111

Въй

преди 6 години

Та по темата се сетих за една серия на Friens в която Джоуи написа писмото за осиновяване на Моника и Чандлър и го одобриха, защото мислиха че го е писало дете. Като си напишат есетата в Сърбия могат да ги изпратят до Брюксел и туку виж са го приели по милост жертвите на балканите в ЕС

110

Въй

преди 6 години

Много е тъпо, че могат да се пишат коментари без рег, защото като затапиш някой и той не ти отговаря, а имисля нов топик. Темата е за Сърбия, а не за Турция (не че има голяма разлика в поведенито на двете)

109

Анонимен

преди 6 години

Българи и сърби сме братя.............трябва да си прощаваме взаимно грешките и болките от историята , за да има мир на Балканите и в региона............истинският враг е Турция с откачалника - диктатор Ердоган-султан и терористите, които знаем кой ги финансира и подкрепя!!!

108

Анонимен

преди 6 години

В Сурдулица неселението преди 100 години другари е БЪЛГАРСКО,а българските "шовиняги"избиват СРЪБСКИ ГЛАВОРЕЗИ,ама къде акъл у комунярски доб..тък!Умирай от смях ТИ СИ ОТ ТИЯ КОИТО ПИШАТ КЛЕВЕТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ защото болшевиките и Фтентичните не са на власт,от кои си ПРОКРЕМЪЛЦи ИЛИ ПРОКОПИЕВЕЦ??

107

Анонимен

преди 6 години

Тука има най-малко три турски трола. Слугувайте на диктаторчето си. По лира на коментар ли ви дава? Или на фанатици - безплатно?

106

Анонимен

преди 6 години

Левски не е знаел колко е лоша Сърбия и се е бил за свободата на Сърбия. Генерал Хаджи Христо не е знаел колко са лоши гърците и се е бил за свободата на Гърция. Со ро со идите най-умни на света, ако зависи от тях да ни върнат под турския ботуш.

105

Анонимен

преди 6 години

Ако Турция ни окупира, ала тя няма сили за това, щото Африн превзема 3 месеца, нали ще ходим бежанци в Сърбия? Не плюйте против сърбите. Те са наши братя, като нашите грехове към тях са поне съизмерими ако не и по-големи от техните.

104

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Шок! Изумително! нашия,, богаташ,, сиднито,живеещ под моста Харбър Бридж най-накрая успя да направи ,,полов акт,, и за първи път от 45 години видя катеричка като пъхаше шпека.Най-накрая жена му пусна....

103

Анонимен

преди 6 години

Умирам си от смях по нашите медии, които заемат 130 о място по медийна свобода след почти всички държави от света, как прокарват тезите, базирани на извращения на историята, как турците са ни братя а сърбите и гърците врагове. Как Русия ни е окупатор а Осмонската империя присъствала тука и сме си били супер. Е за такива като вас Иван Вазов е създал литературния образ на чорбаджи Юрдан Диамандиев и Кирияк Стефчов. Прочетете Под игото. Ако искате го и прекръстете под присъствието.

102

Анонимен

преди 6 години

Сърбите няма да посегнат и на един сантиметър от БГ-земя, в това съм сигурен.............но виж, Ердоган-султан, приятелчето на Бойко Борисов е друга ракия...............вие вярвате ли му??

101

До искащия аргумент

преди 6 години

От както стана морално да 15 въздрастни четника да *******т 12 годишно момиче. И само да знаеш, че по това време в Босна живяха и българки... които сега се спотайват, за да не ти обясняват пт куде дойдоха децата им, родени в Загреб... туше моето момче... ако си женен или имаш дъщеря ще го разбереш.

100

за Турция

преди 6 години

Защо мълчите за изказванията на Едроган - султан, ами коментирате сърбите???Страхливци такива..............Турция има две незаконни партии - ДПС и ДОСТ.Защо не коментирате политиката на Ердоган и Турция?? Както вкара аскера си в Сирия, утре ще го вкара и в България!!!Големи сте *******оти, продажници и ненормалници!!!

99

Анонимен

преди 6 години

ОТ 1923 ДО 1944 българските фашизоиди избиваха собствения си народ, че ще пожалят едни сърби. Патриотчета, четете историята, не слагайте лайкове на фалшивите тези на фалшивите ви водачи и политици.

98

за Косово

преди 6 години

Етнически прочиствания е имало и от двете страни в Косово, не само от сръбска страна!!!Армията за освобождение на Косово (АОК) беше една терористична организация по всички закони на международното право!АОК се контролираше от албанската мафия, която вече си има държава!!!

97

Анонимен

преди 6 години

Протурските партии герп и дпс СА В КОАЛИЦИЯ И ИМАТ ОБЩ ЕЛЕКТОРАТ. сЪРБИТЕ СА ВИНОВНИ, ДАЖЕ КОСТИТЕ НА ДЕДИТЕ ИМ ДА НЕ СИ ПОЧЕТАТ. НАХАЛНИЦИ СТЕ!

96

го отдават с почест

преди 6 години

Нашите управници ако са патриоти да поставят в ООН въпроса за агресията на Турция към границата ни при река Резовска. Мълчат като кой ми *** в гащите. Който не вярва да отиде да види как се граби суверенна българска територия с булдозери, бетон и камъни, а оттам стотици квадратни километри морска територия. Сърбия и Гърция са ви виновни а? Оставете костите на зверски избитите от българските шовиняги в Сурдулица да почиват в мир, за свободата на Сърбия са умрели хиляди българи и това сърбите ни

95

за бомбите с уран

преди 6 години

Милошевич - диктатор, но демократите, дето пускаха бомби с уран над Белград- големи хуманисти,нали???Затова сега не само сръбските деца, но и българските деца боледуват и умират от рак, нали??Демокрация в действие, нали, ***.............оти???

94

97

преди 6 години

Мирни хора????? Дето избиват мюсюлмани, ей така за кеф?

93

Inatut

преди 6 години

Противно на нормалната логика, сърбетата последните дни правят простотии, насочени към всички свои съседи, особено онези, част от ЕС. Явно съветското.джудже не спи и вучичовците му играят ганкиното. Но скоро ще си останат самички и малки..така както се смаляваха пропорционално на нокията, така и ще гръмнат като нея накрая...Сърбе на върбе

92

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До АнонименБомби с уран се пускат върху главите на сатрапи, които извършват масови кланета над цивилни граждани... - панимаеш...