112

Анонимен

преди 5 години

До БОГ ДА ПАЗИ ЕВРЕЙТе...Питаш какво са ни направили юдите,като се почне от това,че еврейката сара -теодора изпрати личния си слуга лазар коен да отвори пред турците вратите на търновската крепост,като се мине през кланетата на българи в Стара и Нова Загора заповядани от Сюлейман паша-еврейна Соломон Леви по време на руско-турската война и се стигне до днес където евреите Луканов Ф.Димитров,П Стоянов.Станишев, Паси,и сега Барух Бехар-тиквата и останалата плеяда,питаш какво са ни направили ли

111

Костов

преди 5 години

До БОГ ДА ПАЗИ ЕВРЕЙТЕ - По кои правило в БЪЛГАРСКАТА граматика вече се пише евреЙте, а не евреИте???

110

House M.D.

преди 5 години

Отново въпросителен знак след твърдение. Ама след като метрополитенът може да спира времето...

109

Крим е руски

преди 5 години

Русия е велика сила, свикнаха ли лицемерите в Англия, Франция и САЩ??

108

БОГ ДА ПАЗИ ЕВРЕЙТЕ

преди 5 години

Защо слагате минуси бе??Какво са ви направили еврейте?Нищо!!Разбирам да пишете против ромтие прават бели ама против еврейте не пишете!!!!!Еврейте са умни-най-умните хора на планетата !!!Това че на теб/вас бг работодателите ви плащат стотинки са си виновни българите не еврейте и вие,че не протестирате!!!!

107

Анонимен

преди 5 години

за 3 месеца 4 срещи между нашата Тиква и сатанисткото изчадие Натаняху.Това не е нормално .Явно Израел пак крои някаква гнусотия в която ще замеси нас.

106

Анонимен

преди 5 години

До БОГ ДА ПАЗИ ЕВРЕЙТЕ- БОГ ДА ИЗТРЕБИ ЕВРЕЙТЕ,КОИТО СА НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА

105

БОГ ДА ПАЗИ ЕВРЕЙТЕ

преди 5 години

До пехотинец-Абсолютно правилно еврейте са супер хора умни и интелигентни Бог да ги пази!Ако Израел решат и Турция и русия не могат да им се изпречат на пътя!!

104

ognyanz

преди 5 години

С300 са доста по-добри от старите С200 на сирийците, при тях тоя номер, който погодиха израелските самолети на руснаците по-трудно може да се направи - при С300 зенитната ракета се управлява и след изстрелването. А освен това са и с автономен радар, не чакат комуникация със сателит. Така че израелците имат защо да се пазят.

103

пехотинец

преди 5 години

Евреите могат да приключат с лагера на руснаците само с няколко нощни полета на Херон дронове. Какви C300!?!? Ако решат, страшната руска военна техника там се превръща в купчина вторични суровини.

102

шум в ухото

преди 5 години

коментатори отдолу са Прочути българските АННАЛлизатори

101

Анонимен

преди 5 години

Що ли ми напомня новогодишната атака на Опозицията със 9 самоделни дрони от Али експрес над руската база в Латакия тогава повредиха два СУ35 и една установка С 400 изгоря и един БТР 82 в цялата дандания загина и Един руснак застрелян от свойте имаше и ранени пияндурите решили че ги нападат по земя (((

100

ники

преди 5 години

Съветска пропаганда, фейк ню, както искайте си го наричайте ама Израел изобщо не ги е страх от клоакатоа

99

ади бе

преди 5 години

Долината Бекаа ли се казваше през 1982?

98

TT

преди 5 години

До TriponecaГлупости..След 17 Септ. израелците имат извършени най-малко две въздушни атаки срещу ирански бази в Сирия,само че нито те,нито руснаците имат интерес от разгласата на тия факти...

97

Зозо

преди 5 години

...Израел неведнъж са заявявали, че няма да прекратят бомбардировките в Сирия, независимо от това, че в региона са се появили руски зенитно-ракетни системи С-300...Я сега си прочетете заглавието на статията пак! Не са решили не са избомбили пак!

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98А според теб какво е това на снимката? Според мен това си е С-300 варианта за противосамолетна отбрана. Варианта за противоракетна отбрана е с тръби от които се изстрелват ракетите. Точно това е доставено в Сирия и то е от времето на студената война.

95

Triponeca

преди 5 години

Май рашъните взеха тотален превес в региона и то такъв,че мошетата се свиха на кокоши трътки.Колкото и да квичите,сороски изчaдия на Ада вече всички се поклониха на Путин признавайки го за световен хегемон!

94

Не се шегувам!

преди 5 години

До Хапни оловоДа-а! Тукашните мудератори ще оставят тази гадост, с теб са!А ТИ СИ ПОДПИСА ПРИСЪДАТА...

93

Анонимен

преди 5 години

Астер или Метеор или израелски за какво ни е крива руска бурия .От цялото им ПВО чат пат САМО,,, ТОР ра става до някаде