131

за езика на омразата

преди 6 години

Езика на омразата...................кой измисли тоя термин..............хората на претъпника-масон Джордж Сорос ли???Или някой умник в антибългарските НПО-та!!НЯМА КАК ДА ОБИЧАМ ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!

130

четете Хр.Ботев

преди 6 години

Очаквам сега герберските депутати да решат, че не трябва да се учи поезията и публицистиката на Христо Ботев за да не засегнем Турция, учениците-турчета и да демонстрираме солидарност към Ердоган!!!

129

четете Хр.Ботев

преди 6 години

Прочетете публицистиката на най-великия българин - поета и национален герой Христо Ботев, там ще се "светнете " за съседите на България и за политиката на Запада.Много актуално и днес..................за разлика от "умностите" на депутата-гербер Ковачев!!!

128

Тракиец

преди 6 години

До АнонименАре чак пък хиляди. Я прочети с колко души е участвала Сърбия. Македонското опълчение е повече от сърбите.Част от оръдията са сръбски.

127

България/Сърбия

преди 6 години

Българи и сърби са се били заедно срещу вековния враг - Турция!!!Докато западните политици и т.нар. "Велики сили "решават, че скарани и разделени ще ни командват по-лесно!!

126

до 130

преди 6 години

Много верен коментар.............да!!!Ще се учи ли Баташкото клане в учебниците по история???Защото някои даскалици и чиновници от министерствата искат да манипулират историята и съзнанието на децата ни!!!

125

Анонимен

преди 6 години

Не и в Босилеград никога не е имало българи,не са разделени български села НАЛИ??В Цариброд също,е да де ама ако просия не беше дала нишко на смърдия СВЕТЛАНА -ЦЕЦА СЕГА ЩЕШЕ ДА Е ВЕЛИЧКОВА А НЕ ВЕЛИЧКОВИЧ!Язък за Бацето можеше да я срешне и да се ужени за неа....

124

Анонимен

преди 6 години

България е имала приятели докато го напада в Междусъюзническата война а не приема посредничеството за териториите на руския цар. Аре чао, с сор ос ляци не ми се спори. Хиляди сърби загиват в обсадата на Одрин а вие лъжете че само българи са превзели Одрин.

123

Анонимен

преди 6 години

В Сурдулица НИКОГА не е имало българи. Това е бил турски град и като го превземат сърбите гонят всички турци и заселват сърби. Като не знаеш, не пиши. Затова и от цар Фердинандовите копои им е организирана касапницата, съизмерима с Батак.

122

Анонимен

преди 6 години

Интересно какво мислят македонците за израза "Вардарска Сърбия"??Зеев няма ли да протестира?Или в Скопие протестират само срещу България?

121

за България

преди 6 години

Гърците ни взеха Беломорието, Турците-Източна Тракия, Румъния-Северна Добруджа до устието на р.Дунав, Сърбия-западните покрайнини!!България няма приятели на Балканите!!!Кога ще го разберете??

120

Анонимен

преди 6 години

По времето на Шо ро ш се измислиха доста думи срещу Русия и православието на Левски, Ботев, ала какво да ги правиш за малко пари е, съжалете ги хора.

119

кой го казва

преди 6 години

Депутат от една антибългарска партия(продукт на политическо инженерство), която изгони 2 милиона българи зад граница, други 2 милиона преждевременно умряха за да не натоварват бюджета.............вие вярвате ли му???

118

Анонимен

преди 6 години

Българи помнете, на пети май ще премълчат да си спомнят патриотарите Баташкото клане. Сърбите помнят своите изклани и евала им.

117

Анонимен

преди 6 години

"Левски не е знаел колко лоша Е сърбия и се бил..."пфффф още един неграмотен патриотар ДА НЕ Е ЗНАЕЛ,АМА Е РАЗБРАЛ И ТОЙ,И РАКОВСКИ ПРЕДИ НЕГО,И БОТЕВ СЛЕД ТЯХ И СА СИ НАПИСАЛИ МНЕНИЕТО ама трябва да се чета не само от специализираната атакистка и комунярска литература!Да, сърбите извършват геноцид над българите и за разлика от гърците не само не подписват договор за размяна на население АМИ ГЛУ,,АКО СЛАГАТ ТЕЛЕНИ МРЕЖИ ПО БЕЛАСИЦА ЗА ДА НЕ МОГАТ БЪЛГАРИТЕ ДА БЯГАТ!Трябват им хора ДА ГИ СРЪБЧАТ!

116

Анонимен

преди 6 години

Ердоган си има евродепутати.

115

до 113

преди 6 години

Темата е Сърбия, не Турция, но политиката на Балканите е много взаимнообвързана, затова е нормално да се коментират всички съседни държави.Най-голямата заплаха и изконният враг на България се казва Турция!!!!

114

Анонимен

преди 6 години

Турскоаллаховите *** станаха петима. Мразя турците, обичам сърбите и гърците.

113

Анонимен

преди 6 години

А г-н Ковачев какво мисли за отношението на монополите към българският народ. Те сигурно от обич му вдигат цената през 6 месеца. Какво мисли за българските политици и свързаните с тях бизнесмени? Те сигурно от любов към народа се отделят в елитни квартали и не оправят инфраструктурата на обикновените квартали? Западните вериги в България от любов продават на по-високи цени отколкото в Европа? Защо се занимава с глупости, а не е загрижен по тези български проблеми?

112

Анонимен

преди 6 години

За тия депутат от ГЕРБ - Русия е най-големият ни враг, сърбите -също врагове, но няма да има нищо против утре като се събудим, да сме вилает на Турция и Ердоган, нали???Вие вярвате ли му???