152

Гинчо

преди 5 години

Свален от сирийците? Да сте чули извинение от Асад за грешката? Не? Ами защото Ил-20 си го свалиха самите руснаци и за да не станат за резил, натопиха сирийците!

151

До №125

преди 5 години

До no mercy"Израел си научи урока от ВСВ."Няма смисъл да се чете повече! Израел е създаден след ВСВ. По това време евреите са били по концлагерите.

150

Гинчо

преди 5 години

Свален от сирийците? Да сте чули извинение от Асад? Не? Ами защото си го свалиха самите руснаци и за да не станат за резил, натопиха сирийците!

149

До БНА

преди 5 години

Съвременното ни оръжие се нарича НАТО.Нямаме нужда от нови ракети, защото единствения ни враг е Русия.А наш съюзник е НАТО.

148

Анонимен

преди 5 години

Еврейчетата изпухаха крилата.

147

Solar Power

преди 5 години

За какво да атакува отново ? Най-много русанците отново да се гръмнат в кръка :)Току виж ракетите паднали директно в някой град.

146

БНА

преди 5 години

До АнонименМалоумник се пише слято ( ***)! Никъде не съм написал, че са нарязани С-300! Унищожиха системите "Волхов", както и едни по-важни стратегически ракети, които мнооого бъркаха чужди сметки, ама ти нали си "разбирач" и драскач... Преди да пишеш, винаги чети и ако можеш - мисли!

145

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109Нагъл лъжец!

144

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВсичко беше нарязано и унищожено. Разполагахме и със същите най-модерни за времето си С-300.---------------Мало умник, нито една ракета и нито един комплекс С-300 не е нарязан.Тези комплекси и в момента са на въоръжение в БА - ходят на учения и стрелби, изкарват ги на парадите. Ти къде бля досега, проинформирай се малко преди да пишеш тапотии.

143

Анонимен

преди 5 години

До БНАВ задачата се пита - КЪДЕ Е СЪВРЕМЕННОТО ОРЪЖИЕ на днешните "приятели"------------------Ами в магазина е. Вадиш парите и си го купуваш.

142

БНА

преди 5 години

До ПроСоТоИ понеже някой ниско платени *** много обичат да плюят срещу вятъра, нека им опиша следната картинка. България до 1990 година разполагаше с ПВО, което към съвременните стандарти отговаря на системите С-400, "Пейтриът" ( за да добият някаква представа драскачите). Това въоръжение ни го предоставяше тогавашният ни съюзник. Няма да коментирам дали е било безплатно, защото всички знаем, че безплатен обяд НЯМА. В задачата се пита - КЪДЕ Е СЪВРЕМЕННОТО ОРЪЖИЕ на днешните "приятели"

141

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоБойната глава е осколочна и не поразява директно самолета. На определаена дистанция от него се подава сигнал и главата се взривява, като няколкостотин осколки политат към мишената под ъгъл 40 градуса. Никакъв шанс за измъкване. Всичко беше нарязано и унищожено. Разполагахме и със същите най-модерни за времето си С-300. България и българите бяха надеждно защитени! Сега сме без ***..., но сме "член" на нещо.

140

БНА

преди 5 години

До ПроСоТоНе бъркаш. Пусковите установки са шест. Ракети 5я23, 20 ДСУ. Двустепенни с барутна първа степен и втора степен гориво/окислител. Поделение 34070, две години служба на Родината. Сега са останали само грозни арматури да стърчат от едно от секретните поделения на България, което пазеше всяка нощ София и Кремиковци.

139

КОЗАР

преди 5 години

Евроцентоджии-прочути кен-е-фочистачи,болногледачи,съдовомиячи са аННАЛИЗАТОРИ ОТвелика европейска държава

138

Анонимен

преди 5 години

браво, такива новини са нужни на копейкажиите от нет-а, че да им стане и да "ударят едно коляно" на жената.

137

@Руснак

преди 5 години

Не се коси, форума гъмжи от откачени твои себеподобни комплексари за които Руснак звучи Гордо , а за мен е име на просташки национализъм без абсолютно никакво покритие93434

136

Анонимен

преди 5 години

Може и да е от някой,който е купувал оръжия от Русия.Израел и Русия ще се разберат.

135

губещ европе ец

преди 5 години

крайно вре ме е света да се стресне или друго по страшно ще му се стресне.

134

Руснак

преди 5 години

Малииии моите Рашки-*** уплашее израилтаните???????Ха ха ха - смех, моого смех, Баце Вили....да легаш...от матапе.....леелле Баце....уплашихме юдите???????

133

На снимката

преди 5 години

Това на снимката са С125 - ламови системи на 60години. С такава свалиха Ф16ката. Защо да не ги е страх от С300 дето са на 30 години?