12

Анонимен

преди 5 години

за да се домъкне дотук кашерния сатанист натаняху,значи на юдите им се пече голямо яйце на *** и затова както винаги подлите еврюхи им трябва някой друг да свърши мръсната работа в кървавите им подли игрички и разбира се веднага на преден план излизат нашите майкопродавци дето ни управляват начело с продажната ни Тиква Бойко Борисов- Барух Бехар,които са готови да служат на Израел в ощърб на България.Затова са тези тайни и потайни срещи м/у Натаняху и Тиквонии

11

Анонимен

преди 5 години

В Израел има военен закон според който всеки военнослужещ който изпълнява престъпна заповед на командира си също е престъпник и е отговорен. Израелските пилоти на F-35 които се криха зад руския транспортен самолет трябва да бъдат съдени като престъпници.

10

това е

преди 5 години

Израел прекалиха те най нагло нахлуваха в Сирийска територия и бомбандираха каквото си искат,но ако някой посегне на тяхната територия вдигат врява!?

9

Анонимен

преди 5 години

Не я важно в какво вярвам аз, а израелците. А те вярват, че вече не е добра идея да имровизират. "Дупе зане 2 и 200", казваше баба ми.

8

Анонимен

преди 5 години

Блажени са вярващите в силата на руското оръжие.

7

Анонимен

преди 5 години

Държавицата им е толкова малка, че едва излитат от пистата. Колкото самолетоносач е. 90% е пустиня, а другата част може да стане на всичко.

6

Анонимен

преди 5 години

ХА ХА ОТКАК МАГУЧАЯ РАЗПОЛОЖИ В СИРИЯ ВЕЧЕ ОСТАРЯЛАТА СИСТЕМА С-300 И ВЕДНАГА КАШЕРНИТЕ ГОВЕДЦА И ТЕХНИТЕ КАШЕРНИ ГОСПОДАРИ В ИСРАЛ СИ ПРИЗЕМИХА УЖ (НАЙ-ДОБРИТЕ) И (НЕВИДИМИ) Ф-35....А БЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ ЖАЛКО В ДНЕШНО ВРЕМЕ Е ДА СИ Ч***ФУТ

5

Това е истината

преди 5 години

Евреете нямат нищо общо с ционистите-фашисти .

4

Анонимен

преди 5 години

Свърши тренировката. Трябва да си намерят друг полигон при някакви аборигени без с-300. Кучето скача според тоягата. Ще се правят на велики на друго място. Ако няма къде, винаги могат да експериментират с гетото Газа.

3

Хм

преди 5 години

По-скоро са се разбрали какво и къде може и къде не може.А удари могат да се нанасят и без да се навлиза в сирийското въздушно пространство,ако е толкова наложително.То и войната почти затихна.

2

Анонимен

преди 5 години

Няма ядове, ще изчакат стелт бомбадировачите от САЩ да дойдат и ще ползват тях, за да неурализират C-300 после по старо му.

1

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!