132

Стелт

преди 5 години

Ми Ф35 е стелт, затова не ги виждат. И бомбардира със стелт бомби, затова никой не разбира. Теа бомби като гръмнат, нито се чуват нито се виждат.

131

Анонимен

преди 5 години

Просто израелците не искат да падне някой руски самолет и да загинат още хора.Иначе ще насметат "комплексите" за нула време....

130

Анонимен

преди 5 години

След инцидента с Ил-20 израелските ВВС не са нанасяли въздушни удари по цели в Сирия.Фейковата информация е дело на руско-говорящи репатрианти в Израел и местено вестниче издавано на руски език от тях.В последствие тази фейкова статия е препечатана първо от руската, а след това е взаимствана и от белоруската и украинската преса.

129

Анонимен

преди 5 години

Разказа им се играта на "богоизбраните"

128

Анонимен

преди 5 години

Израел GDP per capita 40000 USDИран GDP per capita 5400 USDРаша GDP per capita 10000 USD

127

Анонимен

преди 5 години

Освен това, в момента там е пълно с системи за радиоелектронна борба и системи за пасивно радиоелектронно разузнаване, и рашките са абсолютно наясно със всяка една еврейска крачка, тъй че джудените освен че пикаят газ, ами и пръцат кръв.

126

Анонимен

преди 5 години

Отделно, след модификации, руските радари, могат да насочват радиокомандно сирийските ракети, включително и от старите С200 и С75 чиито радари по-принцип са слаба ракия от гледна точка на днешните технологии, тъй че джудените пикаят газ.

125

Анонимен

преди 5 години

Смешните дежудени вече не могат да бомбардират страхливо от отдалеч с тактически ракети и планиращи бомби, защот се изисква минимум 100км отстояние от целта и да се лети на максимална височина, за да имат достатъчна инерция бомбите. Това означава че вече още като излетят, се засичат и следят от радарите на С300 и С400, които предават информацията на сирийските ПВО, а обхвата на ракетите на С300 е около 200 км, което значи че евреите трябва да навлязат дълбоко в зона където ще бъдат бити и евани.

124

ПроСоТо

преди 5 години

До Боби"Волхов",не "Волохов"...Петкабинен вариант,на радиолампи.....Беше си "НЕЩО" за времето!..ЯКО "нещо"..Със шест /ако не ме лъже паметта/ ракетни установки.УПРАВЛЯЕМИ по време на ЦЕЛИЯ им полет..Височина-40 км....мда,беха си "нещо"...И цяла България беше защитена от тях!!!!!!!!!.."също като сега"..

123

леле

преди 5 години

С-300 бяха тенеке, *** и какво ли още не ! Когато фактите говорят..... ! От разполагането на С-300 няма и опит за самолетна атака на израелците !

122

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 131: Голям специалист на празните приказки се изкара. Хайде, трай си за да не се излагаш.За какво се препирате тук. Откакто Сирийците получиха по-новите зенитни комплекси С300 Израел не се решава да праща самолетите си в сирийското въздушно пространство както преди. Виж, да изстрелят някоя и друга ракета от разстояние - това сигурно няма да се откажат да го правят. Това са фактите.Останалото са интерпретации.

121

Боби

преди 5 години

До Анонимен 131"От едни стари съветски комплекси с-300 дето Русия ги разположи в Сирия и Израел се н*сраха,"ЕХХ ЕКСПЕРТИ какво означава СТАРИ КОМПЛЕКСИ?Ето ви нещо за размисъл С-75 е комплекса на Виетнамската войнаС-75М3 Волохов - Аналогов комплекс - няма компютри няма нищо модерно в последната си модификация полза за СИГНАЛЕН ГЕНЕРАТОР (нещото дето формира радио лъча) генератор на БЯЛ ШУМНяма начин да се анализира сигнала - няма начин да се измами - само да се заглушиС-75М3 - 1969 година

120

Анонимен

преди 5 години

Русия че тия ги бихме като тъпани във войните. Армията им е Много слаба ракия а новата им техниката бетер ромска каруца Едни Железа ковти копия на немските от войната дето им останаха от ссср рето Факти

119

Анонимен

преди 5 години

От едни стари съветски комплекси с-300 дето Русия ги разположи в Сирия и Израел се н*сраха,а ако Вова реши да разположи в Сирия и руския ядрени комплекси и да ги насочи към Исрал,дали (избраните)и целия западен свят начело с кашерната говедарска клоака САЩ няма да хукнат да пълзят и се гърчат в Москва пред Путин. Подлите юди си намериха майстора в лицето на Рисия и Иран,които ще прочистят планетата от тях

118

Анонимен

преди 5 години

Руските глупости будят само презрение белким не сме виждали С300 Еврейте ще го изметат за норматив барабар с прилежаштия груз 200

117

Анонимен

преди 5 години

Израел е малка държавица и не е хубаво да скача на огромни по територия и военна мощ държави като Иран. Реално могат да бъдат изтрити от картата за 30 минути точно. Нито самолетите им ще имат време да излетят нито танковете да запалят. Всичко ще бъде унищожено още на земята по поделения и летища. Няма да имат време и да се обърнат. Истинската война не е като по холивудските филми. Отделно "железния купол" има ужасно малка ефективност. След последната атака от 30 ракети по Израел бяха свалени 10.

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 126Не може да си българофил, в това абсолютно се заблуждаваш. България не може сама да се защити в съвременния свят това е абсурдо и ако не го разбираш не си никакъв българофил.

115

no mercy

преди 5 години

Израел си научи урока от ВСВ. А той е: Ако някой те заплашва с унищожение със сигурност ще се опита да го направи, затова го удари и ликвидирай първи.Иран ще си изсърба попарата дето я набърка в Близкия изток в това бъдете абсолютно сигурни. Пък ако Русия продължава да се прави на интересна и тя ще отнесе тоягите.

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 123Ти санким си нещо повече от един предател русофил.

113

Анонимен

преди 5 години

До пехотинецИ защо не го направят, ами ходиха чак в Москва да се оправдават? На крак, както се казва!