердо ще запълни трапа

87

България над всичко

преди 5 години

България трябва да закупи C-400 от братска Русия !!!!

86

Анонимен

преди 5 години

Много бой ще има за турския аскер на лудия Ердоган-султан..............и от армията на Асад, и от кюрдите!!!Хубаво че бай Ердо е много болен и скоро ще пукне!!

85

Анонимен

преди 5 години

Армията на Асад скоро ще контролира 100 % от територията на свещената сирийска земя...................главорезите от ИДИЛ ще бъдат пратени при Аллах и девиците!!!За опозицията на Асад ...................само бой..............умерена, радикална опозиция........................ще станат с една глава по къси!!!Голям патриот и мъж е Асад................. доктора!!!

84

за чадърите

преди 5 години

Това са специални гестаповски чадъри,трофейни от ВСВ лично чичо Хайни е ходел с такъв в последните дни на Райха.Платното е от титанова ламарина и е боядисано камуфлажно за заблуда!Легенди се носят за него-чичо Хайни оцелял,след като руски картечар изстрелял цяла лента с патрони и избягал докато презарежда!Две руски и пет американски бомби паднали върху чадъра му и пак оцелял.За последно бил го свалил дакато се облекчавал и така последната бомба го убила!

83

Анонимен

преди 5 години

Башар Асад е голям мъж, патриот, истински защитник на родината си от главорезите на Ислямска държава.Скоро ще хвърчат глави на терористите от умерената и радикалната опозиция..........до окончателната победа на армията на Асад!!!

82

Хапни олово

преди 5 години

До Анонимен 84 -До 81 я стига се прай на срашен че ще ти одера руската жо,па за цър,вули пикал съм на телата на много по дори мъже от теб.То е крайно време и на твойто тяло да се изпикаят а и на децата ти на телата за отмъщение :))голем отворко го вадиш те такива биячи,като тебе свършват с 10 9мм. да знаеш великане".Над теб съм!!!!!!!

81

Анонимен

преди 5 години

Доколкото четох в първите няколко месеца установките ще бъдат наблюдавани от руски военни специалисти. След това ще бъдат изцяло под контрола на сирийците. Дадени са безплатно с уговорката да не охраняват войските на Иран. Като ги оставят руснаците изцяло на сирийците, ако изобщо се случи, със сигурност ще почнат да ги тестват. РЕБ, ракети, бомби.. Това е идеален случай да се проверят как действат, няма как евреите и американците да го изпуснат.

80

za Syria

преди 5 години

Лудият турски диктатор Ердоган-султан няма работа в Сирия............добре обаче , че Ердоган, дето се прави на султан е много болен и скоро ще пукне.............това ще е хубав ден за българи, гърци, кюрди, сирийци и прогресивните турци в самата Турция!!!

79

za Syria

преди 5 години

Бъдещето на Сирия ще се реши от трите световни свръхсили................Русия, САЩ и Китай.Ингелизите(Англия) и франсетата(Франция) да не се месят в Сирия............че станаха много нагли вече!!!Лудият турски диктатор Ердоган и евреите нямат работа в Сирия............да се изтеглят!!

78

Анонимен

преди 5 години

До 81 я стига се прай на срашен че ще ти одера руската жо,па за цър,вули пикал съм на телата на много по дори мъже от теб

77

Анонимен

преди 5 години

ИСИЛ изабщо не могат да пишат ама си спомням ка руснаците бягаха от тях отПалмира и Табка .Война с литературни четения не се прави и с Анимета не става

76

Анонимен

преди 5 години

Пич, само един шамар ти трябва за да станеш ти самият груз 200! Къде си мериш микроскопичното израстъче!На бой мога да тее бия ако реша на бягане 50 метра спринт,на канадска на вдигане ан тежести по-драв ген имам от твоя факт!Ако искаш,някой денн ще се пробваме това,че си по-висок не значи,че си по-як момче!

75

Анонимен

преди 5 години

До 76,Пише се "не могат" и "засекат". Дано знанията ти по военна техника и дело, са по добри от тези по граматика! :)

74

Калеко Алеко

преди 5 години

Темата е щекотлива и тутакси предизвика сред *** във форума вълна от национална гордост ... А по същество, за какво им е на Израел да нанасят удари по Сирия, когато действията на руснаци и сирийци там са толкова координирани, че се изтрепват едни други, както беше в случай със сваления самолет ИЛ-20 ... ?!

73

Анонимен

преди 5 години

С-300 немогат да засечат Ф-35.Страшно пошла статия.Израелците сигрно си летят всеки ден ,просто вие *** не го разбирате.