72

za Syria

преди 5 години

Слава на великия сирийски народ и президента Асад.............................много бой ще има за терористите от ИДИЛ, за аскера на лудия диктатор Ердоган-султан и за всякаква опозиция в Сирия.............умерена и радикална................голям мъж и патриот се оказа Асад!!

71

Анонимен

преди 5 години

До 69 как каде в задните части на някоя рускиня можеби дъщеряти

70

za Syria

преди 5 години

Турция и Израел са агресори в Сирия!!Да изтеглят армиите си от свещената сирийска земя..............Ердоган да изтегля аскера си, защото ще яде много бой от армията на Асад и кюрдите.Евреите също нямат работа в Сирия!!!Съдбата на Сирия ще се реши от двете велики сили...........Русия и САЩ.Путин и Тръмп трябва да се разберат за бъдещето Сирия.Асад се оказа голям патриот и голям президент.............не остави народа си на терористите от Ислямска държава!!

69

ПроСоТо

преди 5 години

До БОГ ДА ПАЗИ ЕВРЕЙТЕабе виж какво,я дай вместо да им увеличат територията 10 пъти,по-добре да им дадат цяла планета !..Сатурн например!..Нали "шестограма" на евреите и на полюса му!..-Демек,техна територия..

68

Анонимен

преди 5 години

Демек руснаците са като Венецуела защото и Нейните са космически ВКС (((

67

Анонимен

преди 5 години

Пич, само един шамар ти трябва за да станеш ти самият груз 200! Къде си мериш микроскопичното израстъче!

66

Анонимен

преди 5 години

До 55 по скоро говори че ч,е.п за зеле не става от руската армия

65

Анонимен

преди 5 години

Израел има военно-въздушни сили.Но пък Русия има Военно-Космически сили!Разликата е огромна!

64

Анонимен

преди 5 години

Най елементарна тактика на 300км от границата без проблеми с артилерия примерно тип MARS спокойно могат да изметат всяка позиция на С300 барабар с радарите Ако започнат и с ВВС мани мани пак ще погребваме руски кифладжий . Това ПВО са го наврели в някоя 9 глуха в северна Латакия с руски инструктори и под руско знаме и палят свещи и молитви да не станат груз 200 някоя нощ Факт

63

za Syria

преди 5 години

Руските ЗРК C-300 и C-400 са отбранителни оръжия!!!Държавността в Сирия трябва да се възстанови ...........Сирия има право да се отбранява..............слава на великия сирийски народ и президента Асад.............устояха на чудовищната агресия на Англия, Франция и САЩ.Терористите ще бъдат унищожени от армията на Асад ...........с помощта на братска Русия!!

62

БОГ ДА ПАЗИ ЕВРЕЙТЕ

преди 5 години

Еврейте са велики,най-умните хора на планетата Земя факт!!След еврейте са англосаксонците ако не бяха тези хора сега нямаше да има никакви технологии освем ромски каруци!Израел е държава за пример в всяко едно отношение дано Сащ и Русия помогнат на еврейте да увеличат своята територия поне още 10 пъти!!!

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60Че то има С-400 в Сирия от 2015 година уж да пази летището в Хмеймим, но досега освен 2-3 дрона на въстанниците закупени от направи си сам с дървена конструкция и с привързани крила с тиксо нищо друго не са успели да свалят. Руския генерал се оправдаваше че му пречела земната кривина на С400 иначе ако я нямало щял да е безпогрешен. Имам големи съмнения че са свалилил и дроновете самоделки защото на снимките които показаха просто са изпочупени не са нито разкъсани нито обгорели.

60

Васко Кръпката

преди 5 години

Ракетките извади добрият бате Влади и във кашернята се снишиха до земята, да живее рокенрола, чааак до края на светаааа!

59

ПроСоТо

преди 5 години

забележката ми не беше към и_диота,който ме "обяви" за руснак!!!!..да си опресни "знанията"!

58

Анонимен

преди 5 години

А ако Владимир вкара С-400 в Сирия в Израел ще започнат масови ритуални самоубийства от шубе. Жалки ционистки мишоци.

57

Анонимен

преди 5 години

До ХхххАбе ***. Кой нападна Полша заедно с Хитлер? Кой прави военен парад на победата заедно с Вермахта в Брест на 22.09.1939? Не беше ли твоята Червена Армия дето много геройски се борила с нацизма?

56

Анонимен

преди 5 години

За ссср говорим имаше там едно етническо малцинство около 35% от населението роми тъй де руснаци Факт

55

Дави Гонанижа

преди 5 години

Памперсите са пълни догоре с топли кашерни ***. Големите ербапи си седят на тях и гледат плахо като обрани евреи. Аре бе, нали бехте най-големите тарикати, господарите на света! НЕЩАААСТНИЦИИИИ, Вовата мръдна с мустак и се вцепенихте и наакахте.

54

ПроСоТо

преди 5 години

благодаря за уточнението!Все пак трудно ми е да повярвам,че нещата са толкова прости..Обаче ако е истина това,си е направо смешно!..Значи какво излиза?..-:-"Отивай да трепеш другите,които НЯМА да получат "обещетения" за това,че си ги убил,но ако убият теб,на семейството ти се полагат 5млр-"..?...някакна тотална щуротия има тука..

53

до 50

преди 5 години

Само като им видиш броя на жертвите и става ясно колко са се били и кой(сами) са се спасили.